2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Kızlar geçmeyen bir pişik var bizde bepantol mustela sudocrem hametan hamazinc elecon bunları denedim hiçbir sonuç alamadım dokununca da açıyor bence çünkü tam oraya krem sürerken farklı davranıyor ozellikle kaçıyor. Bezi mi yaptı anlamadım. Kaç numara kullanıyorsunuz biraz daha büyük mu alsam acaba
Canım şimdi gördüm bizde de vardı canı da çook yanıyordu. ekteki fotodaki merhemleri kullandık geçti. Çok geçmiş olsun

Eklentiler

• Screenshot_20220327-003946.png
    Screenshot_20220327-003946.png
    670,9 KB · Görüntüleme: 35
  • Screenshot_20220327-003938.png
    Screenshot_20220327-003938.png
    605,1 KB · Görüntüleme: 42
Herkese bildirim gitsin istedim bazılarını hiç göremiyorum ama çok şey paylaştık başından beri kızlar ozlendiniz, sohbetler endişeler fikir sormalar çok güzeldi. Şimdi çok yoğun bir hayatın içinden söyle bir selam vermek istedim. Nasılsınız? Topigi canlı tutalim😛 etiketlemeyi unuttuğum varsa kusura bakmasın 🙏
@Cemren0604
@BaSa86
B Beyrun
@narin333
M Mincir38
@DefneninAnnesi07
@gmz41
@Ilknurck
@aykiz_
@Gdkd
@Kelebekk3404
@zeLina
M Mincir38
1 1992Sevda
@Dndxxx21
@Seaslug
kzlrgn05 kzlrgn05
@Lavyer2012
@misery89
@Bayankusch
Canım çok teşekkür ederim, hatırlanmak ne güzel.
Dediğin gibi çok heyecanlı zamanlardı. Birbirimizin endişesini ne güzel giderdik, herkesten Allah razı olsun.
Benim de aklıma geliyor kk ama giremiyorum valla mesela bu saat oldu anca aklıma gelmesi denk geldi ve girebildim. 6 sayfa var gözüküyor, okumayı istiyorum ama saat 1 oldu bebem uyanacak az sonra yarına misafirim var baya uzun zaman sonra ilk kez. Hamileyken meğersem ne çok vaktimiz varmış :)
Biz de iyiyiz çok şükür. Emeklemiyoruz, destekle ayakta durmayı çok seviyoruz. Diş yok hala ama huzursuzluğu var özellikle 2 3 gündür 6 7 saat uyumuyor gün içinde. Nasıl dayanıyor bilmiyorum çok aşırı da üzülüyorum ama geçecek inşallah..
Siz de iyi misiniz, pişik geçti mi, geçmediyse attığım fotodakileri araştır istersen ve yazmayı unuttum, Desitin kullan gün içerisinde. Çok işe yarıyor ama uzun süreli kullanılmazmış.

İnşallah biraz daha çok girebilirim topiğe, ben de özledim :)

Kizlar allah rızası icin banyoda aglatmama yöntemi bilen varsa yazsin cocuk banyodan nefret etmeye basladi iskence ediyorum gibi geliyor yıkarken
Biz 3 defa spaya götürdük 1.de huzursuzlandı ama sonra suyu çok sevmeye başladı şimdi küveti görür görmez mutlu oluyor.

Bizim spa deneyimimizde berbatti sonra alismisti suya yine bu 8.ayda degisti
Hmm alışır inşallah tekrar o zaman bilemiyorum her bebek farklı oluyor tabi bizde banyo yaparken sorun yok ama sonrasında giyinmek kabus hep çıplak kalmak istiyor yaz gelse bezle bırakacam o kadar bezdirdi beni :KK43:

Hmm alışır inşallah tekrar o zaman bilemiyorum her bebek farklı oluyor tabi bizde banyo yaparken sorun yok ama sonrasında giyinmek kabus hep çıplak kalmak istiyor yaz gelse bezle bırakacam o kadar bezdirdi beni :KK43:
O bizde de var soyundu mu giydiremiyoruz gunde en az 6 kere yaşıyoruz bu olayi bez degisirken ust degisirken

