2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Babamızı uyuttuk , bebemle ben hala ayaktayız. Kucağımda oturmuş ellerini emiyor, arada benim parmağımı da ağzına götürüyor emiyor. Hiç uykusu var gibi de durmuyor valla. Gözler açık
Biz hergün o durumdayız canım. Eşim horladıkça gidip onu tekmeleyerek uyandırasım geliyor vallahi

Geçmeyen bir bas ağrısı var 3 gündür ev kalk toparla diyor yastık gel yumusacigim yat uyu diyor Eylül benle oyna diyor napsam bilemiyorum
yaaa kışınnnn acayip uyku isteği oluyor
ev doğalgazlı olsa bile sıcacık yataktan kalkası gelmiyor insanın
ama hergün dipçik gibi ayaktayım işe gitmek için

cnm.. ne güzel ya.. sen tam zamanında başlayabiliyorsun..
biz başladık sütüm bittiği için ama elim kalbimde resmen bende 180 günken başlamayı isterdim
hadi hayırlı olsun inşallah

Hepsi hazır son olarak bunları aldık
yaaaağğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğ
dişlerimi sıkıyorummmmmmmmm
bunlar cok cici cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

4. Ay aşılarından sonra banyo yasağı var mı?
cnm bize 2 gün yıkama demişlerdi

Babamızı uyuttuk , bebemle ben hala ayaktayız. Kucağımda oturmuş ellerini emiyor, arada benim parmağımı da ağzına götürüyor emiyor. Hiç uykusu var gibi de durmuyor valla. Gözler açık
hahaha bu bebe anasına çekmiş

@Bal0n kız nerlerdesin gunaydin demedinmi gün aymıyor
işte geldim burdaym
ben bu işte ustayım
günaydın canımcım

selam kızlarrrrrrrrr
dün brokoli suyumuzla başladık
3 gün kuralı ile hergün 1 kaşık arttırarak gidecem
dün 1 kaşık sonrası devamını istedi ama elbetteki yok vermedm
ama bir bebe brokoli suyunu neden severki
farklı tepki bekliyordum sanırım

canimm benim de sütüm azaldı 20 günde bir regl oluyorum ve her olduğumda azıcık süt kalıyor resmen mama da veriyorum yine de 180i beklicez dedi doktor. Ama sana başla dediyse doktorun vardır bir bildigi canim. sıkma canini bunun icinn benim kız hiç istekli degil zaten agiz şapırdatma falan da yapmıyor

Farklı bir ağız tadı var demek ki kuzunun doktor nasıl bir liste yaptı? Bizim de Pazartesi dr randevumuz. Bakalım biz başlayacak miyiz ek gıdaya

kız boşver ana sütü alsında ağzını şapırdatmasın
benim kız tabakların içine düşecek gibi bakıyor ağzını oynatıp sonra gözleriyle masum izliyor
artık asla onun önünde yemek yiyemiyorum boğazıma diziliyor lokmalar kıyamıorum
ay bide regl olayı var demi..
hala regl olamadım

Farklı bir ağız tadı var demek ki kuzunun doktor nasıl bir liste yaptı? Bizim de Pazartesi dr randevumuz. Bakalım biz başlayacak miyiz ek gıdaya
cnm 23 aralıkta doktor kontrolümüz ve menejit aşımızın 2. dozu var
o süreye kadar sebze suyu ver dedi.. önce sebze sonra meyvelere geç dedi
3 gün kuralı şeklinde dedi
brokoli ve ıspanak cok iyi bebekler için dedi..
geldiğinde detaylı konuşuruz dedi
o zamandan snra artık tadımları bitirmiş oluyoruz zaten.. püreye geçeriz diye tahmin ediyorum

Dimi yaa ben 2-3 yas icin montları falan bile indirimde bulursam aldiriyorum babasina şimdiden çünkü her şey her gün zamlanıyor
2-3 bende düşündüm mont ama önümüzdeki kış çok büyük gelmezmi diyede düşünüyorum
sence ?

Dimi yaa ben 2-3 yas icin montları falan bile indirimde bulursam aldiriyorum babasina şimdiden çünkü her şey her gün zamlanıyor
Teyzesi görüntülü aradığında bu bebenin başka kıyafeti yok mu dedi birkaç tane kışlık var yıkayıp yıkayıp giydiriyorum. Montu biz civil den aldık, 90 tl gibi bir fiyattı

Teyzesi görüntülü aradığında bu bebenin başka kıyafeti yok mu dedi birkaç tane kuşluk var yıkayıp yıkayıp giydiriyorum. Montu biz civil den aldık, 90 tl gibi bir fiyattı
bize o kadar hediye geldiki.. artık gelenleri gelecek kış için değiştiriyorum büyük alıyorum
1,5 2 yaş alıyorum

2-3 buyuk gelir onumuzdeki kiş için ben denk geldi indirimli öyle aldirdim artik ne zaman uzerine olursa o zaman giyer mantigi ile canim.
Regl hic ozlencek gibi degil ya bebeyle çekilmiyor

Teyzesi görüntülü aradığında bu bebenin başka kıyafeti yok mu dedi birkaç tane kışlık var yıkayıp yıkayıp giydiriyorum. Montu biz civil den aldık, 90 tl gibi bir fiyattı
Ya düz beyaz çıtçıtlı uzun kollu body bile 17,90 lira ebebekte. Ben de fazla almadım ama habire çamaşır yıkanıyor dediğin gibi tasarruf etcez diye elektirk fazla gelcek hayirlisi

Bu bebe benden brokoli bayılırım çok özledim gaz yapar dediler yiyemiyorum benim yerime de yedir

2-3 buyuk gelir onumuzdeki kiş için ben denk geldi indirimli öyle aldirdim artik ne zaman uzerine olursa o zaman giyer mantigi ile canim.
Regl hic ozlencek gibi degil ya bebeyle çekilmiyor
hiç olmamasıda kötü
ay dün Hm bir mont beğendim 299 tl yazıodu
hadi ordan dedim ya.. nesin sen altınmı

Bu bebe benden brokoli bayılırım çok özledim gaz yapar dediler yiyemiyorum benim yerime de yedir
cnm 3 gün kuralı
1-2-3 kaşıkla gaz yapacağını düşünmüyorum
püre şeklinde yada blw zamanında yaparsa yapar gazı diye tahmin ediyorum
ondada z.yağıyla atlatırız bi şekilde

civilimin elbise ve kazaklarının tarzı hiç benim gözüme hitap etmiyor ama uygun
e bebeğinde kazakları yada sweetleri yok... kalın.. hepsi incecik

civilimin elbise ve kazaklarının tarzı hiç benim gözüme hitap etmiyor ama uygun
e bebeğinde kazakları yada sweetleri yok... kalın.. hepsi incecik
Bulunduğun yerde başka bebek mağazası yok mu? Burda Bebişim ve Babymax(tam hatırlayamıyorum adını) mağazaları var. Fiyatlar ebebek fiyatı gibi. Ben arada oralara da gidip bakıyorum

Bulunduğun yerde başka bebek mağazası yok mu? Burda Bebişim ve Babymax(tam hatırlayamıyorum adını) mağazaları var. Fiyatlar ebebek fiyatı gibi. Ben arada oralara da gidip bakıyorum
Aslında bir sürü bebek mağazası var esnaf mapazı olarak çarşıda
Ama indirim yapnıolar kızzzzz
E bebek ucuz kalır onlarn yanında

En ucuz bebe (burdan çok aldım)
Minicity takip et güzel indirimler oluyor google amcana yaz
En ucu bebeyi duymuşrm
Güzelmi ürünleri cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…