Şimdi 5 aylık artık mama sandalyesinin iki yanına havlu sıkıştırarak paket yapıyorum saldalyeye dik dursun diyeama 4 aylık başladığımda ana kucağında baba kucağında anane kucağında veriyordum
Günnaaydıngünaydın tatlı temmuz anneleri
Temmuz 2022 annelerin telaşlarını gördükçe anılarım depreşiyor
ben 20 kasımda hamileliğimi öğrenmiştim daha yeniydiGünnaaydın
Ay ben hamileliğimin başında aylarca kustum yataklardan kalkamadım geçen sene bu aylarda sürünüyordum
10 kasımda benimkiydi hey gidi günler heyyben 20 kasımda hamileliğimi öğrenmiştim daha yeniydi
Benim bu 3 adetim çok şükürKızlar ben hala adet olmadım normal mi
Ben de olmadım normalmiş güzel valla tertemiz misKızlar ben hala adet olmadım normal mi
Benim de aynı 3 oldu ama çok yoğun. Sende de öyle mi?Benim bu 3 adetim çok şükür
Cok cici görünüyorKızlar bimde bölmeli 4bucuk liraya kapaklı kaplar var bebisler için üç bölmeli tabakta var bakın derim
Cok ciciler ya afiyetle kullansn minnoşKaşıklar dayimizdan biyere giderken biseyler koymak için güzel kaplar kapakları sıkı mama sandalyemizde kargodaymışpek bi eksiğimiz kalmadı ebe bugün kontrolde acele etme ek gıdaya sutun iyi yaramış dedi 180 gunu beklemeye devam
Gunaydinn zaman nasil akıp geçiyor dimi şimdi minooslar yanimizdaGünaydın tatlı anneler
Ben geçen sene 20 kasımda hamile olduğumu öğrenmiştim
Bir sene geçmiş
Yok öyle çok yoğun değil canım önceden de öyleydi öncesi ve sonraasi ayniBenim de aynı 3 oldu ama çok yoğun. Sende de öyle mi?
Günaydın bende 3 kasim ögrendim ama bugunler kanamalarim vardı korkudan ölüyordum şükür şuan kucamda cadımGünaydın tatlı anneler
Ben geçen sene 20 kasımda hamile olduğumu öğrenmiştim
Bir sene geçmiş
Benimde öğrendikten 1 hafta snra kanamalarm başlamştıGünaydın bende 3 kasim ögrendim ama bugunler kanamalarim vardı korkudan ölüyordum şükür şuan kucamda cadım
MaşallahKaşıklar dayimizdan biyere giderken biseyler koymak için güzel kaplar kapakları sıkı mama sandalyemizde kargodaymışpek bi eksiğimiz kalmadı ebe bugün kontrolde acele etme ek gıdaya sutun iyi yaramış dedi 180 gunu beklemeye devam
Sırayla emiyoruz diyemem sadece solu çok emmediysek ondan devam ediyorum bazen asılıyor ozaman sut gelmiyor demek diğerine geçiyoruz ben hala her mizladinda meme veriyorum dr devam dedi gak dese guk dese emzir gece 4 saat uyanamazsa uykuda emziriyorumMaşallahTek emzirmede bir memeyi mi iki memeyi mi emiyor ve kaç dk emiyor ? Bizimki acaba süre olarak tek memede gereğinden çok mu duruyor diye merak ettiğimden soruyorum canım
Bazı bebekler memeye düşkün oluyor ben uykuya geçişlerden önce emziriyorum 5 10 dk falan acaba yetiyor mu işteSırayla emiyoruz diyemem sadece solu çok emmediysek ondan devam ediyorum bazen asılıyor ozaman sut gelmiyor demek diğerine geçiyoruz ben hala her mizladinda meme veriyorum dr devam dedi gak dese guk dese emzir gece 4 saat uyanamazsa uykuda emziriyorum
Birde ben sabah aç karnıma iki kaşık tahin üstüne pekmez yerim ve rezene çok içer kola kahve hiç içmem aburcuburda yok nadiren azıcık yerim