Ayın 16sında bizde tanışacaz o zamanEvet canım
Mandalina suyuyla ver unutma kabız olmadık biz hiçAyın 16sında bizde tanışacaz o zaman
Nasıl yapıosn cnm?Mandalina suyuyla ver unutma kabız olmadık biz hiç
Kiloya göre veriliyormuş demir ilacı 7kg sa 7 damla ebemiz 5 den başla alışsın önce dedi 5 damla fincana damlatiyorum bir dilim mandalinanın suyunu biraz sıkıyorum içine kaşıkla veriyorum taze olcak her seferindeNasıl yapıosn cnm?
Aaa tmm cnm ckk tşk edermKiloya göre veriliyormuş demir ilacı 7kg sa 7 damla ebemiz 5 den başla alışsın önce dedi 5 damla fincana damlatiyorum bir dilim mandalinanın suyunu biraz sıkıyorum içine kaşıkla veriyorum taze olcak her seferinde
Birde yarim saat önce ve sonra süt ve sut urunu yok
Kaçmış ben de bilmiyorum
107 deyoKaçmış ben de bilmiyorum
Abovvv işe başlayınca şu 3 gün nasıl geçti anlamadım107 deyo
Zaman su gibi akıor demi işe başlayncaAbovvv işe başlayınca şu 3 gün nasıl geçti anlamadım
Cnm her yolu denemişsindirde ben yinede söyleyeym ben çözümü önce loş ışıkta daha snra tam karanlıkta ve saçını okşayarak uyutmakta buldumKızlar uyku danışmanı ile çalışanınız var mı?
Ben bekledim durdum 3 ay bitsin diye nerdeyse 4 aylık olduk,ben bu çocuğu uyutamıyorum. Her yolu denedim artık pes ediyorum. Uzmanlar gelsin uyutsun bizi
Beni işe başlamak pert etti ah ah öğlen 40 dk işemeye bile vaktim kalmıyor eve gelip bebişle ilgilenmektenTemmuz analarııııııııığğğğğğğğ
Sizden 2. Bebe anası olmazzzz
Şimdiden bebeler sizi pert etti
Nie cnm?Beni işe başlamak pert etti ah ah öğlen 40 dk işemeye bile vaktim kalmıyor eve gelip bebişle ilgilenmekten
Bisey diyimmi ilk bebekte öyle oluyor da ikinci gelince insan bir aydinlanma yasiyor sanki tek bebekle niye zorlanmisimki diyorTemmuz analarııııııııığğğğğğğğ
Sizden 2. Bebe anası olmazzzz
Şimdiden bebeler sizi pert etti
Tecrübe konuşuo o zamanda diosunBisey diyimmi ilk bebekte öyle oluyor da ikinci gelince insan bir aydinlanma yasiyor sanki tek bebekle niye zorlanmisimki diyorhele 3. Yü hic soylemiyim
Tek bebek her türlü bakilir diyorumTecrübe konuşuo o zamanda diosun
Öğretmenim yeni atandığım için bir sürü evrak işim var , yaşadığım yerden 1000 km uzaktayım, annemi alıp geldim eşimden ayrı kalcam 3 yıl, ev kiraladık eşyalı ama eksikler bitmiyor bir türlü, yeni şehre adapte olmaya çalışıyorum evin hem erkeği hem annesi oldumNie cnm?
Ben iş yerimi dinlenme olarak görürom
Ne iş yapıosm?
YaaaTek bebek her türlü bakilir diyorumilk kizima üzülüyorum 40i gecsin 3 ayi dolsun derken sevememişim her anin kiymetini bilmek lazim
Öğretmenim yeni atandığım için bir sürü evrak işim var , yaşadığım yerden 1000 km uzaktayım, annemi alıp geldim eşimden ayrı kalcam 3 yıl, ev kiraladık eşyalı ama eksikler bitmiyor bir türlü, yeni şehre adapte olmaya çalışıyorum evin hem erkeği hem annesi oldum
İş hayatına da yeni başlamasaydım bana da iyi gelirdi çalışmak ama hayatım 180 derece değişti . Neyse bebiş uğurlu geldi hamile olduğumu öğrendiğim hafta atandığımı öğrendim. Atanamıyorum madem çocuk yapalım demiştikSeaslug öğretmen olduğunu aslnda tahmn ettm.. Cnkü bitek onlar dinlenemio
Masa başı iş olsa insan azda olsa dinleniypr cnkü...
Seni cok iyi anlıyorm Allah yardımcın olsun
Benim eşiminde 2.senesi ben memleketteym o antepte.. Yinede zor