2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Kızlar bu ek gıda başlayan çenedeki kızarıklığa kullandığınız birşey varmı.mustela bariyer kremi kullanıyorum pişik kremi olarak almistim iyi geldi gibi yanlış yapmıyorum dur umarim
Kuzucum benim oğlumda da ara ara oluyor salyasi yüzüne çok bulasirsa uzun süre kalırsa falan özellikle çok kızarıyor ben ek gıdayı yedirdikten sonra ağzını silip sonra banyoya götürüp bi güzel ağzını yüzünü yıkayıp kuruluyorum
Sonrasında mustela stelatopia yüz kremi sürüyorum büyük oranda geçti diyebilirim

Amin
Ek gıdayı hazırlarken zyagi da döküyor musun içine ona rağmen mi kabız oldu

Kizlar iyi aksamlar. Bana oyuncak önerebilir misiniz? Kizimin 4-5 oyuncagi ve oyun halisi var ama hergun ayni seylerle oynuyor.sizce ne almaliyim? Bebeklerinizin cok sevdigi oyuncaklari benimle paylaşır misiniz?
Merhaba canım
Daha çok fazla oyun çocuğu modunda olmadıkları için cıngıraklar, oyun halısı, hısır kitaplar ve yumuşak top benzeri oyuncaklar yeterli gibi geliyor bana

Merhaba canım
Daha çok fazla oyun çocuğu modunda olmadıkları için cıngıraklar, oyun halısı, hısır kitaplar ve yumuşak top benzeri oyuncaklar yeterli gibi geliyor bana
Tesekkur ederim cevabin icin. Aslinda cocuklari oyuncaga boğmayi hic dogru bulmam. Kendileri oyun kurabilsinler hayalgucleri gelissin diye fazla oyuncak almayi dusunmedim. Su anki oyuncaklariyla cok ilgili degil daha cok agzina götürüyor sıkılıyor sonra. Dedigin gibi oyun yasina gelmedigi icin boyle galiba.benim de ilk cocugun o nedenle gelisimi konusunda tecrubesizim ne sever neyle oynar bilemiyorum

Hanımlar merhaba ben de inşallah 2022 temmuz annesi olacağım. Bir kızım olacak inşallah ufak tefek bişiler almak istiyorum ilk gebelik çok heyecanlıyım. Sizler yazın nasıl giydirdiniz bebislerinizi. Kisa kol mu uzun mu çıtçıtlı badi tarzı mi tulum mu. Yardımcı olur musunuz

Hayirli olsun saglikla kucaginiza alirsiniz insallah. Ben manisada oturuyorum dogum yaptigimda 40derece civarindaydi hava. Askili citcitli bodylerden almıştım ama kollari ve göğsü cok açık geldi o nedenle yarim kollu citcitli bodylerden giydirdim hep. Aayaklarina çorap giydirip alt hic giydirmedim. Uyurken de ince bir muslin ortu orttum uzerine ya da tülbent. Tabi hafif serin olunca altina birşeyler giydirmek gerekir. Tulumlar yazin pek kullanisli gelmedi bana acikcasi

Saglıkla kucagınıza alırsınız inşallahYaz bebekleri için en iyisi bi termometre almak onun sıcaklıgına göre giydirirsin canım bence ilk basta bi kücük termometre edin xiaomininkiler iyi ölcüyor nem ve sıcaklıgı ondan almıstım ben. gündüz sıcak olduğu içinde genelde yarım kollu cıtcıtlı body veya e bebek in berbatözlerinden almıstım onları giydirdim. Gecede uykusunda güvenli olsun diye örtü örtmediğimden bu tulumlardan almıstım e bebekten yeri incecik terletmiyor ve ayagı vs üşüdü mü sıcak mı oldu derdi olmuyordu bundan giydirdim.

Eklentiler

• 0CCE60BB-6862-4A73-8DC2-F8826AFFB688.jpeg
    58 KB · Görüntüleme: 52
Çok teşekkür ederim canım

Eğer sıcak bir memleketteyseniz yazın kısa kollu çitçitli bir atlet üzerine muslin kundak yetwrli olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…