2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Günaydın canım iyiyiz çok şükür 🤗 çok sevindim güzel gitmesine kuzucuğuna yarasın. Bu hafta 5.ay randevumuz var doktora da sorup demir ilacını değiştiricem bakalım. Seninkini kullanayım mı diye sorucam başka bir şey önermezse ondan alırım ben de🙊
Güzel sağlıklı geçsin inşallah ♥️
Bakalım size doktor amcanız neler verecek 🙈

Ben de adet oldum da dün gece umarım azalmaz :KK43:
Azalmaz kuzum düzelir merak etme ♥️

Yazdım bakalım benim cadı 5 ay sendromunda bugün hiçbirşey yaptırmıyor hep beni istiyor 🐥
Kızlae babacı olur derler
Benmki beni istediğinde ah kızım hep böyle kalacanmı diorm :KK70:
Hyr babacı olursa cok kıskanacam :KK70: :KK70:

4. Ay aşısı bizde ateş yapmamştı ama huysuzluk 2 gün sürmüştü hiç geçmiecek sanmştm :KK70:
Şu 17-19. Hafta atakları cok fena..
Bildiğin ergenlik çağı kaprisi yaşıo bebe :KK70: :KK70:

Şu özel aşılarda ekleniyor.. Resmen doğduğundan beri her ay aşısı var :KK43:
Bizim 5. Ay kontrolümüz 23 aralıkta.. O zamanda menenjitin 2. Dozu var mesela :)
Snra 6. Ay yine devlet aşısı bla bla bla
Vallahi üzülüyorm ama herşey onlarn sağlığı için

Bizimki doktor teyze canim😂😂 bu ay rota ve bexsero ikinci dozlar var 🥺

Bizimki doktor teyze canim😂😂 bu ay rota ve bexsero ikinci dozlar var 🥺
Senimi kıracam doktor teyze olsn tmm 🌷
Biz rota 2yi olduk 3. Ayda
İşte bexsero var.. Yanlz bi menejit aşısı daha var ya diğer virüs içeriği olan, onunla ilgili kağıda bişi yazmş hala okuyamadm
İnş gidince soracam :KK70:
Sanırm onu tek doz vuracak

Senimi kıracam doktor teyze olsn tmm 🌷
Biz rota 2yi olduk 3. Ayda
İşte bexsero var.. Yanlz bi menejit aşısı daha var ya diğer virüs içeriği olan, onunla ilgili kağıda bişi yazmş hala okuyamadm
İnş gidince soracam :KK70:
Sanırm onu tek doz vuracak
Nimenrix’i diyorsun sanirım. Ya çocuklar şimdiden 10-15 tane aşı oldular saymayı bıraktım artık. Umarım gerçekten doğru olanı yapıyoruzdur🙉

Aynen 4 aylıkken olduk bu sürecde bir suru asi yapıldı bukadar ilacı yüklemek doğrumu diye dusunuyorum bende 🙄
Ben her şeyi temiz içerikli almaya gayret ediyorum ama söz konusu aşı olunca çaresiz kalıyorum ve devlet özel ayırt etmeden hepsini yaptırıyorum. çünkü çocuğum aşısı mevcut olan bi hastalığa sırf ben aşı yaptırmadım diye yakalanırsa ben hata yapmış olurum bu riski alamam. Sonuçta hastalıklar da genelde insanlardan bulaşıyor ve insanlar hayatımızın her yerinde ☹️

Ben her şeyi temiz içerikli almaya gayret ediyorum ama söz konusu aşı olunca çaresiz kalıyorum ve devlet özel ayırt etmeden hepsini yaptırıyorum. çünkü çocuğum aşısı mevcut olan bi hastalığa sırf ben aşı yaptırmadım diye yakalanırsa ben hata yapmış olurum bu riski alamam. Sonuçta hastalıklar da genelde insanlardan bulaşıyor ve insanlar hayatımızın her yerinde ☹️
Allah korusun insallah hiç birşey olmadan sağlıklı bir şekilde büyültürüz yavrularımızı

