Benim bebe de 2-3 gündür uyanıkken emmek istemiyor. Uykuya geçişte ve yeni uyandığında uyku sersemliği devam ederken emziriyorum. Yoksa takla atarak da denesem emmiyorBazı bebekler memeye düşkün oluyor ben uykuya geçişlerden önce emziriyorum 5 10 dk falan acaba yetiyor mu işte
B
Bazen uyku öncesi bir saat bazen yarım saat gece uykuda 15dk emer o bırakana kadar beklerim uyudu diye cekmemBazı bebekler memeye düşkün oluyor ben uykuya geçişlerden önce emziriyorum 5 10 dk falan acaba yetiyor mu işte
Farklı bişey yedimmi son günlerde sutu etkilicekBenim bebe de 2-3 gündür uyanıkken emmek istemiyor. Uykuya geçişte ve yeni uyandığında uyku sersemliği devam ederken emziriyorum. Yoksa takla atarak da denesem emmiyor
Bunun sebebi ne olabilir? Az da olsa anne sütü almasını istiyorum
Maşallah canım alerjiden dolayı emmiyor işte öyle uyanıkken normal zamanda 1 dk falan emiyorBazen uyku öncesi bir saat bazen yarım saat gece uykuda 15dk emer o bırakana kadar beklerim uyudu diye cekmem
Farklı bişey yedimmi son günlerde sutu etkilicek
Bende öyleKızlar ben hala adet olmadım normal mi
Aynen canım sadece uykusu geliyor ya uyumaya götürüyorum o anda emerek uyuyor. Bu kadar gündüz 3 uyku yapıyorsa 3 kere emiyor çok üzülüyorum diyetime %100 uyuyorum ama değişmiyor bu durum.Benim bebe de 2-3 gündür uyanıkken emmek istemiyor. Uykuya geçişte ve yeni uyandığında uyku sersemliği devam ederken emziriyorum. Yoksa takla atarak da denesem emmiyor
Bunun sebebi ne olabilir? Az da olsa anne sütü almasını istiyorum
Canım bu normalmiş. 1 yıla kadar yolu varmışBende öyle
Canım çok çiğ köfte istemişti. Eşimin arkadaşı yapmış, acıydı. Acaba o mu dokundu. Uzun süredir hiç böyle yapmazdıBazen uyku öncesi bir saat bazen yarım saat gece uykuda 15dk emer o bırakana kadar beklerim uyudu diye cekmem
Farklı bişey yedimmi son günlerde sutu etkilicek
Azaldı tam red degilde mızirdanmalar oldu memedePeki adet olanlar sütünüz azaldı mı ya da meme reddi falan oldu mu adet olunca?
Olabilir biz hamilelikten alışığız acıya ama mor lahana salatada yemiştim delirdik hem gazdan hem memeyi istekle almadı dr um bana her gittiğimde söyler den ne yersen bebekte onu yer ona göre ye derCanım çok çiğ köfte istemişti. Eşimin arkadaşı yapmış, acıydı. Acaba o mu dokundu. Uzun süredir hiç böyle yapmazdı
Doktor doğru diyor da ne bileyim canımız da istiyor yaniAzaldı tam red degilde mızirdanmalar oldu memede
Olabilir biz hamilelikten alışığız acıya ama mor lahana salatada yemiştim delirdik hem gazdan hem memeyi istekle almadı dr um bana her gittiğimde söyler den ne yersen bebekte onu yer ona göre ye der
Cnm konusu burda dönmüştü birçok kızda sütte azalma olmuştu ama regl bittikten birkaç gün snra tekrar eski haline dönmüştü sütleriPeki adet olanlar sütünüz azaldı mı ya da meme reddi falan oldu mu adet olunca?
Tarif çok atamıyorumBu ek gıda olayı ne gıcık diye düşünüodm herşey standart yazk bebelere
İşin içine girip araştırınca felan özellikle 8. Aydan itibaren kek bile varya..
Cok güzel tarifler var
Sende bakıosn demiTarif çok atamıyorum
Yapılır ya laptopta bakayım bugün bende ifadeler hala yok noktalara basınca hiçbişey aktif degilSende bakıosn demi
Şuan kulağa cok hoş geliyor ama bem çalışıorm annem bakıor
Bakalım nasıl olacak hergn yapabilecekmiyim istediğim şeyleri
Blw yapacakmsn
Cnm site yönetiminemi yazsan?Yapılır ya laptopta bakayım bugün bende ifadeler hala yok noktalara basınca hiçbişey aktif degil
Günaydın canım iyiyiz çok şükürLilaGuller cnm naber
Bu arada demir ilacı şimdilik güzel gidiyor.. 6 gn oldu.. İnşallah böyle devam eder
Ben de adet oldum da dün gece umarım azalmazCnm konusu burda dönmüştü birçok kızda sütte azalma olmuştu ama regl bittikten birkaç gün snra tekrar eski haline dönmüştü sütleri
Yazdım bakalım benim cadı 5 ay sendromunda bugün hiçbirşey yaptırmıyor hep beni istiyorCnm site yönetiminemi yazsan?