2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Evet mızmız bir hali bizde de var canım, gece mesela 2-3 saat uyutmak için uğraştık 4 ay sendromu bizi de vurdu sanırım kullandın mı canım sen paranoxu? Ben gece yarım vericem canım rahatlar en azından. Bi de 2 tane aşı olduk bugün bebişlerimiz iyi olsun inşallah

Benim kızım da öyle ama doktor artık antibiyotik kullanmayı uygun gördü. Ateşi mi vardı bebeğinizin. Bize dr bol bol burun temizleyin dedi günde 10 kere dedi

Yok daha kullanmadım calpol verdim biraz uyudu sürekli ilaç kullanmak istemiyorum ama canım bizde dün 2 tane aşı olduk hiç durmuyor bu 4 ay sendromu 35 gün sürüyormuş İnşallah güzel güzel geçer

Benim kızım da öyle ama doktor artık antibiyotik kullanmayı uygun gördü. Ateşi mi vardı bebeğinizin. Bize dr bol bol burun temizleyin dedi günde 10 kere dedi
Aslında ateşi yoktu sadece öksürük vardı ama verdiği fitil ateş düşürücü Serum fizyolojik kullanıp günde 2-3 sefer çek dedi. Her döktüğünde çekme dedi canım

Yok daha kullanmadım calpol verdim biraz uyudu sürekli ilaç kullanmak istemiyorum ama canım bizde dün 2 tane aşı olduk hiç durmuyor bu 4 ay sendromu 35 gün sürüyormuş İnşallah güzel güzel geçer
35 mii ben şimdi yaptım canım yarım fitil, aşılar ateş yaptı biraz bizde en az hasarla atlatırız inşallah

35 mii ben şimdi yaptım canım yarım fitil, aşılar ateş yaptı biraz bizde en az hasarla atlatırız inşallah
BENDE az önce yarım fitil verdim senin bebeğinde de ıkınma var mı

Peki senin bebiş de ağlıyor mu yaparken canım
Oo felaket ağlıyor çırpınıyor sanki işkence yapıyormuşuz gibi hissediyorum ama yapacak bir şey yok. Büyük kızıma da yapıyoruz. Anne dur anne lütfen diyor kendimi çok kötü hissediyorum

Oo felaket ağlıyor çırpınıyor sanki işkence yapıyormuşuz gibi hissediyorum ama yapacak bir şey yok. Büyük kızıma da yapıyoruz. Anne dur anne lütfen diyor kendimi çok kötü hissediyorum
Evet ya ben de kötü hissediyorum sanki canını yakıyormuşum gibi şifa olsun bebişlere çocuklarımıza inşallah

Ikınma gibi değil de böyle sinirlenir gibi sıkıyo kendini, bi de memeyi tut bırak çok yapıyor. Bi değişiklikler var ama düzelir diye bekliyorum bakalım
Evet işte o neymiş biliyomusun diiişşşş dişi kaşındığı için oda sıkmaya çalışıyor çenesini ama bilmediği için bütün vücudunu sıkıyor sanki gazı var gibi ben deneme yaptım eline kaşıyıcıyı verdim onunu ısırınca kendini sıkmayı bıraktı

İyi geceler güzel anneler ben nöbete hazırım Bizim kuzucuk asla uyutmaya niyeti yok gibi bakıp sırıtıyor

İyi geceler güzel anneler ben nöbete hazırım Bizim kuzucuk asla uyutmaya niyeti yok gibi bakıp sırıtıyor
Iyi geceler güzel duşun güzel olsun ortamı hazırla bence benim Bebeğim yatak odasında ve los ısıkda daha çabuk uyuyor eğer lambayı acayim yada başka odada olayım daha zor uyuyor ama senin durum şuan çok farklı hadi bakalim allah kolaylık versin

Yaaaa bunu bilmiyordum valla canım iyi oldu öğrendiğim, tez zamanda bi diş kaşıyıcı alayım ben de bu gece bizde de nöbet var, hem ateş hem uykusuzluk

Gününüz aydın olsun güzel anneler bizde uyku gerilemesi bebemde değil bende oldu herkes uyuyor bir ben ayaktayım, gram uyku yok saat 4 ten beri
Uykusuzluğa, azıcık uykuya iyice alıştım sanırım. Hazır alışmışken ikinciyi de yapayım bari

Hadi beline kuvvet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…