2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Kızlar verem aşısından akıntı oluyor ne yapmalıyım kabardı bir de sarımsı akıntı var.

Eklentiler

• 5E279A0D-CDF4-4E55-BB10-A96D43198E26.jpeg
    5E279A0D-CDF4-4E55-BB10-A96D43198E26.jpeg
    85,6 KB · Görüntüleme: 54
Kızlar verem aşısından akıntı oluyor ne yapmalıyım kabardı bir de sarımsı akıntı var.
bana hemşiremiz kızaracak akıntı olacak hepsi normal sakın panik yapma hepsi geçici ve dokunma sakın dmeişti cnm
sen yinede sağlık ocağını arayp sor istersen

Geçmiş olsun canım. Benim bebede de kolunda kırmızılık kaldı. Doktora gösterme imkanın varsa göster canım
Zaten kolunda kızarıklık kalması gerekiyormuş daha doğrusu iz kalması tuttuğu anlamına gelir demişlerdi bize sağlık ocağından.

Geçmiş olsun canım. Benim bebede de kolunda kırmızılık kaldı. Doktora gösterme imkanın varsa göster canım

Bizimkisi aynı bizim.hemsirede kızaracak ici iltihaplı gibi olacak korkma dedii

M Mincir38 She-Raa She-Raa Bal0ncuk Bal0ncuk sağolun kuzular sordum sağlık ocağındaki hemşireye. normalmiş kuruyacakmış. Annem de diyor kurumazsa tutmadı denekmiş kuzenimin öyle olmuş inş kurur kıyafete geçiyor akıntı

Zaten kolunda kızarıklık kalması gerekiyormuş daha doğrusu iz kalması tuttuğu anlamına gelir demişlerdi bize sağlık ocağından.

Ay herkesi alıntıladm cvp atmak için ama Glnkymn Glnkymn benden cok yaşayacak♥️
Aynısını yazcaaktm
Bende bi süre panik oldm kızarmadı die sonra vurulduktab snraki süreçte kızarıomş die okuyunca rahatladm
Cok şükür kızardı
Yksa testiydi birdaha aşısıydı uğraşmak zor

Uff yaa 2 bacak ne yaa yazik kuzulara asi asi nereye kadar
Her aşıda çok canı acıyor, çok ağlıyor. Gün boyunca iç çekiyor. Üzülüyorum ama söz konusu sağlık olunca mecburen yaptırıyorum.
4.ay aşıları ateş yapmadı , sadece huzursuz oldu yavrum. Neyse ki acısı fazla sürmüyor . Bundan sonra 6.ayda aşı ve genel izlem varmış. Sağlık ocağına Ocak ayında gideceğiz inşallah

Her aşıda çok canı acıyor, çok ağlıyor. Gün boyunca iç çekiyor. Üzülüyorum ama söz konusu sağlık olunca mecburen yaptırıyorum.
4.ay aşıları ateş yapmadı , sadece huzursuz oldu yavrum. Neyse ki acısı fazla sürmüyor . Bundan sonra 6.ayda aşı ve genel izlem varmış. Sağlık ocağına Ocak ayında gideceğiz inşallah
Biz yarın 6. Ay aşılarını olcaz bakalım 🥲

Aynen sağlık açısından herşey ama verem aşısında varya kuzum sabaha kadar inledi duydukça elimden birşey gelmedikçe insan kahroluyor bize yapılan aşılarda bile kolumuzu kaldıramıyoruz bebisler nasil dayansın

X