2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Ek gıdaya başladımı yandı zaten garibim 🤣🤣🤣

Günaydın canlar açılsın hafta başı temizliğe başlansın kız yatagına müzik son sese 🤗🤗🤗
ay ne mutlu sana temizlik yapıosun
benm kız hastaydı haftasonu dokunamadm :KK43:
artık haftaiçi uyuduğu süreçlerde azar azar işten sonra yapabilecem

ay ne mutlu sana temizlik yapıosun
benm kız hastaydı haftasonu dokunamadm :KK43:
artık haftaiçi uyuduğu süreçlerde azar azar işten sonra yapabilecem
Ah yakın olsak gelirdim kuzum temizlik bitti kız uyandı onun bakımı yapıldı şimdi ham ham yapıyor sonra yemek hazirliycam komşum hasta ona 5 dk corba goturcem eee sonrası yok işte evde olunca iş birikmiyo çalışınca akşamdan aksamaydı benimde kocisi kovardım evden temizlik yapardım
Kızlar biz emerken elimizle sağım yapıyoruz bikac gündür zaten sut var eliyle niye bastiriyosa cadı em iste acıtiyorda ya 🤣🤣🤣

Ah yakın olsak gelirdim kuzum temizlik bitti kız uyandı onun bakımı yapıldı şimdi ham ham yapıyor sonra yemek hazirliycam komşum hasta ona 5 dk corba goturcem eee sonrası yok işte evde olunca iş birikmiyo çalışınca akşamdan aksamaydı benimde kocisi kovardım evden temizlik yapardım
Kızlar biz emerken elimizle sağım yapıyoruz bikac gündür zaten sut var eliyle niye bastiriyosa cadı em iste acıtiyorda ya 🤣🤣🤣
Benm komşum olsanaaaaa :KK70:
Ay benm komşuda 55 yaşnda bir karı koca hakkını yiyemem hep bişi getirir
Yaaaa hahahhaha seniz kız işini bilioooo
Acaba bastırınca akıcımı gelio anlamadmki :KK70:

Yaa senin yavru iyiymiş, benim oğlan emerken ısırıyor canım acıyor 😬 diş olsa çığlık atardım herhalde

Kızlar diş çıkaran Bebeğin kakası değişir mi? 3 4 gündür çok sık kaka yapıyor.Bazen sulu çıkıyor.Geceleri çığlıkla uyanıyor.Çok huzursuz.Doktora da gösterdik bir şey yok gibi.Diş yapar mı?

Benm komşum olsanaaaaa :KK70:
Ay benm komşuda 55 yaşnda bir karı koca hakkını yiyemem hep bişi getirir
Yaaaa hahahhaha seniz kız işini bilioooo
Acaba bastırınca akıcımı gelio anlamadmki :KK70:
Sen gibi neşeli komşu daha ne isterimki
Yaa senin yavru iyiymiş, benim oğlan emerken ısırıyor canım acıyor 😬 diş olsa çığlık atardım herhalde
Isırma evresini geçtik biz şükür 🤣🤣🤣

Kızlar diş çıkaran Bebeğin kakası değişir mi? 3 4 gündür çok sık kaka yapıyor.Bazen sulu çıkıyor.Geceleri çığlıkla uyanıyor.Çok huzursuz.Doktora da gösterdik bir şey yok gibi.Diş yapar mı?
Evet canım diş kimi bebekte ateş yapar kimi bebekte de ishal yapar. Hatta ben oğlumun diş hediğini yaptığım hün öyle bir ishaldi ki ne onun ne benim konsept kıyafetimiz falan yalan olmuştu. Onun paçasından akan bana da bulaşmıştı 🙈

Günaydınlar mutlu haftakar nasilsiniz ben ise başladım 😔😔 zor oluyor biraz kızımı özlüyorum ya dün görüntülü konuştuk işteyken sanki bana küsmüş gibi alltan alta yan yan baktı bir kötü oldum bir kötü oldum zormus yaa eve gidincede o gulusu varya gozlerinim ici agzini kocaman acip gulmesi herseye bedeldi çalışan anne olmak zormus rabbim herkesin yardımcısı olsun

Günaydınlar mutlu haftakar nasilsiniz ben ise başladım 😔😔 zor oluyor biraz kızımı özlüyorum ya dün görüntülü konuştuk işteyken sanki bana küsmüş gibi alltan alta yan yan baktı bir kötü oldum bir kötü oldum zormus yaa eve gidincede o gulusu varya gozlerinim ici agzini kocaman acip gulmesi herseye bedeldi çalışan anne olmak zormus rabbim herkesin yardımcısı olsun
kıyamam seni çok iyi anlıorum.. ilk 10-15 gün böyle oluyor kuzum
sonra alışıyorsun mecbur :KK43:

Canım ilk çocukta öyle oluyor. Ben de oğlumu bırakıp ofise gittiğimde keyfi 1 bardak çay bile içmezdim hemen işlerimi halleder eve koşardım. Ona ihanet ediyormuşum gibi hissederdim. Ama sonrs alışıyor insan

X