2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Geçmiş olsun canım.
Benimkilerin birinde öksürük vardım götürdük. Ciğerleri doluydu solunum yoluyla ilaç verdik.
Birkac gün sonra diğerine de bulaştı. Aynı ilaçları ona da verdik. 10 günde ikisi de toparlandı.
Paranox değildi ama verilen ilaçlar. Ciğerler dolu olduğu için ona yönelik ilaç verdi.

Bugün hiç gün aymadı bize.Saat 11 buçukta bir uyandık 3e kadar uyumadı.Kucağımda sızdı.Ağlamıuor da sadece dönmeye çalışıyor sürekli.Sabah 6da da açtı gözünü.Nasıl bir geceydi ya!!Zombiye döndüm..

Çok geçmiş olsun size de canım. Bana da geniz akıntısı dedi doktor ciğerler temiz dedi ama bu öksürük sadece geniz akıntısı değil gibi. Başka bir doktora daha götürcem acaba kbb ye mi götürsem bilemedim ateş olmuş muydu senin bebişlerde canım

Ayy maşallahhh diyelim mesajı yazdım uyudu kuzucuk taaammm 5 te uyandı emdi tekrar uyudu ben şoookkk tabi bende uyudum Allahım meğer ne güzelmiş yaa yastık yorgan yatak

Yaaaa bunu bilmiyordum valla canım iyi oldu öğrendiğim, tez zamanda bi diş kaşıyıcı alayım ben de bu gece bizde de nöbet var, hem ateş hem uykusuzluk
Kafası sıcaksa diş diyorlar yani bizdeki belirtiler hepsi diş sakin aniden ağlaması kalasının yeşil olması isal olması elinin ağzında olması falan işte diş için krm falan alabilirsin ben almıştım 1 ay önce kremin adı calgel orda pek belli çıkmamış

Eklentiler

• image.jpg
    94,9 KB · Görüntüleme: 29
Kızlar demir ilacı lekesine üstüne limon sürdüm sonra kaka lekelerine yaptım gibi sıvı sabun sıkıp elimle yaydim leke yok

Ateş olmamıştı öksürükle atlattılar. Ama baya bildiğin hırıltılı öksürüktü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…