Seda sayan gibi giriş olmuşggggüüüüüüüüüüüüünnnnnnnnnnnnaaaaaaaayyyyyyyyyydddddddddddıııııııııınnnnnnnnnnnn
Himm dikkat et kuzum ya bol bol dinlenmek lazım sen işden saat kaçta çıkıyorsunstabil
12-1 arası cnmHimm dikkat et kuzum ya bol bol dinlenmek lazım sen işden saat kaçta çıkıyorsun
Oda iyi dimi bende haftaya pazartesi başlıyorum ama yarım gün olayını sadece bir hafta kullanayim bitiyor daha sonra 14.30 da çıkacağım öğle arası boşu boşuna zaman kaybı ya12-1 arası cnm
malesef boşa gidiyorOda iyi dimi bende haftaya pazartesi başlıyorum ama yarım gün olayını sadece bir hafta kullanayim bitiyor daha sonra 14.30 da çıkacağım öğle arası boşu boşuna zaman kaybı ya
6 bittikten sonra canımkızlar size bir sorum var
şimdi 6+ yazıyor ya mesela mamada...
6. ay dahilmi? yoksa 6 bitip 7ye girincemi ?
Aaa.. Cok tşk edermm cnmm6 bittikten sonra canım
Deneymli anneleri bilmem ama bence normalSabahtan beri bende kafa kalmadı. Başım ağrıyor çok fena. Sebebi de oğlum olur olmaz her şeye bağırıyor çığlık atıyor. Bunu sadece sinirlendiği için değil, oyun oynarken, mutluyken, heyecanlıyken de yapıyor. Deneyimli anneler normal midir bu? Şimdi uyuttum şükür, biraz dinleniyorum
Evin içinde sadece ben varım ve bağırıyor. Başım ağrıdıDeneymli anneleri bilmem ama bence normal
Cnkü şuan artık seslere daha daha duyarlaştılar herkesi tanıorlar.. Seslerini keşfediyorlar
Bizde evin içibde sürekli çığlıklayız son 3 gündür
Bizde bir gün eşim uyurken bir çiğlik attı eşim bir sıçradı duşun öyle korktuki ne oluyor dedi bir günde babası uyurke horlayınca kizim korktu bastı yaygarayı sonra eşim onun ciglikli aglamasina bir daha korktuSabahtan beri bende kafa kalmadı. Başım ağrıyor çok fena. Sebebi de oğlum olur olmaz her şeye bağırıyor çığlık atıyor. Bunu sadece sinirlendiği için değil, oyun oynarken, mutluyken, heyecanlıyken de yapıyor. Deneyimli anneler normal midir bu? Şimdi uyuttum şükür, biraz dinleniyorum
Ben kadar korktuysa artık eşinin horlamasındanBizde bir gün eşim uyurken bir çiğlik attı eşim bir sıçradı duşun öyle korktuki ne oluyor dedi bir günde babası uyurke horlayınca kizim korktu bastı yaygarayı sonra eşim onun ciglikli aglamasina bir daha korktubaba kız güzel Güzel anlaşıyorlar ellemiyorum
Canım kendi seslerini keifediyorlar bizim kız da bu hafta çığlık çığlığaSabahtan beri bende kafa kalmadı. Başım ağrıyor çok fena. Sebebi de oğlum olur olmaz her şeye bağırıyor çığlık atıyor. Bunu sadece sinirlendiği için değil, oyun oynarken, mutluyken, heyecanlıyken de yapıyor. Deneyimli anneler normal midir bu? Şimdi uyuttum şükür, biraz dinleniyorum
Canım benim oğlum 3 günde 1 yapıyor, normal yani, endişelenme. Bir haftaya kadar normal kabul ediliyor. Yarın sütünün ya da mamasının içine birkaç damla zeytinyağı ekle. İyi gelir. Ek gıdaya biz daha başlamadık, meme+mama gidiyoruz halâ.Kızlar bebeğim dün ve bugün hiç kaka yapmadi napacagom ek gıdayı durdurdum poposuna zeytinyağ sürdüm masaj yaptım ma gene yapmadi napmaliyim
Apartmandan atacaklar bizi yakındaCanım kendi seslerini keifediyorlar bizim kız da bu hafta çığlık çığlığa
zevk içinEvin içinde sadece ben varım ve bağırıyor. Başım ağrıdıNeyse ki babası geldi de sakinleşti . Siz neden çığlık çığlığasınız hayır olsun
cnm 5 güne kadar normalKızlar bebeğim dün ve bugün hiç kaka yapmadi napacagom ek gıdayı durdurdum poposuna zeytinyağ sürdüm masaj yaptım ma gene yapmadi napmaliyim