2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Balım biz oturma meraklisiyiz yatınca ağlıyoruz
Hangisi cnm emojilerin olduğu yermi
Eğer öylese en sondaki 3 noktaya basıp orda dönen işaret var onu tıklıosan akrifkeşior

Aaa anladm cnm
Yok işte aktif olmuyor

Hahaha yukarıda kzlarla yazıştk
Ek gıda için tabak çanak aldnmı :)
Ayy ben cevap vere vere gittim yazilari okumadim bakayim hemen ablamda yogurt makinesi ile buharda pisirici vardi onlari verdi bana elimde bi tek onlar var canim mama sandalyesi ile tabak canak ne almak lazim ben de arastirmadayim henuz. Ama oturmadan once yedirmicem zaten o yuzden daha zaman var. Acelem yok sanirim She-Raa demisti cok hakli ömür boyu yemek yicek zaten aceleye gerek yok

Yaa aslnda evdeki tabak çabaklar iş görür ama ya kırılırsa

Ben aldımm e bebek indiriminden,oioi diye bi marka,herşey deli gibi zamlanıyor diye indirimde görünce kapmıştım
Oioiler vakumlu die güzel kaliteli amaaa cok sade

Kızlar benim bebem ellerinde tutunca önce oturuyor sonra ayağa kalkıyor. Ve bundan inanılmaz keyif alıyor bir zararı olur diye çok bekletmiyorum
Bizim ki de çok hevesli devamlı oturmak istiyor çok ağlıyor oturtmayınca ama ben doktora sordum oturtmayın dedi. Yatakta oturup,dizlerimi büküp,dizlerime koyuyorum,oturuyormul gibi oluyor,bu şekilde tutabilirsin demişti doktorumuz. Beline yük binmeyecek. Şimdi cuma günü kontrolümüz var 4 aylık oluyoruz gene soracağım.

Benim de korkum o, beline zarar gelmesin diye dikkat ediyorum

100 tl ye mama sandalyeleri var. Onlardan alacağım ben
Valla ben bu yaştan sonra zar zor çocuk yaptım diye herşeyin iyisini güzelini almaya çalıştım bi heves. Ne aldığım kıyafetleri giyebildiii ne ana kucaklarına oturduu daha bi kere beşikte yatmadıı arabasına binmiyoor artık akıllandım bende 100 liralık mama sandalyesi alıcam

Kız ben de 32 yaşındayım kıyafetlerinin bir kısmını BİM’den A101’den aldım valla. Çok da kullandık onları. Kaliteli aldıklarımı da şuraya giderken buraya giderken giydiririm dedim, elimde kaldı , bir kez bile giyemediği kıyfetleri var bebemin. Dediler ki suyu kaynat soğut banyosunu yaptır. Onla mı uğraşacağım hep alışsın dedim. Musluktan akan sıcak suyla banyo yaptırdım ama bak beşiğin içindeki yatağını ve popişindeki bezini iyisinden aldım ekstradan tabak çanak almam, bizden farkı olmadığını görsün. Kırarsa da kırsın napayım bunları yapıyorum diye değersiz mi benim çocuğum, aslaa. Dünyanın en değerli varlığı benim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…