Benim de reglim çok yoğun oluyor doğumdan sonra canım ya ped dayanmıyor bugun lohusa pedi taktim acaba bir sorun mu var diye doktora gitmeyi düşünüyorumSelam kızlar
Geçen ay ilk regl olmuştm bu ay ikinciyi oldm.. Ama ilki bu kdar yoğun değildi, keşke dependim olaydı diorm şuan
Hamile kalmadan önce regllerm o kdar ağrılı geçerdiki iğne hap felan kullanırdm
Bir gn doğum yaparsan hafifler derlerdi..
Şehir efsanesi sanardım
Sanırım doğruelbet ağrm oluyor ama böyle bütün gn temzlik yaparsnda yprulursun ya o şekilde
İnşallah böyle devam eder.. Eski gnlerimi hç özlemedm
Kime sorsam aynı şeyi söylüyor, sanırım sorun yoktur cnm yaBenim de reglim çok yoğun oluyor doğumdan sonra canım ya ped dayanmıyor bugun lohusa pedi taktim acaba bir sorun mu var diye doktora gitmeyi düşünüyorum
Oyle mii ohh sevindim bi gariplik olmamasına canım yaKime sorsam aynı şeyi söylüyor, sanırım sorun yoktur cnm ya
Bende ilkini geçen ay oldum. Çok Yoğundu Benim de.. kaç ay olmâyinca normaldir demiştim bende. Bu ay nasıl olacak merakla bekliyorum bakalım.Oyle mii ohh sevindim bi gariplik olmamasına canım ya
Benim üst üste 3-4 keredir çok yoğun oluyor. Hep mi böyle olucaz acaba bundan sonraBende ilkini geçen ay oldum. Çok Yoğundu Benim de.. kaç ay olmâyinca normaldir demiştim bende. Bu ay nasıl olacak merakla bekliyorum bakalım.
Allah kolaylık versin canım ben de aynı durumdayım benim gözümden uyku akıyor ama o uyumuyor gece uykusu da gitti önceden geceleri iki kez mamaya kalkıyorduk şimdi 5-6 kez mama su emzik diye kalkıyoruz ne oldu bu bebeye diye düşünüyorum ben de sabahtan akşama elim kolum dinlenmiyor artık geceleri de dinlenemiyorum ne zaman bitecek bu uyku problemi diş çıkardığı için oluyor galibaKızlarrr uyumuyırrr neler oluyırrr bu bebeğeee göz kapalı sağa dönüyo sola dönüyo sonra huhhh diyo ikü bıdı bıdı yapıyo tekrar sağa dö sola dön ay kafayı yicemm ateş yok keyifsizlik yok iştah herzamanki gibi mama uykuda ek gıda hoppala hoppala devam öksürmüyo burnu tukalı değil yav zaten ağlama huysuzluk yok bide keyfi yerinde ama uyuyamıyoo uykusu gelince ağlıyo uyuyamadı diye e bari oyniim deyim kalkıyo ben bu bebişle cuma günü 11.buçuk saatlik yolculuk yapıcam bana fikir çözüm bişi bulun hastayım deyipte iptalmi etsem biletleri dicem büyüğüm çökecek ben neyapıcammbuarada spiral taktırdım 3 gün sürüyordu adetim 3. Gün gittim temiz temiz bi başladı hayla devam 3 gün süren adet 9.günü oldu bitmedi biter umarım ya koklayın bebişleri sizleride öpüyorum bebek uyumıyır hayla
Çok geçmiş,olsun çabucak geçer inşallah , neden oluyormuş dizanteri? Nerden kaptınız ki.Kızlar çok hastalandım 1 haftadır , dizanteri başlangıcı dedi doktor, bebiş iyi şükür dualarınıza ihtiyacım var
Çok geçmiş olsun canım, Allah şifa versinKızlar çok hastalandım 1 haftadır , dizanteri başlangıcı dedi doktor, bebiş iyi şükür dualarınıza ihtiyacım var
Merhaba, perinemasajı için jel olarak ne önerdiler size? Benim de başlamam lazım.Amin inşallahEvet biliyorum sanırım bahsettiğim jeli perine masajıyla uyguluyorlar şimdilik sadece araştiyoruz daha uygulama kısmına geçmedik
geçmiş olsunKızlar çok hastalandım 1 haftadır , dizanteri başlangıcı dedi doktor, bebiş iyi şükür dualarınıza ihtiyacım var
Geçmiş olsun canım tez vakitte sağlığına kavuşursun inşallahKızlar çok hastalandım 1 haftadır , dizanteri başlangıcı dedi doktor, bebiş iyi şükür dualarınıza ihtiyacım var
Gunaydin kizlar. Bebişlere ek gıdayı tek öğün mü veriyorsunuz? İki mi? Üç mü?günaydın güzel anneler
cnm ben mecburen dr onayıyla erken girmiştim ya o zamanlar tektiGunaydin kizlar. Bebişlere ek gıdayı tek öğün mü veriyorsunuz? İki mi? Üç mü?
2 öğün canım. 12.30 gibi kahvaltı, 18.00 gibi de akşam öğünü. Bizimle beraber oturuyor masada ve beraber yiyoruz yemeğimizi. Yarım saat 1 saat öncesinde emziriyorum, ek gıda da ne kadar yerse artıkGunaydin kizlar. Bebişlere ek gıdayı tek öğün mü veriyorsunuz? İki mi? Üç mü?
Bizim dr da iki öğün dedicnm ben mecburen dr onayıyla erken girmiştim ya o zamanlar tekti
1 ay kadar
şimdi 2ye geçtim
ohh afiet olsun minnoşlaraBizim dr da iki öğün dedi