- 4 Aralık 2013
- 1.143
- 1.880
Uyurken özleyen bir ben değilmişim demekkiHadi bakalım senin şafağa az kalmis surda mayısa ne kaldı allahu
Ay kuzum ya ozlemis demekki seni insanın ici parçalanıyor dimi rabbim hicbir cocugu annesinden ayırmasın ne zor bazen şöyle beşikten alırken gözümün içine içine bakıyor ya eriyorum uyurken inanın özlüyorum gidip bakıyorum nekadar masumlar rabbim diyorum bu güzelliği bana yaşattı isteyen herkesde yaşatsın diyorum sabah sabah damara bağlattin boncuk beni
Aynen.. Benmde içim gitti minco..Hadi bakalım senin şafağa az kalmis surda mayısa ne kaldı allahu
Ay kuzum ya ozlemis demekki seni insanın ici parçalanıyor dimi rabbim hicbir cocugu annesinden ayırmasın ne zor bazen şöyle beşikten alırken gözümün içine içine bakıyor ya eriyorum uyurken inanın özlüyorum gidip bakıyorum nekadar masumlar rabbim diyorum bu güzelliği bana yaşattı isteyen herkesde yaşatsın diyorum sabah sabah damara bağlattin boncuk beni
Ayy uyurken izlediğimde ah diyorum ne tatlısınUyurken özleyen bir ben değilmişim demekki
Merhaba Hayır ekleyemiyoruz onu malesef. Doğum izni değil çünkü.merhaba herkese, ben hayırlısıyla 2022 temmuz annesi olacağım. Aranızda öğretmen var mı bilmiyorum ama öğretmenlere raporla ilgili birşey sormak istiyorum. Normalde 32. Haftada çalışmaya devam edip doğum sonrasına ekleyebiliyorduk. Peki 24. Hafta başlayan idari izinde de çalışıp sonraya ekleyebiliyormuyuz?
32-37 hafta arasında çalışırsan onu doğum sonrası iznine ekleyebilirsin. 24-32.haftayı ekleyemezsinmerhaba herkese, ben hayırlısıyla 2022 temmuz annesi olacağım. Aranızda öğretmen var mı bilmiyorum ama öğretmenlere raporla ilgili birşey sormak istiyorum. Normalde 32. Haftada çalışmaya devam edip doğum sonrasına ekleyebiliyorduk. Peki 24. Hafta başlayan idari izinde de çalışıp sonraya ekleyebiliyormuyuz?
Merhaba Hayır ekleyemiyoruz onu malesef. Doğum izni değil çünkü.
Çok teşekkürler cevaplarınız için. Bir an umutlanmıştık ama kısmet32-37 hafta arasında çalışırsan onu doğum sonrası iznine ekleyebilirsin. 24-32.haftayı ekleyemezsin
Aynen ya uyurken gidip gelip bakıyorum ben ise başlayınca napacaksamUyurken özleyen bir ben değilmişim demekki
Bazı kurumlar kabul ediyor bazı kurumlar kabul etmiyor 32 den sonra 24 _32 arasi idari izinli olunduğu için 32 çalışır kabul etmiyorlarÇok teşekkürler cevaplarınız için. Bir an umutlanmıştık ama kısmet. Bu durumda 24-32 arası izne ayrılıp sonra 32 de çalışabiliyoruz değil mi?
Resmi yazıda böyle bir ibare yok. Okul idarenizle görüşmeniz gerekirÇok teşekkürler cevaplarınız için. Bir an umutlanmıştık ama kısmet. Bu durumda 24-32 arası izne ayrılıp sonra 32 de çalışabiliyoruz değil mi?
Doğum iznine para mı veriyorlarmış? Nasıl oluyormuş oKızlar ptt den izin paralarınızı aldınız mı? Doğum izni için olan
Ben alalı baya oldu.Ben e devlete kartımı kaydetmiştim ondan dolayı hiç PTT ye gitmedim.Direk hesabıma yatmıştı.Kızlar ptt den izin paralarınızı aldınız mı? Doğum izni için olan
Özel sektördeyim ben öğretmenim.İzinli olduğum aylarda okul maaş vermiyor.Devlet de aldığın maaşım yanlış bilmiyorsam 3 te 2 sini yatırıyor PTT ye senin adına.İşte 4 ay izin kullanmıştım.4 aylık toplam maaşımın bi kısmını devlet yatırmıştı hesabıma.Doğum iznine para mı veriyorlarmış? Nasıl oluyormuş o
Ben devletteyim. Biz de öyle bir şey yok sanırımÖzel sektördeyim ben öğretmenim.İzinli olduğum aylarda okul maaş vermiyor.Devlet de aldığın maaşım yanlış bilmiyorsam 3 te 2 sini yatırıyor PTT ye senin adına.İşte 4 ay izin kullanmıştım.4 aylık toplam maaşımın bi kısmını devlet yatırmıştı hesabıma.
