2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Kızlar benim bebeğimin ayaklarında kuruluk var özellikle dizlerinde. geçen ay doktor krem yada bebek yağı sür dedi ama hergün sürmeme rağmen birtürlü geçmiyor. 1 hafta 5. Ay kontrolüne gideceğiz. Bu durumu yaşayan var mı ?

Kızlar bimde bölmeli 4bucuk liraya kapaklı kaplar var bebisler için üç bölmeli tabakta var bakın derim

Eklentiler

• 20211119_160437.png
    413,2 KB · Görüntüleme: 51
Kaşıklar dayimizdan biyere giderken biseyler koymak için güzel kaplar kapakları sıkı mama sandalyemizde kargodaymış pek bi eksiğimiz kalmadı ebe bugün kontrolde acele etme ek gıdaya sutun iyi yaramış dedi 180 gunu beklemeye devam

Eklentiler

• 20211119_203337.jpg
    68 KB · Görüntüleme: 78
Cok ciciler ya afiyetle kullansn minnoş

Bende wee babynin 2li kaşığından
Baby plusun mama tabağından
Ve tupperin saklama kablarından aldım

Kızlar wee babynin kaşık kutusundan alabilirsiniz.. Dışarı cıktığınızda koymak için..
Ben diğer markalarn kutularında denedim bazı kaşklar sığmıor..
Ama wee babynin kutusu büyük bütin kaşık çatalları sığıyor..
Üzeri şeffaf altı renklş olan kutu

Maşallah Tek emzirmede bir memeyi mi iki memeyi mi emiyor ve kaç dk emiyor ? Bizimki acaba süre olarak tek memede gereğinden çok mu duruyor diye merak ettiğimden soruyorum canım

Maşallah Tek emzirmede bir memeyi mi iki memeyi mi emiyor ve kaç dk emiyor ? Bizimki acaba süre olarak tek memede gereğinden çok mu duruyor diye merak ettiğimden soruyorum canım
Sırayla emiyoruz diyemem sadece solu çok emmediysek ondan devam ediyorum bazen asılıyor ozaman sut gelmiyor demek diğerine geçiyoruz ben hala her mizladinda meme veriyorum dr devam dedi gak dese guk dese emzir gece 4 saat uyanamazsa uykuda emziriyorum
Birde ben sabah aç karnıma iki kaşık tahin üstüne pekmez yerim ve rezene çok içer kola kahve hiç içmem aburcuburda yok nadiren azıcık yerim

Bazı bebekler memeye düşkün oluyor ben uykuya geçişlerden önce emziriyorum 5 10 dk falan acaba yetiyor mu işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…