2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Bebekler için diye satılan bir zeytinyağı aldım canım elma dan sonra patates sonra havuç bunları verirken kullanmaya başlayacağım muz gibi kabız yapabileceklere de koyarım. Kucakta oturtarak mı veriyorsun ?
Kucakta oturtarak verilebilir benimkiler 6 aylık oldu ben yastıkla falan destekleyip yarı oturur pozisyonda vermeye çalışıyorum.

ooo genç anne
maşallah sana ve kızçene
ay ibende öyleydim... dikiş hariç.. sezeryan ağrısı acısı yaşamadm ama mastit eşiğinden döndüm
emmedi emmiyorda hala sağıorum
ama artık daha derli topluyuz anneliğe alıştık sanırım hepimiz

Sen kaç yaşındasın ki
Teşekkürler sizlere de maşallah
Benim normal doğumdu zorla dogurttu doktor
37+6 da doğurdum .
Benimki de zor dpgumdan dolayı kolunda zedelenme oldu çok sukue düzeldi. Sarılığı çıktı . Evde 3 gün kaldı benimle memeye alismadan kuvoze girdi. Ordan da covitten dolayı anneleri emzirmeye almiyorlardi . Sütü sağıp yolluyordum ordan da biberona alisti hatun ne yaptıysam tutmadı . Hunharca sağim yaptığım için mastıt olmaya başladım ama nasıl bir şey o allahhm ölüyorum sanıyordum,en son doktora gittim ilaç ile sütümü kestim .

32 yaşındayım cnm :)
oo normal doğum maşallah olsun bundan snrası iyidir..
ben ısrarla göğüslerm ağıra acıya hala sağıorum 4 aydır

32 yaşındayım cnm :)
oo normal doğum maşallah olsun bundan snrası iyidir..
ben ısrarla göğüslerm ağıra acıya hala sağıorum 4 aydır
Çıtır anne
Bekle çok iyidir Allah olmayanlara versin önce sıra kalırsa bana
Çok zor eziyet resmen keşke çocuğum cok cok emseydi gogusleriimin her biri kavun kadar olmuştu

Çıtır anne
Bekle çok iyidir Allah olmayanlara versin önce sıra kalırsa bana
Çok zor eziyet resmen keşke çocuğum cok cok emseydi gogusleriimin her biri kavun kadar olmuştu
keşke emselerdi evet.. bende hergün acı çekiorum hala ama olsun artık son demine kadar böyle zaten baya azaldı :)
ay ben gebeyken neler yaşadım neler.... ömrümden ömür gitti
asla 2. çocuk demeyin bana diodum ama şimdi nööööööööööö
keşke ikizim olsa

Bir hafta önce Kanda öğrendiniz eğer Kanda öğrendiyseniz değeriniz kac acaba bende dün öğrendim adete 5 gün kala değerim 38.71 çıktı normal mi acaba çok endişeleniyorum
Canım ben 11 le mi ne öğrenmiştim 1 hafta kala sonra 2 gün sonra 70 e cıkmıstı değerim 2 gün sonra 300 lerdeyi derken cok şükür su an kucagımda

Az kaldı ek gıda zamanı geliyor hafiflersin
Geçti çok şükür ağrılar sızılar . Psikolojim bozulmustu. Dibine kadar lohusaydimher gün ağlıyordum ben bakamiyom bebeğe istemiyom diye bebeğin sesi geldikçe gomuliyordum iyice battaniyeye sanki susucakmis gibi

sen lohusalığı dibine kadar yaşamışsın

Bıktırana kadar sorcam bugün kısa sürelik birşey olsa bukadar takmam birde ben başak burcuyum ya

Eklentiler

• Screenshot_20211108-114442.png
    139,2 KB · Görüntüleme: 48
  • Screenshot_20211108-114433.png
    118,2 KB · Görüntüleme: 47
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…