Devlette yok çünkü maaş yatmaya devam ediyor.Doğum izni parası ekstra bir şey değil aslında.Özelin ödemediği maaşı devlet veriyor gibi.Ben devletteyim. Biz de öyle bir şey yok sanırım
Memurlarda yok sadece doğum parasını aldım ben doğumdan 3 ay sonra yatarmışKızlar ptt den izin paralarınızı aldınız mı? Doğum izni için olan
Canım ilk kızımdayken emziriyordum kaç aylıktı hatırlamıyorum ama geceleri oda çok uyanıyordu ve doktorumuz gece beslenmesini kesebilirsin demişti kızımda sürekli emmek memede uykuya dalmak istitordu doktorun tavsiyesi şuydu gece uyanınca su ver biraz içer uyur zamanla susamayacağı için su içerken uyuyamayacağı için bu alışkanlığını bırakıcak demişti ve ben bi gece uyandığında su verdim mama sanıp su olduğunu anlayınca bıraktı her uyandığında su versim içmedi tekrar uyudu sonra bildiğin birden kesildi gündüz uykuları daha uzun oldu geceleride kesintisiz uyudu ve gündüz yeme miktarları bile farketmişti ama tabi doktora sorulmadan kesinlikle uygulanmayacak bir yöntem hatta ben bana doktor tavsiye edince garipsemiştim ya çok su içmiş miğdesini suyla doldurmuş olursa vs diye ki sidaha bebişinde küçük bu fikir olarak kalsın sende sorarsın istersen doktorunaKızlar beni korkuttunuz ya iyice. Bebeğim 4 300 doğdu şuan 10 kilo kilosu gayet iyi ama gündüz değilde gece saat başı uyanıyor ve emmek istiyor devamlı. Seni istiyordur diyeceksiniz beraber yatıyoruz zaten. Devamlı uyandığı için besigine yatır al yapamıyorum çünkü acayip yoruluyorum. Gündüz zaten 3 kısa uykusu ancak var gecede böyle olunca dayanamıyorum artık. Doktor mama dedi aslında gece ama zaten kilolu diye mama vermek istemiyorum
Yaa kıyamam çok geçmiş olsun canım covid olduğumuzda bende 14 gün maskeyle durmuştum insanın içi gidiyo yavrusunu öpememek. Grip olduğunda sarımsağı küçük parçalara bölüp bol suyla yut çok faydasını göreceksin Allahın izniyle.Kızlar o kdar limon tükettim ki dün akşam
Kalmadı
Maskeyle annemden limon almaya cıktım
Kızım beni gördü önce bi güldü sonra kucağıma almadm die ağladı
Ben eve indikten snra hiç susmamş
Ağlamş
Mecbur getirdiler,
Beni görünce sustu biraz güldü snra uyudu
Mecburen aldım, maskeyle geziorum evin içinde
O beşiğinde ben sürekki diğer oda ve beşik arasında mekik dokudum tüm gece
Canım ben o hatayı ilk çocuğumda yaptım şimdi zor ayırdım kendi yatağına alismasi zor oldu. Beşiğine alışsın yoksa çok zorlanirsn ilerde. Kilosu iyi masallah bence mama verme. Anne sutu alan bebek gece illaki uyanır ne zamanki memeden kesersek o zaman düzene giriyor uykusuKızlar beni korkuttunuz ya iyice. Bebeğim 4 300 doğdu şuan 10 kilo kilosu gayet iyi ama gündüz değilde gece saat başı uyanıyor ve emmek istiyor devamlı. Seni istiyordur diyeceksiniz beraber yatıyoruz zaten. Devamlı uyandığı için besigine yatır al yapamıyorum çünkü acayip yoruluyorum. Gündüz zaten 3 kısa uykusu ancak var gecede böyle olunca dayanamıyorum artık. Doktor mama dedi aslında gece ama zaten kilolu diye mama vermek istemiyorum