çenede kızarıklık olmadı cnm bizde.. ek gıdadan dolayı değildir bence oKızlar bu ek gıda başlayan çenedeki kızarıklığa kullandığınız birşey varmı.mustela bariyer kremi kullanıyorum pişik kremi olarak almistim iyi geldi gibi yanlış yapmıyorum dur umarim
bizde zeka kartları var cnmKizlar iyi aksamlar. Bana oyuncak önerebilir misiniz? Kizimin 4-5 oyuncagi ve oyun halisi var ama hergun ayni seylerle oynuyor.sizce ne almaliyim? Bebeklerinizin cok sevdigi oyuncaklari benimle paylaşır misiniz?
cnm her yedirdiğinde z.yağı kullanıyormusunHerkese merhaba
Benim kız kabız oldu,sabaha karşı acıyla uyandı,kakası çok sert. Minik parçalar halinde çıkardı biraz çıkarırkende çok ağladı tabi. Doktor patatesi ve demir damlasını kesti. Armut yiyoruz. Gerçekten çok zormuş insanın içi parçalanıyor. Allah tüm minnaklara sağlık sıhhat versin
Bioderma atoderm çok iyi geliyor bizeKızlar bu ek gıda başlayan çenedeki kızarıklığa kullandığınız birşey varmı.mustela bariyer kremi kullanıyorum pişik kremi olarak almistim iyi geldi gibi yanlış yapmıyorum dur umarim
Evet kullanıyorumçenede kızarıklık olmadı cnm bizde.. ek gıdadan dolayı değildir bence o
bizde zeka kartları var cnm
onun dışında görseli büyük olan renkli kitaplar aldım
hışırtılı oyuncaklar aldım çok seviyor
tekerleme sayı renk vs gibi şeyleri söyleyen telefonumz var e bebekten almıştım şimdilik bunlarla vakit geçiriyoruz
cnm her yedirdiğinde z.yağı kullanıyormusun
Benimki çok seviyor oyuncaklari. Çıngıraklar, Hısırtili oyuncaklar, bez top falan oynuyor. Benim ördüğüm oyuncaklar vardı onları seviyor. Oyun halısında durmuyor artık kaçıyorKizlar iyi aksamlar. Bana oyuncak önerebilir misiniz? Kizimin 4-5 oyuncagi ve oyun halisi var ama hergun ayni seylerle oynuyor.sizce ne almaliyim? Bebeklerinizin cok sevdigi oyuncaklari benimle paylaşır misiniz?
Geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versinKızlar çok hastalandım 1 haftadır , dizanteri başlangıcı dedi doktor, bebiş iyi şükür dualarınıza ihtiyacım var
Ne kadar guzel. Benim kizim biraz tembel. Yuzustu durmayi hic sevmedi.onceden aglardi artik bakti duzelemiyor kafasini koyup yatiyor. Yeni yeni oturarak oyuncaklarina bakmaya basladik.uzaktaki oyuncaklarina ulasmaya calisiyor bazen ama yetisemeyince birakiyor hic caba yok. Zaten ilk dönebildiği gunden beri toplasan 4-5 defa dönmüştür. Biraz kilolu acaba ondan mi diyorumBenimki çok seviyor oyuncaklari. Çıngıraklar, Hısırtili oyuncaklar, bez top falan oynuyor. Benim ördüğüm oyuncaklar vardı onları seviyor. Oyun halısında durmuyor artık kaçıyorzeka kartlari ve minik kitaplarımız var onları da gösteriyorum. Yüzüstü duruyor genelde bende Karşısina açıp koyuyorum kitapları kendi almak için uğraşıp duruyor kurmalı hareket eden oyuncakları takip ediyor.
evet su cok iyi geliyor artık su içmeleri lazımEvet kullanıyorum
Şimdi doktordan çıktık bizde,patatesi kestik,demir damlasını kestik,armut yicez su teklif edin dedi bir de doktorumuz yemeklerden sonra.
