2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Canım yaaa. Kırsın da yenilerini alalım

Ya hahahahahahaha kızlar alemsiniz,

Oioi ler deterjanla yikanmiyormuş eger yikarsan hep deterjan kokuyormus yorumlarda oyle yaziyor . E deterjan kullanmadan nasil temizlicez anlamadim ben
Oioi almam ben zaten.. Sevimli değil
Bem sevimli şeyler seviorm

Bizim SAT aynıydı ya hep bir düşünüyorum bizimkileri :) ben de destekle ya da evde yalnız değilsem kucakta veriyorum.
Sat aynıydı ama işte ben biraz erkenci davrandım Allah kolaylık versin canım bilmiyorum ama ek gıda dönemi bence zor bir dönem. Şöyle sofraya beraber oturduğumuz zamanlara ışınlansak güzel olacak
Kafa yapımız acayip uyuşuyo. Ben de ikizlere BİM a101 giydirdim. Hiç pişman değilim. Bir daha olsa bir daha giydiririm. Tabak çanak hiçbir şey almadım sadece ebebek'ten renkli kaşıkları aldım.

https://ty.gl/lgvys4aqql
Ablamla abim birer tane bu mama sandalyeleri nden almış. Ben tamamını kurmadım. Yere yakın sandalyesini kurdum. Yükseltmedim. Denemek için. Şu an kullanışlı duruyorlar.

Canım ne gerek var . Vücutları alışmasın pahalı giysilere yoksa ucuzları giymezler, alerji yapar valla
Mama sandalyesi güzel hoşuma gitti. Ben de araştırayım bunu. Güle güle kullan bebelerinle canım

Şimdi gözüme girdin işte
Aşkolsn

Seramik elma rendesi, plastik mama kaşıkları, nuk alıştırma bardağı bir de kollu önlük aldım ben. Bu kadarının da gerekli olduğunu düşünüyorum.
Bende sanırımm sadece kaşık alacam
Nuk alıştırma bardaklarını bende ckk beğeniorm ama emziklimi emziksizmi alıp almama knusunda kararısızm
Sanırım emziksiz alacam
Kollu öllükler blw için ideal.. Güzel şeyler almşsn cnm

Ben de aldım ama nefret ediyor su içmekten daha başaramadım

Balım biz oturma meraklisiyiz yatınca ağlıyoruz
Yok işte aktif olmuyor
Bizimkide öyleydi canım kucağımda oturtarak yiyodu yatmayı sevmiyodu dedim mama sandalyesine şuan gerçekten ihtiyacım var diye aldım böyle oldu tabi her bebek aynı olacak diye bişey yok umarım sever senin minnoş.biz yürüteci bile sevemedik

Canım ne gerek var . Vücutları alışmasın pahalı giysilere yoksa ucuzları giymezler, alerji yapar valla
Mama sandalyesi güzel hoşuma gitti. Ben de araştırayım bunu. Güle güle kullan bebelerinle canım
Bence de haklısın. Sağolasın

Ya ben kaynat soğut 3 ayda öyle yıkadım
tüm bebişler çok değerli,değerleri bunlarla ölçülür mü,tüm dünyalar bi saçlarının teli etmez.
Bende de çok kıyafet kaldı,bedenler ölçüler mevsimler hiç tutmadı,başta ikinciyi yaparım ona yarar diye düşünüyordum ama artık gözümde yemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…