Merhaba kizlar uzun süredir giremiyorum meme reddi 4 ay sendromu ise başlama derken mahvoldum uykusuz geziyorum Allah'ım kimseye muhtaç etmesin yine bugüne şükür. İnşallah sizde bebeklerinizde iyidir. Sorum şu bebekleriniz kaç kg doğdu 4. Ayda kaç kgdi? Benim bebeğim bu ay sadece 300 Gr almış. Boyu 65 cm. Boya mi gitti anlamadım ama bir ara mastit oldum bahadır da meme reddi yaşıyoruz. Ona bağlamak istiyorum kafayı yiyeceğim 😔 sağlık ocagindaki doktorumuz devam sütü başla dedi ama bebeğim biberondan içmiyor ne yapacağım sütümde gayet güzel nasıl devam sütü başlayayım bu durumda. Sakin Los ortamda yada uykuda çok güzel emiyor sıpa. Babaannesi yanında o bakıyor onu aşırı seviyor onun yanında şımardi mi anlamadım emmiyor. Bir ayda 300 Gr çok az değil mi kafayı yiyeceğim 😔😔

Basta öyleydik şu günler bana döndü

Merhaba kizlar uzun süredir giremiyorum meme reddi 4 ay sendromu ise başlama derken mahvoldum uykusuz geziyorum Allah'ım kimseye muhtaç etmesin yine bugüne şükür. İnşallah sizde bebeklerinizde iyidir. Sorum şu bebekleriniz kaç kg doğdu 4. Ayda kaç kgdi? Benim bebeğim bu ay sadece 300 Gr almış. Boyu 65 cm. Boya mi gitti anlamadım ama bir ara mastit oldum bahadır da meme reddi yaşıyoruz. Ona bağlamak istiyorum kafayı yiyeceğim 😔 sağlık ocagindaki doktorumuz devam sütü başla dedi ama bebeğim biberondan içmiyor ne yapacağım sütümde gayet güzel nasıl devam sütü başlayayım bu durumda. Sakin Los ortamda yada uykuda çok güzel emiyor sıpa. Babaannesi yanında o bakıyor onu aşırı seviyor onun yanında şımardi mi anlamadım emmiyor. Bir ayda 300 Gr çok az değil mi kafayı yiyeceğim 😔😔
Kız yoksa benim bebedeki haller 4.ay sendromu mu :KK53:

Aynı durumdayız günlerdir bununla uğraşmaktan olan sütüm de azalıyor. Biberon almıyor mama vermeye çalışıyorum sadece uykuda emiyor sütüm var ama emmiyor. Bizimkinin temel sorunu alerjiden olan meme reddi. Biberona alışsa mama versem yine rahatlayacağım ama yok kaşıkla zorla yedirmeye çalışıyorum yarısı yere yarısı ağzına

Nimenrix’i diyorsun sanirım. Ya çocuklar şimdiden 10-15 tane aşı oldular saymayı bıraktım artık. Umarım gerçekten doğru olanı yapıyoruzdur🙉
Aynen cnm onu diyorm o tek dozmu acaba
Bana verilen kağıtta öyle görünüyor ama netleştirecem
İnşallah doğru olanı yapıoruzdur aynen ama doktorlara göre öyle yapıormuşuz 🙄

Cnm boya gitmiş bence.. Zaten 4. Aydan snra kilo alımları yavaşlayacak
Heleki diş çıkarma dönemi, ek gıda derken baya halsizde düşecekler.. Öyle kafana takma.. Cok şükür sütün var
Mastit olmamaya çalış
Göğüs sertse bebek emmez... Zor gelir..
Zamanla bu sürecede alışacaksnz
Bende ilk işe başladğmda artk pilim bitmiş hissediom :KK43: şimdi işe başlayalı 2 ay olmak üzere.. Alışıosn

