Benim de öyle canım sadece emerek uyuyor ve gece uyurken emiyor. Gündüz 3 kere emiyor yani. Gece uykusunda bu yüzden saat başı emiyor.Kızlar benim Bebeğim doğuştan tok yaahiç karnı acıkmıyor zar zorr yarı uykuluyken emziriyorum ne olacak boyle
Evet canım. Zaman çok hızlı geçiyor hemdeeMaşallah size 6 aymi oldunuz zaman nasil geçiyor dimi
Keşke benmkide öyle olsaKızlar benim Bebeğim doğuştan tok yaahiç karnı acıkmıyor zar zorr yarı uykuluyken emziriyorum ne olacak boyle
Bacaktan canım ben dün yaptırdım 2 tane4. Ay aşısı bacaktanmı koldanmı kızlar?
16sında 4.ay aşımız var
Gecede kaldırmazsam emmiyor ama.gunduz uyku olmazsın hayatta emmiyor yarı uykulu olacak o şekilde yoksa mümkün değil çok. Şükür bi günümüze ama bu artık kalıcı plduBenim de öyle canım sadece emerek uyuyor ve gece uyurken emiyor. Gündüz 3 kere emiyor yani. Gece uykusunda bu yüzden saat başı emiyor.
Coo şükür canım ama şimdi uyumuyorsada emiyor zaten biberonu doğru düzgün almıyor onu almasi içinde en az 5 saat ac kalması gerekiyor bre bre bre öyle Iade coo.sukur yinedeKeşke benmkide öyle olsa
Benim oğlan da uykuya dalarken biberondan mamasını içiyor, uyanıkken elleriyle ittiriyor. Bazen ellerini tutup zorla içiriyorum o zaman da diliyle ittiriyor. Gece de uyansın emzireyim diye bekledim, sabaha kadar uyanmadı emziremedim . Ödüm kopuyor aç kalacak diye. Hala yenidoğan hali gibiyim sürekli besleme çabası içindeyimGecede kaldırmazsam emmiyor ama.gunduz uyku olmazsın hayatta emmiyor yarı uykulu olacak o şekilde yoksa mümkün değil çok. Şükür bi günümüze ama bu artık kalıcı pldu
Coo şükür canım ama şimdi uyumuyorsada emiyor zaten biberonu doğru düzgün almıyor onu almasi içinde en az 5 saat ac kalması gerekiyor bre bre bre öyle Iade coo.sukur yinede
Aynen bende öyleyim mesala şimdi 5 de emdi saat 8.30 oldu hala hanımefendi emmede gözü yok ağlıyor direniyor almayacam diyor sinirden patliyorum suanBenim oğlan da uykuya dalarken biberondan mamasını içiyor, uyanıkken elleriyle ittiriyor. Bazen ellerini tutup zorla içiriyorum o zaman da diliyle ittiriyor. Gece de uyansın emzireyim diye bekledim, sabaha kadar uyanmadı emziremedim . Ödüm kopuyor aç kalacak diye. Hala yenidoğan hali gibiyim sürekli besleme çabası içindeyim
Kilo alımı nasıl haftada 100 g en az alması gerekiyor. Benimki de ayda 500 alıyor minimumda neredeyseGecede kaldırmazsam emmiyor ama.gunduz uyku olmazsın hayatta emmiyor yarı uykulu olacak o şekilde yoksa mümkün değil çok. Şükür bi günümüze ama bu artık kalıcı pldu
Coo şükür canım ama şimdi uyumuyorsada emiyor zaten biberonu doğru düzgün almıyor onu almasi içinde en az 5 saat ac kalması gerekiyor bre bre bre öyle Iade coo.sukur yinede
Gecen ay 700 gr aldı 5700 du ama çok çabaladım bu ay daha gitmedim kont ama biz kendimiz tartik 300 gr filan di şaka gibi ya bir ayda 300 gr çok şükür sağlıklı olsun ama birazda kilo alsin diyorumKilo alımı nasıl haftada 100 g en az alması gerekiyor. Benimki de ayda 500 alıyor minimumda neredeyse
Karanın kolu kızarmadiAy herkesi alıntıladm cvp atmak için ama @Glnkymn benden cok yaşayacak
Aynısını yazcaaktm
Bende bi süre panik oldm kızarmadı die sonra vurulduktab snraki süreçte kızarıomş die okuyunca rahatladm
Cok şükür kızardı
Yksa testiydi birdaha aşısıydı uğraşmak zor
Tşkler cnmBacaktan canım ben dün yaptırdım 2 tane
Kuzum sabır herşey yoluna girecekGecede kaldırmazsam emmiyor ama.gunduz uyku olmazsın hayatta emmiyor yarı uykulu olacak o şekilde yoksa mümkün değil çok. Şükür bi günümüze ama bu artık kalıcı pldu
Kızarır kız daha bizimkide yeni kızardıKaranın kolu kızarmadi
Cnm regl olunca öyle olan com arkadaşmz vardı, emzirmekten sakn vazgeçmeKızlar çok kötüyüm bugun regl oldum bacaklarım sızlıyordu bikac gündür bugunde com halsizim sanırım sütüm azaldı cadı hiç ayrılmıyor benden iki gündür yapıştı asılıp duruyor emerken yerine koysam ağlıyor ya
Emziriyorum yapışık ikiz oldukTşkler cnm
Kuzum sabır herşey yoluna girecek
Gözümüzün önünde hızla büyüyolar
Kızarır kız daha bizimkide yeni kızardı
Cnm regl olunca öyle olan com arkadaşmz vardı, emzirmekten sakn vazgeçme
Ağrım olsa bile..
Regl bitince eskiye dönüor demişlerdi
Ayy ben daha olmadm olmak istiorm ama ağrıdan korkuorm
Birkaç gn idare et.. RahatlıacaksnEmziriyorum yapışık ikiz oldukhiç ağrım olmazdı eskiden bacaklarım fena sızlıyor bitik durumdayım ilaçta içemiyorum etkiler olmaz diye eylül doyuyormu endisesindeyim çiş kaka ya göre doyuyor gibi ama iste aklım onda