2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Eeee buharda pişirme için ne aldınız kızlar onu alan yok heralde yaaa evlenirken esta alırken bukadar incelemedim bu nedir ya

Eeee buharda pişirme için ne aldınız kızlar onu alan yok heralde yaaa evlenirken esta alırken bukadar incelemedim bu nedir ya
Cnm bunu alanlar vardı ama ben şahsen eski yöntem kullanacam
Tencere süzgeç yöntemi

Evet canım birkaç ay sonra emziksize geçerim 8 ayda falan
Oda mantıklı ben direk emziksiz alırım sanırım ya

Cnm bunu alanlar vardı ama ben şahsen eski yöntem kullanacam
Tencere süzgeç yöntemi

Oda mantıklı ben direk emziksiz alırım sanırım ya
Ben aşırı korkuyorum panik oluyorum ondan böyle az az aksın ağzına evde tekim Allah korusun bir şey olursa elim ayağım birbirine dolanır. Yoksa direkt emziksize alışsa en iyisi

Biz 4. Ay atağına.. 4. Ay biterken başladık
Geri sayım yapıodm belkş atlatırız die

04:30dan beri ayaktayız..
Günaydınnn
Geçmiş olsun canım, bu süreci güzelce atlatırsınız inşallah Benimki de emmek için uyanmadı bu gece. Başında bekledim ama uyanmadı hiç. Aç kalmaz inşallah

Biz 4. Ay atağına.. 4. Ay biterken başladık
Geri sayım yapıodm belkş atlatırız die

04:30dan beri ayaktayız..
Günaydınnn
Günaydın canım Allah yardımcın olsun ben 4. ay atağını ve uyku gerilemesini 1 aydır çekiyorum artık derman falan kalmamıştı ben de yemek bile yemeye fırsat bulamıyordum en sonunda kalktım memlekete geldim hala uğraşıyorum ama en azından önüme hazır yemek geliyor senin de en büyük şansın annenle aynı apartmanda oturmak

Günaydınnn Bir kalktım nezleyim şuan ilaç almak yok malum emziriyorum ne yapmak gerekir sizcee
geçmiş olsun

o yönden şanslıyım ama gece tekim
sabah uyanıp işe gidiorum bide

Günaydııııınnnnn gündüz uykularını düzene sokunca atlattım bu atağı çok fenaydı gerçekten gece nöbetleşiyorduk senin o şansın da yok kolay gelsin
evet eşim yok çünkü
gündüz uykularımız kendi kendine düzenliydi
ama şuan nerdeyse hiç uyumuor
sabah 7den akşam 7ye kadar 2 kere yarım saat uyuyor sadece

evet eşim yok çünkü
gündüz uykularımız kendi kendine düzenliydi
ama şuan nerdeyse hiç uyumuor
sabah 7den akşam 7ye kadar 2 kere yarım saat uyuyor sadece
Evet canım öyle oluyor işte annen yanındaysa söyle sürekli yanında durup gündüz uykularını 1,5 saate çeksin bir şekilde her uyanışta pes etmeden 15 20 dk tekrar uykuya döndürmeye çalışmak gerekiyor. Uyku gerilemesi o zaten eskiden 4 uyku uyuyorsa gündüz 3 uyku uyuyacak ve uyanık kalma süresi uzayacak. Derin uyku süresi artacak. Ama bu süreçte bebek de bakan kişilerde yıpranıyor. Ben öyle oldum en azından 2 hafta kabus gibiydi.

sanırım onu benden başkası yapamaz

Evet bizde de öyle babasına diyorum ki 2 dk pış pışla geldiğimde çocuk uyanmış oluyor tamamen
benm eşim şehir dışında 2 hafta önce geldiğinde baktım kız mıymıylanıo uyanacak hemen sütün ısıtyam die kalktım
o sırada ağlamasın die taşımış ama tabi uyandırmış.. geldiğimde şok

Bir de uyanık versiyonunda biraz oyala da ben de şu işimi yapayım diyorum 3 dk sonra ikisi de dibimde duruyor ‘aaa bak anne napıyormuş’ bi salın şu anayı bi salın ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…