Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ara sıra bir çay kaşığı kadar zeytinyağı verince ertesi gün yapıyorlar geneldeKızlar bebeğim dün ve bugün hiç kaka yapmadi napacagom ek gıdayı durdurdum poposuna zeytinyağ sürdüm masaj yaptım ma gene yapmadi napmaliyim
cnm ben doğal bi sprey kullanıyorum iyi geliyor eğer sadece tıkanıklık varsaGünaydın kızlar benim cadının burnu tıkanıyo ya evden de çıkmıyoruz noldu bilemedim ateş yok öksürük yok tek burun keyfi yerinde gece uyurken eli burnunda hırıltı var hafif dün temizledik tekrar oldu kuzum uyuyo ama dinlenemiyo ki
Tıkanıklık canım tek taraflı baktirayim babasına serum yaptık banyo yaptık çekti babası burnundan temizledi gece yine oldu burnunu gülerek temizketen kuzum sinirleniyor artık ya eli burnunda sürtüp duruyocnm ben doğal bi sprey kullanıyorum iyi geliyor eğer sadece tıkanıklık varsa
kıyamam yaTıkanıklık canım tek taraflı baktirayim babasına serum yaptık banyo yaptık çekti babası burnundan temizledi gece yine oldu burnunu gülerek temizketen kuzum sinirleniyor artık ya eli burnunda sürtüp duruyo
Benim oğlanda öyle ya. Büyük ihtimal bizim gibi alerjik burun eti olduğunu düşünüyorum bende. Serum fizyolojik su sıkıyorum sonra sırtına vuruyorum hafif, hapşurıyo veya öksürüyo çıkarıyo. Doktoruma sordum böyle yapın dedi, dedim demekki zorlamamak gerek.Günaydın kızlar benim cadının burnu tıkanıyo ya evden de çıkmıyoruz noldu bilemedim ateş yok öksürük yok tek burun keyfi yerinde gece uyurken eli burnunda hırıltı var hafif dün temizledik tekrar oldu kuzum uyuyo ama dinlenemiyo ki
Kalorifer olabilir babamız hava yağışlı diye yükseltti biraz hapsırmaktan yoruldu ya birde tatlı hapsu derken nerden aldın canim bakayım bendeBenim oğlanda öyle ya. Büyük ihtimal bizim gibi alerjik burun eti olduğunu düşünüyorum bende. Serum fizyolojik su sıkıyorum sonra sırtına vuruyorum hafif, hapşurıyo veya öksürüyo çıkarıyo. Doktoruma sordum böyle yapın dedi, dedim demekki zorlamamak gerek.
Kalorifer çok açıksa oda olabilir bakın. Ben soğuk hava üfleyen su buharı aldım o biraz rahatlattı :)
https://ty.gl/z6dk8ef9zw bu cep boy gibi ufak ve yakından etkili https://ty.gl/wqto410zdu buda daha kuvvetli tabi. Bizde hava temizleyici olduğundan küçük olan etkili oldu beraber ama diğerinde aklım kalmadı değil valla. Belki kendim içinde alırım büyük olanını. Bir bakın bakalımKalorifer olabilir babamız hava yağışlı diye yükseltti biraz hapsırmaktan yoruldu ya birde tatlı hapsu derken nerden aldın canim bakayım bende
Sağol canım incelerim şimdilik suluk taktim peteklere sabah havalandiriyordum bikac kez havalandırcam artık evden artık eminim dedeye gittik dışarı çıkınca açıldı burnu kuzumun birde soyle birşey buldum denemeyi düşünüyorum doğal şeyler her zaman daha iyi diyenlerdenimhttps://ty.gl/z6dk8ef9zw bu cep boy gibi ufak ve yakından etkili https://ty.gl/wqto410zdu buda daha kuvvetli tabi. Bizde hava temizleyici olduğundan küçük olan etkili oldu beraber ama diğerinde aklım kalmadı değil valla. Belki kendim içinde alırım büyük olanını. Bir bakın bakalım
Hylonem deneyebilirsin kuruduğu için oluyordurTıkanıklık canım tek taraflı baktirayim babasına serum yaptık banyo yaptık çekti babası burnundan temizledi gece yine oldu burnunu gülerek temizketen kuzum sinirleniyor artık ya eli burnunda sürtüp duruyo
Geçmiş olsun canım sanırım sağıyordun sen en iyi ilaç olabildiğince anne sütü ver bol bol. Öksürük içinde ayağına sarımsak sürüyorlardı tam tarifi bilemiyorum ek gıdaya geçtiniz mi meyvelerin sularını da verebilirsin elma armut havuç suyu vbkızlar sanırım kızıma bulaştırdım
hafif öksürüyor öksürük için ne yapılır
Yaptı çok şükür evde bir bayram havası yasadikzevk için çığlık atıyor sonra gülüyor
cnm 5 güne kadar normal
Sağol canım evet zeytinyağ verdim dün yaptı çok şükürCanım ara sıra bir çay kaşığı kadar zeytinyağı verince ertesi gün yapıyorlar genelde
Çok ağırsa kabızlığı doktora danışarak fitil verebilirsin ama genelde tavsiye edilmiyor
Bağırsak tembelliği yapıyormuş
Bir tık daha iyi canım teşekkür ederiz sorduğun için bir alerjisi var bence ama doktorumuz önemsemiyor diyete falan da gerek görmedi anne sütüne devam ediyoruz biraz da tadım başlayacağız belki kilo alır. Uykularimiz hala berbat. Sürünmeye başladı bizimki yerlere halılar koydu kv arkadan ittirince baya gidiyor yuvarlanıyor çok hareketli et tutmuyorWomenClub naptin canım düzeldimi bebisin