hayırlı olsun süreciniz cnmMerhaba güzel anneler
Bugün ek gidamizin 5. Günü. İlk üç gün patates yedik. 2 gündür de havuç yiyoruz. Sonra balkabağı düşünüyorum. Sonra yoğurt denerim. 15 tatilde yoğurt yemeye biraz alışsin istiyorum. Tatilden sonra ben okuldayken yoğurtla ara öğün yapsın. Sütum yetmeyecek değilse. Bir iki hafta sonra günde iki öğüne geçeriz. Şimdilik tuvalet alışkanlığımız değişmedi. İnşallah böyle devam ederher tadım sonunda su vermeye de başladım. Suyu çok sevdi bebislerimiz bol bol yesin içsin inşallah
Yok canım kiloyla alakalı değildir bence. Benim ilki de buna göre geç döndü o da çok kilolu değildi. Bebeğin yapısıyla alakalı. Başta yüzüstü benimki de ağlıyordu az az bıraktım oyuncak gösterirken falan alıştı şimdi kendi dönüp kalıyor öylece. Artık oturmalarda başlayınca daha rahat olur merak etme.Ne kadar guzel. Benim kizim biraz tembel. Yuzustu durmayi hic sevmedi.onceden aglardi artik bakti duzelemiyor kafasini koyup yatiyor. Yeni yeni oturarak oyuncaklarina bakmaya basladik.uzaktaki oyuncaklarina ulasmaya calisiyor bazen ama yetisemeyince birakiyor hic caba yok. Zaten ilk dönebildiği gunden beri toplasan 4-5 defa dönmüştür. Biraz kilolu acaba ondan mi diyorum
Patatesi kendim seviyorum da o yüzden hep patatesle başlarım benevet su cok iyi geliyor artık su içmeleri lazım
biz ilk başta zorlandık istemedi ama alıştı cok şükür suyu seviyor ( şimdilik )
hayırlı olsun süreciniz cnm
kız direk patatesle başlamışsınama neyseki minnoş sağlam çıkmış annesi
Su ne kadar veriyorsun? Ben biberon kullanmadan çay kaşığıyla günde 6-7 kaşık veriyorum ama az mı acaba? Aslında versem daha da içecek gibi içtiği kadar mı vermeli miyim?Patatesi kendim seviyorum da o yüzden hep patatesle başlarım benzeytinyağı da koydum şu da verdim arkasından onlarında faydası olmuştur belki.
Ben ek gıdadan önce hiç vermiyordum. Sadece emiyordu. 6 gün oldu ek gıdaya başlayalı. Tadımdan sonra 10 kaşık kadar veriyorum. Biberondan içmiyor. Yedikleri artınca içtiği kadar veririm. Öğün olarak yiyorsa biraz daha verebilirsin bence, kabızlığı da önler.Su ne kadar veriyorsun? Ben biberon kullanmadan çay kaşığıyla günde 6-7 kaşık veriyorum ama az mı acaba? Aslında versem daha da içecek gibi içtiği kadar mı vermeli miyim?
Bizim de 10 gün oldu tadıma başlayalı. Daha öncesinde emdiği için ben de su vermiyordum.Günde 2 defa tadım yapıyor her tadımdan sonra birkaç kaşık veriyorum çok mu az mı emin olamamıştım doktorumuz su verin diye bir şey de dememişti benim de aklıma sonradan geldi su vermek. O zaman şimdilik böyle devam edeyim zamanla artırırımBen ek gıdadan önce hiç vermiyordum. Sadece emiyordu. 6 gün oldu ek gıdaya başlayalı. Tadımdan sonra 10 kaşık kadar veriyorum. Biberondan içmiyor. Yedikleri artınca içtiği kadar veririm. Öğün olarak yiyorsa biraz daha verebilirsin bence, kabızlığı da önler.
Doğal yolla hamile olan hamilelere mi yoksa tüp bebeklere miKac haftaliksin. Eger daha basindaysan ve iğne kullanmak istemiyorsan perinatolojiye gidebilirsin. Onlar sonuca gore kullanman gerekip gerekmediğini söylüyorlarmış. Ama benim doktorum pıhtılaşması olmayanlara bile iğne veriyoruz önlem amaclı dedi . Ki senin pıhtılaşmaya yatkınlık var o yüzden kullanmalısın dedi. Benim de ikisi heterozigot
Fark etmez her ikisi de kullanabiliyor.Doğal yolla hamile olan hamilelere mi yoksa tüp bebeklere mi
Günaydin canım. Benim bebe hasta oldugünaydın kızlar
herkes iyimi.... bebişler ne alemde