- 1 Mayıs 2020
- 3.243
- 3.401
İşte şimdi emmek istesede süt hiç yok bugün sağdım bi 5-10 damla kadar geldi yarım saatte bi hafta düzenli sağmayı denicem malt içeceğide aldım umarım gelir geldikten sonrada sorunsuz emip 3-4 yasa kadar emsin istiyorum. Sütüm gitmeden öncesi sürekli bi ayakta emzirme karanlıkta emzirme veya dediğin gibi boynumda bişeylerle oyalamakla gecmişti cok yoruyor öyle oluncadaBende aynı şekilde benim bebegimde hiç sevmedi hep uyurken verdim son zamanlarda gene istemiyor gece kalkıp acikiyor ama emmek isteyor mama mama diyor birde sonra biberonla sagdigim sutu veriyorum içip yatıyor bende direniyorum bakalim ne olacak zaten az emdigi icinde sut az geliyor dediğin olayı sevda arkadaşımız yaşadı emmeyi bırakıp tekrar bir kaç ay sonra emzirdi 1 1992Sevda
Sevda daha guzel cevaplar bence dene o aranızdaki bağı kuvvetlenir ben şimdi hergun başka şeyler veriyorum mesela tokayi yakama yapistiriyorum onla oynuyor sonra müzikli oyuncagimiz var onu açıyorum dikkati ona yöneliyor öyle öyle emziriyorum sene dene bence