Biz 3 defa spaya götürdük 1.de huzursuzlandı ama sonra suyu çok sevmeye başladı şimdi küveti görür görmez mutlu oluyor.
Benimkileri yıkamak da işkence
Sevmediklerinden değil birini yıkarken diğeri hep şampuanlara liflere saldırıyor
Geçen beline kadar küvetin içine girmişti plastik ördek sevdasına
Aklıma şişme havuzda boğulan makbule geldi görünce 🤣

Kızlar bize 9.ay aşısı yapıldı KKK aşısı varmış onu yaptılar bi tek
yaaa bize söylemediler bunu
She-Raa She-Raa kız sana söledilermi
geldinmi hataya :KK70:

Kizlar allah rızası icin banyoda aglatmama yöntemi bilen varsa yazsin cocuk banyodan nefret etmeye basladi iskence ediyorum gibi geliyor yıkarken
çevresine oyuncak felan koysan denednmi
yada suda cıp cıp cıp yapmasını öğretsen

Benimkileri yıkamak da işkence
Sevmediklerinden değil birini yıkarken diğeri hep şampuanlara liflere saldırıyor
Geçen beline kadar küvetin içine girmişti plastik ördek sevdasına
Aklıma şişme havuzda boğulan makbule geldi görünce 🤣
sen ikisini bir yıkama gibi delilikmi yapıosun :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

bu azı dişleri bizi maffeti.....
alttan 2 diş çıkardık yukarısı çıkacak muhtemelen ama yanlarını bastırıyor ve çığlık atıyor
kafasını delirmiş gibi sallıyor...
sıcaklar bastırmadan azı dişlerini çıkarmasını tercih ederdim ama Hatay sıcağında maffolacak yavrum :bicak:

sen ikisini bir yıkama gibi delilikmi yapıosun :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
Bize 9. Ayda gelin kan verilecek dediler . Yine de karta bakayım bi🤗
bu azı dişleri bizi maffeti.....
alttan 2 diş çıkardık yukarısı çıkacak muhtemelen ama yanlarını bastırıyor ve çığlık atıyor
kafasını delirmiş gibi sallıyor...
sıcaklar bastırmadan azı dişlerini çıkarmasını tercih ederdim ama Hatay sıcağında maffolacak yavrum :bicak:
Bizim alt 2 üst 2 ön dişler çıktı. Azılar da Temmuz Ağustos gibi çıkar sanırım. O zaman hep beraberce çıldırırız 😩

Bize 9. Ayda gelin kan verilecek dediler . Yine de karta bakayım bi🤗

Bizim alt 2 üst 2 ön dişler çıktı. Azılar da Temmuz Ağustos gibi çıkar sanırım. O zaman hep beraberce çıldırırız 😩
bebeleri bi odaya bırakıp biz gezmeye gidelim delirmeden :KK70:

Canim cip cip da yaparken agliyor bir elinde ordegi bir eliylede cip cip yapiyor ama yok yikamaya ciddi anlamda korkuyorum

Selamlar biraz kızımı sikayet edeyim siz annelere belki care olan olur dertlerimize ilk en önemli derdimiz yemek yemegi tamamen birakti agzina giren yemegide tukuruyor ya da agzini oyle kapatıyor ki acmak imkansız emmeyide birakti biraz sagip mamaya karıştırıyorum diger türlü icmiyor. Banyoyu soylemistik zaten birde ayaga kalkinca sıralamak istiyor iki uc adimda düşüyo hirslanip bir ağlıyor susturana ask olsun

Selamlar biraz kızımı sikayet edeyim siz annelere belki care olan olur dertlerimize ilk en önemli derdimiz yemek yemegi tamamen birakti agzina giren yemegide tukuruyor ya da agzini oyle kapatıyor ki acmak imkansız emmeyide birakti biraz sagip mamaya karıştırıyorum diger türlü icmiyor. Banyoyu soylemistik zaten birde ayaga kalkinca sıralamak istiyor iki uc adimda düşüyo hirslanip bir ağlıyor susturana ask olsun
Canım benim oğlan da kaşıktan yemiyor, ama elimle verirsem yiyor. Kendi yemekleri hep ziyan oluyor , üzülüyorum bu duruma

X