Benim yerime uyu canım şöyle yatağın içine gömul yastığa sarıl misler gibiiSanırım tüm anneler öyle zorla uyuttum şimdi , ben de yatıp uyuyacağım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim yerime uyu canım şöyle yatağın içine gömul yastığa sarıl misler gibiiSanırım tüm anneler öyle zorla uyuttum şimdi , ben de yatıp uyuyacağım
Ben uyandim mi uyuyamiyorum da biraz uyusam keske hadi kacirma firsati iyi uykularSanırım tüm anneler öyle zorla uyuttum şimdi , ben de yatıp uyuyacağım
Alla alla ne garip bi yer yapıyo bi yer yapmıyo.neye göre yani dimiDişlerinden dolayı ağrı çekio olabilit kuzucuk
Bende gittim ama aşı için bişi demediler cnm
Sanırım heryer farklı farklı
ben artık hiç bişeye şaşırmıyorumAlla alla ne garip bi yer yapıyo bi yer yapmıyo.neye göre yani dimi
Bugün bana hiç gün aymadı.Fiziken ayaktayım ruhum yataktagünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
güzel anneler
Benim bebeğim doğdu doğalı iki kereden az uyandığı bile hiç olmadı. Bu gece 1 saat gözü açıktı geri uyumadı, toplam 4-5 kez kalkmışızdır gece boyu.Bugün bana hiç gün aymadı.Fiziken ayaktayım ruhum yatakta
Ya kızlar diyorlar ki işte artık gece yatıp sabah kalkmalı çocuk İşte gece beslenmemeli falan diye.ama vermeyince Deniz resmen ağlamaktan nefesi kesiliyor.Mama dışında da bazen hafif ağlayıp pış pışlanmak istiyor.Ama etraf İşte diyor ki artık akşam yatıp sabah kalkmalı.Bizim çocuk mu tuhaf?sizinkiler nasıl?
O analardan biri de benim kaynana.Kadın 6 aydan sonra akşam yatırıp sabah kaldırmış.Biz çok alıştırmışızBenim bebeğim doğdu doğalı iki kereden az uyandığı bile hiç olmadı. Bu gece 1 saat gözü açıktı geri uyumadı, toplam 4-5 kez kalkmışızdır gece boyu.
Ben bu kesintisiz uyuyan bebekleri çok merak ediyorum, analar neler doğuruyor
Valla kuzum bebek bunlar sonuçta diş çıkarması var atak dönemi var vs. Durağan bir hayat yaşamıyorlar sonuçta gece uyanmaları normal bence. Biz uyanmasın diye elimizden geleni yaparız altı temiz karnı tok olur başka ne yapılır ben de bilmiyorumO analardan biri de benim kaynana.Kadın 6 aydan sonra akşam yatırıp sabah kaldırmış.Biz çok alıştırmışız
cnm şöyleki birden kesemessin şu sıralar bende gece beslemesini kesmeye çalışıyorum pazartesi gecesi başladımBugün bana hiç gün aymadı.Fiziken ayaktayım ruhum yatakta
Ya kızlar diyorlar ki işte artık gece yatıp sabah kalkmalı çocuk İşte gece beslenmemeli falan diye.ama vermeyince Deniz resmen ağlamaktan nefesi kesiliyor.Mama dışında da bazen hafif ağlayıp pış pışlanmak istiyor.Ama etraf İşte diyor ki artık akşam yatıp sabah kalkmalı.Bizim çocuk mu tuhaf?sizinkiler nasıl?
cnm uyku eğitimi vermeyi denednmiBenim bebeğim doğdu doğalı iki kereden az uyandığı bile hiç olmadı. Bu gece 1 saat gözü açıktı geri uyumadı, toplam 4-5 kez kalkmışızdır gece boyu.
Ben bu kesintisiz uyuyan bebekleri çok merak ediyorum, analar neler doğuruyor
kvlere göre çocukları zaten prof. doğmuşValla kuzum bebek bunlar sonuçta diş çıkarması var atak dönemi var vs. Durağan bir hayat yaşamıyorlar sonuçta gece uyanmaları normal bence. Biz uyanmasın diye elimizden geleni yaparız altı temiz karnı tok olur başka ne yapılır ben de bilmiyorum
Benim kaynanama göre de çocukları 8 aylıkken yûrümüş
Bizimde ayni sabaha kadar defalarca kalkiyoruz ama kardesimin bebegi aksam yatirir annesi sabah kalkar her cocuk fakliBugün bana hiç gün aymadı.Fiziken ayaktayım ruhum yatakta
cnm şöyleki birden kesemessin şu sıralar bende gece beslemesini kesmeye çalışıyorum pazartesi gecesi başladım
bende anne sütü yk.. mama veriyorum
uyku eğitimide verdim 4 aylıktan başladım
gece belli saat geçince acıkıyor eskiden 120 ml veriyordum sonra 1 hafta 90 düşürdüm
pazartesinden beri 60a düşürdüm... haftaya 30a düşürcem
önce pışpışlamaya çalışıyorum eğer uykuya devam ederse mama vermiorm devam etmezse ısrarcı olursa hemen olmasada yarım saat bekleyerek veriyorum
sonra yine isterse su teklif edecem... suyu beğenmieceği için birdaha istemeyebilirmiş.. mama gibi değil ya..
