- 19 Kasım 2019
- 53.598
- 136.095
malesef artık sağmıorum sütüm bitti cnm.. ama şu kürü duymuştum aynen yapıyım onuGeçmiş olsun canım sanırım sağıyordun sen en iyi ilaç olabildiğince anne sütü ver bol bol. Öksürük içinde ayağına sarımsak sürüyorlardı tam tarifi bilemiyorum ek gıdaya geçtiniz mi meyvelerin sularını da verebilirsin elma armut havuç suyu vb
tşk ederim
gözünüz aydın cnmYaptı çok şükür evde bir bayram havası yasadik
günaydn cnm.. biz tadımlara başladık sütüm kesildiği için... doktor onayı ile...Günaydın güzel anneler inşallah herkes iyidir bebisleriniz ek gıdaya geçti mi biz elma suyu ve yoğurtla başlayacağız. 5. Ay kontrolünde 7100 Gr çıktık 300 Gr almış normal dedi doktorumuz anne sütüyle beslendiği için. Kakamizda kan oluyordu bazen onun için endişeleniyorum çok şükür bu ay olmadı hep aynı şeyleri yiyorum aslında doktorumuz alışmaya başlamış bünyesi dedi doktorlar boşuna anne sütü alerji diyeti yaptırıyor önceden böyle şeyler yoktu çocuk yavaş yavaş alışacak dedi diyet falan yapma dedi ama bir şeye kesin alerjisi varmış çünkü sırtında minik bir kızarıklık vardı ordan anladı. Susam fıstık süt ürünleri vb olabilir dedi. Neyse çok heyecanlıyım ek gıdaya geçiş nasıl olacak ağzını açacak mı neleri sevecek kilosuna etki edecek mi çok merak ediyorum. Birde gece ağlayarak uyanmalarini sordum bir damla yazdı daha almadık denemedik ama bu aylarda ayrılık kaygısı başlar ondandır dedi. Ek gıda için buharlı pişirici ler hakkında ne düşünüyorsunuz çok kısa bir süre kullanmak için 2bin ₺ gibi fiyatlar vermek mantıklı gelmiyor sizler nasil başlayacaksınız bir de tarif kitapları vardı sanki hangilerini alacaksınız çok karışık oldu ama bizde durumlar böyle anne sütüyle ve tadimlarla devam bu ay :)
2 haftadır tadım yapıyoruz.. kontrolümüz 23ünde.. 23ünde ek gıdaya geçiş tam anlamıyla olur sanırım o zamana kadar tadım dedi.. o zamanda 5. ayımız bitmiş olacak...
ben buharımlı pişirimcileri alana saygı duyuyorum sonuçta ihtiyaç.. ama ben almadım :)
onun yerine buharda pişirmek için apartlar var.. onu tencere üstüne koyuyorum buharda pişiyor :)
sonra cam rendeden suyunu sıkıyorum zaten başlangıçta hepi topu 1 kaşık 2 kaşık 3 kaşık şeklinde su çıkıyor yani
ilerisi içinde haşlanmışı zaten hafif ezeceğimiz için sorun yaşamazsın
hep maddi anlamda tasarruf hemde fazla eşya derdi olmaz :)
ama kaşık cam rende mama tabağı mama önlüğü... bunları aldım