2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Peki nasıl bıraktı canım. Benimki ocakta 3 yaş olacak acıktığı yada uykusu geldiği zaman emiyor hâlâ
Pembe ojeleri çok seviyordu sürdüm aman bozulmasın dedim karnına giderse çok ağrır filan dedim çok şükür öyle bırakmıştı. Eczanelerde acı oje varmış o dönem birakmasa onuda deneyecektim gerek kalmamıştı

Geçmeyen bir bas ağrısı var 3 gündür ev kalk toparla diyor yastık gel yumusacigim yat uyu diyor Eylül benle oyna diyor napsam bilemiyorum

Herkese güzel haftalar
Doktorumuz 180. Gün sonrasına hazırlık yapmamız için ihtiyaç listesi verdi sizlerle de paylaşayım belki arayan vardır.

-18/10 çelik tencere veya demir döküm tencere , kapaklı olacak. Sadece bebek için kullanılacak
-BPA içermeyen silikon kaşık tabak
-Mama önlüğü
-Mama sandalyesi (ikea tarzı desteksiz olanları önermiyor)
-Cam rende
-Meyve filesi (kısa süre kullanılacak çok önerilmiyor)

Eklentiler

• CBF56E18-CE13-4862-A437-6B4A203E4D08.jpeg
    442,2 KB · Görüntüleme: 76
Hepsi hazır son olarak bunları aldık

Eklentiler

• 20211129_143410.jpg
    122,5 KB · Görüntüleme: 76
Sabret canım 4 ay atağı ben de kafayı yemek üzereydim 5.ayın ortasına kadar devam etti sonra yavaşladı şimdi 5 bitti 6 ya girdik hala huysuz ama çok şükür pek çok sorunu bitirdik her gün farklı farklı huy ediniyor böyle böyle büyüyüp gidecekler yardım alabileceğin aile bireyleri varsa yardım istemekten çekinme ama destek yerine köstek olacaklarsa hiç arama bile

İnan ki aynı durumdayız. Bıyıklarımı 2 ay önce aldım. Karnım da aynen duruyor. Ne biberon ne emzik ne mama alıyor. Ne de doğru düzgün emiyor. Dişi de çıkmaya başladı toz biber oldu geceler de zorlaştı. Hiçbir yerde 5 dk durmuyor sürekli mız mız tuvalete bile beraber giriyorum anakucağına koyuyorum ben tuvaletimi yaparken bakışıyoruz. Her bir şeye alerjisi var diye dışardan tek bir şey yiyemiyoeum ama evde yemek yapmaya vaktim yok. Dişlerine calpolden başka bir şey de işe yaramıyor. Tetagil sürüyorum herkesin mucize dediği biz de hiçbir etki etmiyor. Sürekli ağlayarak uyanıyor yarın artık doktora gideceğiz.

İnşallah baloncum buda geçecek
Kuzum jel denedinmi dr sormadinmi sakin sabır geçcek minicik daha ilk ağrıları korkmuştur canı yaniyodur kuzum

Direk vermiceksin diş etlerine masaj yapacaksın bu karışımı
Jeli doktorumuz önermedi canım
Amin canım inşallah ağrısız acısız gecirsinler bu dönemleri.. dillerini anlamamak çok zor
Yok canım kv var sağolsun hafta içi her gün o bakıyor ama sadece çocuğa bakıyor öyle anlaştık hani yani çocuk uyurken yemek koyayım falan deme diyorum ben ona güzel ilgilensin ihmal yaşanmasın diye. Ama tabi sağolsun yapar bir şeyler kahvaltı akşam yemeği vs yapıyor arada da olsa ama tabi hafta içi çok az bir sürede. Şikayet etmiyorum ama evladımı anlamıyorum yetemiyorum gibi geliyor çok bunaldı beynim iş ayrı bir konu yoğunluk birden ağır geldi
Allahtan maske var bıyıklı gidiyorum okula :)benimki hepsini alıyordu şuan bugün biraz emdi Sutumu ama emzik almıyor hala naisl olaca bakalım atak da bitti aslında harika haftalardaki ama bir değişim yok uyumadı hala ayakta sallıyorum saç kurutma makinesi ile seste uyuyor sonra ben yatağa koyunca basıyor çığlığı. Bende en kısa sürede gidecegim idrar yolu enfeksiyonu belirtileri var bizde bakalım Allah hepinizin yardımcısı olsun

Bugünde dünün aynısı tek fark biraz daha iyi emdi ama kustuda. Uykudan ağlayarak uyanıyor sürekli nazar mı değdi acaba kafayı yiyeceğim

Kızlar biz
bunla uyuyoruz belki faydası olur ama baya açık kalıyor uyudu diye kapamıyorum fon makinası seslerde olanlar var beyaz gürültüydü sanırım bebekler için ben bunu hamileyken dinletiyordum

Babamızı uyuttuk , bebemle ben hala ayaktayız. Kucağımda oturmuş ellerini emiyor, arada benim parmağımı da ağzına götürüyor emiyor. Hiç uykusu var gibi de durmuyor valla. Gözler açık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…