- 4 Aralık 2013
- 1.143
- 1.880
Dimi hiç keyif almiyor insan hemen eve koşarak gelmek istiyorCanım ilk çocukta öyle oluyor. Ben de oğlumu bırakıp ofise gittiğimde keyfi 1 bardak çay bile içmezdim hemen işlerimi halleder eve koşardım. Ona ihanet ediyormuşum gibi hissederdim. Ama sonrs alışıyor insan
Evet canım düzene girdiKızlar doğumdan sonra regl olanlar duzenlimi oldu duzensizmi
Ben daha olamadım bile yaKızlar doğumdan sonra regl olanlar duzenlimi oldu duzensizmi
kız tanıdım zaten ondan dedimGünaydın canım, değiştirdim
snmkrn dı önceden. Bu yenisi
çok tatlişmiş buInt. gıdacımuhendis anne var o paylaşmış zaten bir bunu birde doktorranneninblogunu takip ediyorum ikiside harika
benm lekelenme doğumdan snra 52 gün sürdü sonra regl olmadım takiiiiiii düne kadarKızlar doğumdan sonra regl olanlar duzenlimi oldu duzensizmi
Hatay’a gelmeye az kaldıkız tanıdım zaten ondan dedim
seni unutursak kalbimiz kurusun
çok tatlişmiş bu
kaçıncı aydan sonra acaba bu ya
benm lekelenme doğumdan snra 52 gün sürdü sonra regl olmadım takiiiiiii düne kadar
dün akşam regl oldum
sırtımı hissetmiyorum ağrıdan
Canım cicili bicili duvar kağıtları var. Onları düşünebilirsin. Ben yatak odalarında boydan boya gömme dolap seviyorum. Hatay’dan alacağımız eve yaptırmak istiyorumgünaydın kızlar
minnoşlar iyimi ? annelerimiz iyimi bakalım ?
benim iş arkadaşım bu hafta izinli.. aşırı yoğun geçiyor günler... iş yeri yıl sonu kapatmaları vs.
ev desen yorgunluktan daha dokunamadm temizlik yapmam lazım
kızıma oda yaptırıyorum bir yandan onunla uğraşıyorum
ben sade genç odası şeklinde yaptırıyorum dolabını şifonyerini felan.. kiracı değiliz odaya göre büyük yaptırıyorum biraz maliyetli oluyor...
ama genç odası havası katmasın diye halı ve avizeyi cicli bicili bebek tarzında almayı düşünüyorum
fikri olan varmı
Beklenen gelir elbetGünaydın kızlar geçen ay regl oldum hatts agridan öldüm bu ay eski düzenime göre ki hep düzenli olurdum bir hafta geciktim arada ağrılarım oluyor olacakmış gibi gelen giden yok
ne zaman geliyorsunuzHatay’a gelmeye az kaldıEv bakıyoruz bu ara. Evler çok artmış ya. Allah kiradakilere, ev bark alacaklara yardım etsin
Canım cicili bicili duvar kağıtları var. Onları düşünebilirsin. Ben yatak odalarında boydan boya gömme dolap seviyorum. Hatay’dan alacağımız eve yaptırmak istiyorum
Beklenen gelir elbet2. ya da 3. de düzene girer canım. Adet ağrısı evlenince geçer dediler geçmedi, çocuk olunca geçer dediler onda da geçmedi. Acı çekmek bazılarımızın kaderi
Gariplik benim hiç ağrım olmazdı geçen ay öldüm ağrıdanHatay’a gelmeye az kaldıEv bakıyoruz bu ara. Evler çok artmış ya. Allah kiradakilere, ev bark alacaklara yardım etsin
Canım cicili bicili duvar kağıtları var. Onları düşünebilirsin. Ben yatak odalarında boydan boya gömme dolap seviyorum. Hatay’dan alacağımız eve yaptırmak istiyorum
Beklenen gelir elbet2. ya da 3. de düzene girer canım. Adet ağrısı evlenince geçer dediler geçmedi, çocuk olunca geçer dediler onda da geçmedi. Acı çekmek bazılarımızın kaderi
Temmuz da eşim tayin isteyecek, Ağustos’ta da ben özür grubundan tayin isteyeceğim canımne zaman geliyorsunuz
Ben de şarkılar söylüyorum, sayıları sayıyorum, alfabe şarkısını söylüyorum ancak öyle emiyor. Yoksa emerken birden bırakıp kalkıyor, etrafına bakıyorGariplik benim hiç ağrım olmazdı geçen ay öldüm ağrıdan
Bebislerde yeni evre emerken asıl bırak geriye çekil bak ucunu cimcir yakında amuda kalkcaz emerken korkuyorum
Bizim şarkımız hop hop uzun kulaklı tavşan etrafa bakma biyere gittimizde oluyor siz benim kıza bakmayın ana baba hiperaktif çekmiş hatta ikiye katlıcak biziTemmuz da eşim tayin isteyecek, Ağustos’ta da ben özür grubundan tayin isteyeceğim canım
Ben de şarkılar söylüyorum, sayıları sayıyorum, alfabe şarkısını söylüyorum ancak öyle emiyor. Yoksa emerken birden bırakıp kalkıyor, etrafına bakıyorsen bize haber ver, gelecekte bizi neler bekliyor
ilçeyemi merkezemi istieceksinizTemmuz da eşim tayin isteyecek, Ağustos’ta da ben özür grubundan tayin isteyeceğim canım
Ben de şarkılar söylüyorum, sayıları sayıyorum, alfabe şarkısını söylüyorum ancak öyle emiyor. Yoksa emerken birden bırakıp kalkıyor, etrafına bakıyorsen bize haber ver, gelecekte bizi neler bekliyor
Kırıkhan a canım. Hastanenin o taraf Mimar Sinan Mahallesi iyiymiş, ordan bakıyoruz evi. 4-5 yıl sonra da Antakya dan bakarızilçeyemi merkezemi istieceksiniz
Eşim de ben de hiperaktif değiliz, bebemiz de değil benceBizim şarkımız hop hop uzun kulaklı tavşan etrafa bakma biyere gittimizde oluyor siz benim kıza bakmayın ana baba hiperaktif çekmiş hatta ikiye katlıcak bizi
gııı kırıkhanda napcaksınızKırıkhan a canım. Hastanenin o taraf Mimar Sinan Mahallesi iyiymiş, ordan bakıyoruz evi. 4-5 yıl sonra da Antakya dan bakarıztercih edilebilecek semtleri söylersin bize artık önceden Antakya’ya gidelim dedik, Sümerler den ev baktık ama sonradan Kırıkhan olsun dedik
Çocukları büyüteceğimgııı kırıkhanda napcaksınız
ben kırıkhan sınırlarına 2 kere grdim 2sindede arkama bakmadan kaçtımÇocukları büyüteceğim