- 16 Ekim 2020
- 192
- 204
- 31
Teşekkürler deniyim derken geldi kokusu bakayım birGünaydın,bol bol çiğ sarmısak tüketmeyi tavsiye ediyorlar. Çok geçmiş olsun.
Teşekkürlergeçmiş olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkürler deniyim derken geldi kokusu bakayım birGünaydın,bol bol çiğ sarmısak tüketmeyi tavsiye ediyorlar. Çok geçmiş olsun.
Teşekkürlergeçmiş olsun
bana hemşiremiz kızaracak akıntı olacak hepsi normal sakın panik yapma hepsi geçici ve dokunma sakın dmeişti cnmKızlar verem aşısından akıntı oluyor ne yapmalıyım kabardı bir de sarımsı akıntı var.
Geçmiş olsun canım. Benim bebede de kolunda kırmızılık kaldı. Doktora gösterme imkanın varsa göster canımKızlar verem aşısından akıntı oluyor ne yapmalıyım kabardı bir de sarımsı akıntı var.
Bizimkisi aynı bizim.hemsirede kızaracak ici iltihaplı gibi olacak korkma dediiKızlar verem aşısından akıntı oluyor ne yapmalıyım kabardı bir de sarımsı akıntı var.
Zaten kolunda kızarıklık kalması gerekiyormuş daha doğrusu iz kalması tuttuğu anlamına gelir demişlerdi bize sağlık ocağından.Geçmiş olsun canım. Benim bebede de kolunda kırmızılık kaldı. Doktora gösterme imkanın varsa göster canım
Geçmiş olsun canım. Benim bebede de kolunda kırmızılık kaldı. Doktora gösterme imkanın varsa göster canım
Bizimkisi aynı bizim.hemsirede kızaracak ici iltihaplı gibi olacak korkma dedii
Zaten kolunda kızarıklık kalması gerekiyormuş daha doğrusu iz kalması tuttuğu anlamına gelir demişlerdi bize sağlık ocağından.
İki bacaktan canım4. Ay aşısı bacaktanmı koldanmı kızlar?
16sında 4.ay aşımız var
Tşk ederm cnmİki bacaktan canım
Ne demek canımTşk ederm cnm
Uff yaa 2 bacak ne yaa yazik kuzulara asi asi nereye kadarİki bacaktan canım
Her aşıda çok canı acıyor, çok ağlıyor. Gün boyunca iç çekiyor. Üzülüyorum ama söz konusu sağlık olunca mecburen yaptırıyorum.Uff yaa 2 bacak ne yaa yazik kuzulara asi asi nereye kadar
Biz yarın 6. Ay aşılarını olcaz bakalımHer aşıda çok canı acıyor, çok ağlıyor. Gün boyunca iç çekiyor. Üzülüyorum ama söz konusu sağlık olunca mecburen yaptırıyorum.
4.ay aşıları ateş yapmadı , sadece huzursuz oldu yavrum. Neyse ki acısı fazla sürmüyor . Bundan sonra 6.ayda aşı ve genel izlem varmış. Sağlık ocağına Ocak ayında gideceğiz inşallah
Şimdiden geçmiş olsun canımBiz yarın 6. Ay aşılarını olcaz bakalım
Aynen sağlık açısından herşey ama verem aşısında varya kuzum sabaha kadar inledi duydukça elimden birşey gelmedikçe insan kahroluyor bize yapılan aşılarda bile kolumuzu kaldıramıyoruz bebisler nasil dayansınHer aşıda çok canı acıyor, çok ağlıyor. Gün boyunca iç çekiyor. Üzülüyorum ama söz konusu sağlık olunca mecburen yaptırıyorum.
4.ay aşıları ateş yapmadı , sadece huzursuz oldu yavrum. Neyse ki acısı fazla sürmüyor . Bundan sonra 6.ayda aşı ve genel izlem varmış. Sağlık ocağına Ocak ayında gideceğiz inşallah
Maşallah size 6 aymi oldunuz zaman nasil geçiyor dimiBiz yarın 6. Ay aşılarını olcaz bakalım