Hepimiz aynıyı, canım beğenim bebeğimde 350 gr almış çok az ya bizde birde alerj çıktı zaten emmek istemiyordu ama şimdi biraz daha iyi sanki uykuda aynı şekilde uykusu gelince bebeğim bebek olmaktan çıkıyor içinden canavar çıkıyor 🙄🙄🙄 bazen cok korkuyorum o ses ondan nasil cikiyor allah yardımcımız olsun

Aynen cnm onu diyorm o tek dozmu acaba
Bana verilen kağıtta öyle görünüyor ama netleştirecem
İnşallah doğru olanı yapıoruzdur aynen ama doktorlara göre öyle yapıormuşuz 🙄

Cnm boya gitmiş bence.. Zaten 4. Aydan snra kilo alımları yavaşlayacak
Heleki diş çıkarma dönemi, ek gıda derken baya halsizde düşecekler.. Öyle kafana takma.. Cok şükür sütün var
Mastit olmamaya çalış
Göğüs sertse bebek emmez... Zor gelir..
Zamanla bu sürecede alışacaksnz
Bende ilk işe başladğmda artk pilim bitmiş hissediom :KK43: şimdi işe başlayalı 2 ay olmak üzere.. Alışıosn
Nimenrix ile ilgili bir şey söylemedi doktor henüz canım ben de bilemedim. Bu hafta gidince sorayım ben de tek doz mu ve ne zaman yapcakmış bakalım. Biz anneler hep elimizden geleni yapıyoruz.. Allah yavrularımızı korusun🤲🏻🤲🏻

Bal0ncuk Bal0ncuk
Naptın gittimi esin okullar açılıyor seni artık buralarda aktif görürüz 😂
mincoşşşşşşşş gitti herif evet :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: ay bir sakinlik geldi sorma
o kadar alışmışımki onsuzluğa
ssanki düzenim bozuluor gibi oluor , düşünüyorum 2 sene snra tamamen buraya yerleştiğinde ne yapacam die hahaha :KK70::KK70: :KK70::KK70::KK70:
ama Allah var cok yardımcı, ben işe gittiğimde evi derliyor topluyor yemek yapılmış oluyor
geceleri kıza kendi uyanıp mamasını yediriyor :KK70: sabah ben süt sağarken kızla ilgileniyor felan..
o gidince uykusuz ve koşturmacalı günler geri geldi :KK70:

kız ben hep aktifim ama ben dışında kmse aktif değil nerdeyse :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

Nimenrix ile ilgili bir şey söylemedi doktor henüz canım ben de bilemedim. Bu hafta gidince sorayım ben de tek doz mu ve ne zaman yapcakmış bakalım. Biz anneler hep elimizden geleni yapıyoruz.. Allah yavrularımızı korusun🤲🏻🤲🏻
siz bizden önce gidiyorsunuz :KK200:
senden öğrenirim artık :anne::anne:

mincoşşşşşşşş gitti herif evet :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: ay bir sakinlik geldi sorma
o kadar alışmışımki onsuzluğa
ssanki düzenim bozuluor gibi oluor , düşünüyorum 2 sene snra tamamen buraya yerleştiğinde ne yapacam die hahaha :KK70::KK70: :KK70::KK70::KK70:
ama Allah var cok yardımcı, ben işe gittiğimde evi derliyor topluyor yemek yapılmış oluyor
geceleri kıza kendi uyanıp mamasını yediriyor :KK70: sabah ben süt sağarken kızla ilgileniyor felan..
o gidince uykusuz ve koşturmacalı günler geri geldi :KK70:

kız ben hep aktifim ama ben dışında kmse aktif değil nerdeyse :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

siz bizden önce gidiyorsunuz :KK200:
senden öğrenirim artık :anne::anne:
Dimi kendine bir duzen oturtmusun o sekilde gidiyor duzen degisince zamanida bilmiyorsun bizde hafta ici o sekilde oluyor iyi bari bir hafta rahatca dinlendin ama.kendi kendinede yetmeyi ogremdin sanirim Evet canım ek aktifimiz sensin hakkını yemeyelim 🏅🔒🔒🔒🔐🔐🔐🔐 anahtar sende her daim 😂😂

X