Sendemi çeyizini çıkaracan pekiGenel anlamda uykuya dalmada zorlanma gördüm ben canim hani biseye canin sıkkın olur bi turlu uyuyamazsin ya aynen oyleama rutinlere devam edince duzeldi gibi . Sabah 6da kalkiyoruz orasi ayri
Balım biz oturma meraklisiyiz yatınca ağlıyoruzCanım bakalım senin bebiş sevecekmi bir de o varben ilk kızımda mama sandalyesi aldım çok özenerek ama gel gelelimki benim cadı bi türlü sevemedi oturttuğumda ağladı mamasını yedirmeye çalıştığımda tükürdü istemediğini her türlü belli etti yani.o yüzden bende sattım bu hanımefendiyede o yüzden almadım
Yok işte aktif olmuyorHangisi cnm emojilerin olduğu yermi
Eğer öylese en sondaki 3 noktaya basıp orda dönen işaret var onu tıklıosan akrifkeşior
Aaa anladm cnm
Allah Allah yaBalım biz oturma meraklisiyiz yatınca ağlıyoruz
Yok işte aktif olmuyor
Çeyiz neden kiz anlamadim benSendemi çeyizini çıkaracan peki
Hahaha yukarıda kzlarla yazıştkÇeyiz neden kiz anlamadim ben
Aynı benim bebeBalım biz oturma meraklisiyiz yatınca ağlıyoruz
Y
Ahaha çok tatlısın seni çok iyi anlıyorumBıktırana kadar sorcam bugünkısa sürelik birşey olsa bukadar takmam birde ben başak burcuyum ya
Ayy ben cevap vere vere gittim yazilari okumadim bakayim hemenHahaha yukarıda kzlarla yazıştk
Ek gıda için tabak çanak aldnmı :)
Ben aldımm e bebek indiriminden,oioi diye bi marka,herşey deli gibi zamlanıyor diye indirimde görünce kapmıştımEk gıda için tabak çanak çatal kaşık aldnzmı
Anam birde onlar vardı degilmiHahaha yukarıda kzlarla yazıştk
Ek gıda için tabak çanak aldnmı :)
Yaa aslnda evdeki tabak çabaklar iş görür ama ya kırılırsaAyy ben cevap vere vere gittim yazilari okumadim bakayim hemenablamda yogurt makinesi ile buharda pisirici vardi onlari verdi bana elimde bi tek onlar var canim mama sandalyesi ile tabak canak ne almak lazim ben de arastirmadayim henuz. Ama oturmadan once yedirmicem zaten o yuzden daha zaman var. Acelem yok sanirim She-Raa demisti cok hakli ömür boyu yemek yicek zaten aceleye gerek yok
Oioiler vakumlu die güzel kaliteli amaaa cok sadeBen aldımm e bebek indiriminden,oioi diye bi marka,herşey deli gibi zamlanıyor diye indirimde görünce kapmıştım
Bizim ki de çok hevesli devamlı oturmak istiyor çok ağlıyor oturtmayınca ama ben doktora sordum oturtmayın dedi. Yatakta oturup,dizlerimi büküp,dizlerime koyuyorum,oturuyormul gibi oluyor,bu şekilde tutabilirsin demişti doktorumuz. Beline yük binmeyecek. Şimdi cuma günü kontrolümüz var 4 aylık oluyoruz gene soracağım.Kızlar benim bebem ellerinde tutunca önce oturuyor sonra ayağa kalkıyor. Ve bundan inanılmaz keyif alıyorbir zararı olur diye çok bekletmiyorum
100 tl ye mama sandalyeleri var. Onlardan alacağım benBen aldımm e bebek indiriminden,oioi diye bi marka,herşey deli gibi zamlanıyor diye indirimde görünce kapmıştım
Benim de korkum o, beline zarar gelmesin diye dikkat ediyorumBizim ki de çok hevesli devamlı oturmak istiyor çok ağlıyor oturtmayınca ama ben doktora sordum oturtmayın dedi. Yatakta oturup,dizlerimi büküp,dizlerime koyuyorum,oturuyormul gibi oluyor,bu şekilde tutabilirsin demişti doktorumuz. Beline yük binmeyecek. Şimdi cuma günü kontrolümüz var 4 aylık oluyoruz gene soracağım.
Canım yaaa. Kırsın da yenilerini alalımYaa aslnda evdeki tabak çabaklar iş görür ama ya kırılırsa
Oioiler vakumlu die güzel kaliteli amaaa cok sade
Valla ben bu yaştan sonra zar zor çocuk yaptım diye herşeyin iyisini güzelini almaya çalıştım bi heves. Ne aldığım kıyafetleri giyebildiii ne ana kucaklarına oturduu daha bi kere beşikte yatmadıı arabasına binmiyoor artık akıllandım bende 100 liralık mama sandalyesi alıcam100 tl ye mama sandalyeleri var. Onlardan alacağım ben
Allah korusun minnakları,bi otursalar rahatlıcaklar bence,yat yat sıkıldı yavrularBenim de korkum o, beline zarar gelmesin diye dikkat ediyorum
Oioi ler deterjanla yikanmiyormuş eger yikarsan hep deterjan kokuyormus yorumlarda oyle yaziyor . E deterjan kullanmadan nasil temizlicez anlamadim benYaa aslnda evdeki tabak çabaklar iş görür ama ya kırılırsa
Oioiler vakumlu die güzel kaliteli amaaa cok sade
Kız ben de 32 yaşındayımValla ben bu yaştan sonra zar zor çocuk yaptım diye herşeyin iyisini güzelini almaya çalıştım bi heves. Ne aldığım kıyafetleri giyebildiii ne ana kucaklarına oturduu daha bi kere beşikte yatmadıı arabasına binmiyoor artık akıllandım bende 100 liralık mama sandalyesi alıcam