2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Önümüzdeki ayın ilk haftası da tadımlar devam eder bence
Dediğin gibi her şeyi üçer gün verince günler geçiveriyor
Mama sandalyesine oturtmayı denedim ben bu arada daha iyi oldu
Ana kucağında veriyordum yoğurdu
Desteksiz oturamıyorlar diye mama sandalyesi fikri korkunç gelmişti
Ama çok daha rahat emniyet kemerini bağlayınca devrilme imkanları yok

Mamaların ömrü açılınca 4 hafta canım.
Sadece anne sütü ile beslenen bebeklerin çalışan anneleri nasıl bir rutininiz var paylaşır mısınız
Sabah 8te emzirip çıkıyorum ben. 9gibi uyuyor. 10bucuk civarında yada 11 gibi uyanınca 75ml kadar süt iciyormus. Ben en geç 12 buçukta geliyorum zaten. Gelince emiyor. Bazen erken ictiyse yada sabah emmediyse 2 kere içiyor ama birisi 40-50ml kadar oluyor. Çok içmiyor benimki sanırım.

Benimki de yaklasik 10 gündür boyle saat basi uyaniyor emmek istiyor uyku gerilemesi oldugunu düşünüyorum bakalim ne zamana kadar devam edecek

Bizde tadim 5 haftalik hazırladım ya ben sonra iki ögüne cıkarcam kıyma 7 bitince verilir ve kuzu vitamin açısından daha faydalı ama koksada katlan bence

Oglene kadar mı çalışıyorsun canim

6 aylık oldumu canım ikizler omurga gelişimi 6 ay bitince tamamlanıyor dedi doktor

Teşekkürler canım sonra aklıma geldi o zaten 1 numaraydi şimdi ayınada uymazdi

Benimki de yaklasik 10 gündür boyle saat basi uyaniyor emmek istiyor uyku gerilemesi oldugunu düşünüyorum bakalim ne zamana kadar devam edecek
İnşallah böyle devam etmez çok kötü ya vallahi Allah kolaylık versin hepimize bu aylar boyleler galiba çoğunlukla

Evet canım öğleden sonra ders vermediler. Günlük 4 dersim var. Tek beslenme yapıyor 2.ye yetisiyorum genelde.
Cok güzel ya ben 9 -3 çalışıyorum ama okul uzak 8--4 hatta 8-5 gibi bebege kim bakıyor canım diğer kızın okula başladı mı çok zor olmuyor mu bende ikinciyi düşünüyorum ama bundan ayrılmak bile nasıl zor

Sadece anne sütü ile beslenen bebeklerin çalışan anneleri nasıl bir rutininiz var paylaşır mısınız
Bende pazartesi başlıyorum insallah sabah emzirip gideceğim 9 gibi uyursa uyandığında annem bir öğün sebze yada meyve verir daha sonra tekrar anne sütü saat 14.30 gibide ben geliyorum emziririm böyle düşünüyorum ama bakalim ne gösterir zaman sen nasıl dusunuyorsun

Benim baya kötü canım 8-5 gibi çalışıyorum sınıfci olunca böyle hiç düzen yok biraz stoktan kullanıyorum sütüm cokken sagdiklarimdan okulda düzenli sağım yapamıyorum sen yapabiliyor musun iş yerinde

Saatlerim iyi oldu sağolsun ayarlamış okulum ben söylemeden. Yol da çok sürmüyor benim. 4 saat olmuyorum sadece. Zaten 1 buçuk 2 saat falan uyuyor bu arada. Büyük kızımın bakıcısı vardı zaten. 7bucuk aylıktan beri o bakıyordu. Şimdi ikisine birlikte bakıyor. Buyukte 3 yaşına yeni girecek. Seneye düşünüyorum kreşi. İlki bakıcı ablamizi çok seviyor. Yanında çok mutlu bizi öperek uğurluyor. O huzurlu olunca benimde içim rahat. İlk başlarda biraz zor oluyor tabi ama alışıyorsun sanırım.

Tatdirma aşamasındayım diyelim ama yoğurdu 1 yemek kaşığı kadara çıkardım gece yok tutmasi için içine biraz irmik ve elmada ezdim.korktugum için az verdm ama doyacak kadar degil
Bebek irmigimi kullanıyorsunuz bende başladım ama ara ara veriyorum dün çay kaşığı yogurdu 2 öğün verdim 1 gün sonra bal kabağı cam rende de rendeleyip biraz zeytin yağı kattım 2 3 damla biraz süt sağdım 1 kere verdim erken mi acaba 4 ay 23 günlük iştahlı bi bebek sütüm yeteri kadar var

Çok iyi gerçekten sınıfci olunca böyle zor oluyor işte neyseki gözüm arkada değil kv var ama yinede zor geliyor insana. Ne güzel seninde için rahatmis çok şükür canım

Canım tabiki sen bilşrsin ama buharlı pişiriciye hiç gerek yok. Küçük süzgeçler yok mu ne haşlayacaksan onun içine koy ağzına denk gelecek tencereye suyu koy kapağını kapat zaten el ladar yiyecek haşluyoruz 2 dk da halloyluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…