2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Hemen bitmis ben 80 ne falan almistim cok seviyoruz biz inst gordum 3 tane alan var ya

Evet ilk dişini 11 aylıkken çıkarmıştı sonra peşpeşe geldi hepsi

Evet ya bazen sebepsiz yere huzursuzlanıp ağlıyor hiç mutlu edemiyorum belki de o zamanlar dişi kaşınıyor arkadaşımın 11 aylık bebeği var geceleri uyanıp diş ağrısı yüzünden geri uyumuyormuş ancak ağrı kesici fitil verince uyuyormuş. Ben şok bu süreç baya uzun heralde

Hemen bitmis ben 80 ne falan almistim cok seviyoruz biz inst gordum 3 tane alan var ya
Anammm napcaklarmş 3 taneyi
Stokçular

Evet cnm uzun bi süreçmiş
I Ilknurck 11 ayda 1. Çıkmş dio
İnşallah hepimizin kuzucukları en az ağrı sızıyla atlatır bu süreci

Eveeet çok haklısınız,arkadaş zaten yanlış anlaşıldı. Çok iyi niyetli birşey söylemeye çalışıyordu,konu bambaşka hassasiyetlere çekildi,hiç öyle bi şey söylememişti oysa ki.

Zaten bebem ağladı diye giydiremedim çıbıl uyuya kaldı

Kız onların cıbıl uyumaya niyeti var zaten
Benmki altını değişitken bile çığlığı basıo bdaha giyinmemek için

Merhabalar. Ek gıdaya geçenler ya da geçmeden hazırlık yapanlar yoğurt mayalama makinesi kullanan var mı? Hangi marka önerirsiniz? Bizim daha var geçmemize ama şimdiden hazırlık yapayım diyorum.

Merhabalar. Ek gıdaya geçenler ya da geçmeden hazırlık yapanlar yoğurt mayalama makinesi kullanan var mı? Hangi marka önerirsiniz? Bizim daha var geçmemize ama şimdiden hazırlık yapayım diyorum.
Bende Homend Yogurtlook var, kavanozlar cam ama kapakları plastik sıkı kapanmıyor ve kapakları elde yikamak gerekiyor tek eksi yanı bu onun haricinde güzel makine.

Sabah blw ile muz verdim eline çok güzel yiyordu sonra kocaman bir parça geldi ağzına çok zorlandı öksürdü vs bir daha da yemedi
Geçmiş zaman muzu nasıl verdiğimi hatırlayamadım ama başlangıç için çok uygun değil gibi geldi. Sebzeleri haşlayarak başlamıştım ben. Bebekler kendini çok güzel kurtarıyor aslında ama blw yapacaksanız mutlaka kitabı okuyun ve ilk yardım yöntemlerini öğrenin. Başta insan korkuyor ama zamanla alışıyor

Cnm bende makina almayı düşünüodm ama snra dene dediler.. Denedim oldu :)
Makina almadm.. Sende dene kendin. Yaparsn :) ama terch senin elbet..
Makina knusunda bilgim yk

Herkes demir damlası kullanıyor mu?
Ben kullanıorm cnm... Aslında karşıydım ama drla konuşunca aklıma yattı gibi..
Bebeklerde illaki düşüklük olabiliyormş biay olmasa diğer ay olabiliyormuş, özellikle 6 aydan snra.. Sürekli takip edemem diye içim rahat etsn istedim
Salufer kullanıorm c vitamini içeriyor
Ağırlık c vitamini
Böylece kabızlıkta olmadı :)

Cböoh
Z a
benim oğluşun dişi çıktı ya çürütmesin karartmasın istedim bir de bazı doktorlar 6 ay bazıları 4 ay diyor iki ay daha beklesem mi acaba bilemedm ki henüz iki gün oldu kakasının değişimini anlayamadım

Ben ufak şişeler kendim yapcam fırında hatta bu hafta deneme yapmayı düşünüyorum elim alıssin babada test ederiz

Cnm bende makina almayı düşünüodm ama snra dene dediler.. Denedim oldu :)
Makina almadm.. Sende dene kendin. Yaparsn :) ama terch senin elbet..
Makina knusunda bilgim yk

Ben ufak şişeler kendim yapcam fırında hatta bu hafta deneme yapmayı düşünüyorum elim alıssin babada test ederiz
O zaman bu aralar bir deneyim öyle alayım. Pastörize sütle mi yaptın peki?

Diş kararması konusunda bilgim yk cnm

Babalar denek

O zaman bu aralar bir deneyim öyle alayım. Pastörize sütle mi yaptın peki?
Ben ikisiylede yaptm oldu.. Zaten önce güzelce kaynatıyorum son demine kadar cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…