tabi bu süreçte sabır ve anne istikrarı şart..
ben çalışıyorum sabah 8de mesaim başlıyor ama 3 gündür istikrarlıyım bakalım neler olcak
cnm uyku eğitimi vermeyi denednmi
Yok canım uyku eğitimi vermedim zaten benim yapabileceğim bir şey değil ben paniğim birazkvlere göre çocukları zaten prof. doğmuş
amaaağğğğnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
yaparsın benceYok canım uyku eğitimi vermedim zaten benim yapabileceğim bir şey değil ben paniğim biraz
Benimki de mama içiyor ve ne kadar tok olursa olsun alışkanlık haline getirdi.Azaltıyorum ben de.cnm şöyleki birden kesemessin şu sıralar bende gece beslemesini kesmeye çalışıyorum pazartesi gecesi başladım
bende anne sütü yk.. mama veriyorum
uyku eğitimide verdim 4 aylıktan başladım
gece belli saat geçince acıkıyor eskiden 120 ml veriyordum sonra 1 hafta 90 düşürdüm
pazartesinden beri 60a düşürdüm... haftaya 30a düşürcem
önce pışpışlamaya çalışıyorum eğer uykuya devam ederse mama vermiorm devam etmezse ısrarcı olursa hemen olmasada yarım saat bekleyerek veriyorum
sonra yine isterse su teklif edecem... suyu beğenmieceği için birdaha istemeyebilirmiş.. mama gibi değil ya..
tabi bu süreçte sabır ve anne istikrarı şart..
ben çalışıyorum sabah 8de mesaim başlıyor ama 3 gündür istikrarlıyım bakalım neler olcak
cnm uyku eğitimi vermeyi denednmi
cnm işte zaten sorun alışmış olmalarıBenimki de mama içiyor ve ne kadar tok olursa olsun alışkanlık haline getirdi.Azaltıyorum ben de.
Valla canım öyle diyenler oluyo ama ben ilk kızımdada bu aylarda öyle sabaha kadar uyuduğunu görmedim bu kızımda da.hem gece beslenmesinin gündüz beslenmesine göre daha iyi olduğunu okumuştum bi yerde.hem Deniz gece çığlık atarak uyanıyo ben bu çocuğu şimdi nasıl pışpışlayayım her öyle uyandığında mecbur meme veriyorum o da maşallah iyi emiyoBugün bana hiç gün aymadı.Fiziken ayaktayım ruhum yatakta
Sen benim kv dediklerini duysan şaşarsın canım.onun çocukları baya topluymuş sütü iyi yararmış (ki eski resimlerde 2 çocuğunun 2side zayıf ) yaşına gelmeden yürümüş yaşına gelmeden çişini söylemişler vs.neler nelerO analardan biri de benim kaynana.Kadın 6 aydan sonra akşam yatırıp sabah kaldırmış.Biz çok alıştırmışız
Al işte aynı benim kaynana yaşına gelmeden yürüyüp çişini söyleyen çocukları var bizimkinindeValla kuzum bebek bunlar sonuçta diş çıkarması var atak dönemi var vs. Durağan bir hayat yaşamıyorlar sonuçta gece uyanmaları normal bence. Biz uyanmasın diye elimizden geleni yaparız altı temiz karnı tok olur başka ne yapılır ben de bilmiyorum
Benim kaynanama göre de çocukları 8 aylıkken yûrümüş
Uyku eğitimini nasıl verdimiz acaba?cnm işte zaten sorun alışmış olmaları
yavaş yavaş kesecez
Ay valla okudukça rahatladım.Demek ki normalValla canım öyle diyenler oluyo ama ben ilk kızımdada bu aylarda öyle sabaha kadar uyuduğunu görmedim bu kızımda da.hem gece beslenmesinin gündüz beslenmesine göre daha iyi olduğunu okumuştum bi yerde.hem Deniz gece çığlık atarak uyanıyo ben bu çocuğu şimdi nasıl pışpışlayayım her öyle uyandığında mecbur meme veriyorum o da maşallah iyi emiyo
Sen benim kv dediklerini duysan şaşarsın canım.onun çocukları baya topluymuş sütü iyi yararmış (ki eski resimlerde 2 çocuğunun 2side zayıf ) yaşına gelmeden yürümüş yaşına gelmeden çişini söylemişler vs.neler neler
Al işte aynı benim kaynana yaşına gelmeden yürüyüp çişini söyleyen çocukları var bizimkininde