Ateşi yok canım Allahtan, verdim bakalım calpol şifa olur inşallah. Teşekkür ederimAteşi var mı canım? Yoksa ağrısı varsa calpol de verebilirsin
Evet mızmız bir hali bizde de var canım, gece mesela 2-3 saat uyutmak için uğraştıkBizimde bebeğimiz hiç durmuyor 4 ay sndromu yaşıyoruzçok bunaltıcı bir ay sürekli ıkınıyor ama tuvaletini yapıyor ama yünede ıkınıyor kafası sıcacık ama ateşi yok sürekli mız mız hep ağlıyor uyumuyor emmiyor mama istemiyor dengem şaştı bizimde doktorumuz paranox s verdi
Benim kızım da öyle ama doktor artık antibiyotik kullanmayı uygun gördü. Ateşi mi vardı bebeğinizin. Bize dr bol bol burun temizleyin dedi günde 10 kere dediMerhaba kızlar,bebeğimde öksürük vardı. Bugün doktora gittik ve geniz akıntısı olduğunu söyledi, ciğerlerde bişey yokmuş çok şükür. Yalnız verdiği ilaç paranox yani ateş düşürücü fitil. Aynı durumda olup ilaç kullanan var mı? Burun temizliğini düzenli yapıyorum bunun dışında başka ne yapabilirim?
Yok daha kullanmadım calpol verdim biraz uyudu sürekli ilaç kullanmak istemiyorum amaEvet mızmız bir hali bizde de var canım, gece mesela 2-3 saat uyutmak için uğraştık4 ay sendromu bizi de vurdu sanırım kullandın mı canım sen paranoxu? Ben gece yarım vericem canım rahatlar en azından. Bi de 2 tane aşı olduk bugün bebişlerimiz iyi olsun inşallah
Aslında ateşi yoktu sadece öksürük vardı ama verdiği fitil ateş düşürücüBenim kızım da öyle ama doktor artık antibiyotik kullanmayı uygun gördü. Ateşi mi vardı bebeğinizin. Bize dr bol bol burun temizleyin dedi günde 10 kere dedi
35 miiYok daha kullanmadım calpol verdim biraz uyudu sürekli ilaç kullanmak istemiyorum amacanım bizde dün 2 tane aşı olduk hiç durmuyor bu 4 ay sendromu 35 gün sürüyormuş İnşallah güzel güzel geçer
Bizim dr sayısız dediAslında ateşi yoktu sadece öksürük vardı ama verdiği fitil ateş düşürücüSerum fizyolojik kullanıp günde 2-3 sefer çek dedi. Her döktüğünde çekme dedi canım
BENDE az önce yarım fitil verdim35 miiben şimdi yaptım canım yarım fitil, aşılar ateş yaptı biraz bizde en az hasarla atlatırız inşallah
Peki senin bebiş de ağlıyor mu yaparken canımBizim dr sayısız dedişırıngalı deli diyecekler yakinda bana
Ikınma gibi değil de böyle sinirlenir gibi sıkıyo kendini, bi de memeyi tut bırak çok yapıyor. Bi değişiklikler var ama düzelir diye bekliyorum bakalımBENDE az önce yarım fitil verdimsenin bebeğinde de ıkınma var mı
Oo felaket ağlıyor çırpınıyor sanki işkence yapıyormuşuz gibi hissediyorum ama yapacak bir şey yok. Büyük kızıma da yapıyoruz. Anne dur anne lütfen diyor kendimi çok kötü hissediyorumPeki senin bebiş de ağlıyor mu yaparken canım
Evet ya ben de kötü hissediyorum sanki canını yakıyormuşum gibiOo felaket ağlıyor çırpınıyor sanki işkence yapıyormuşuz gibi hissediyorum ama yapacak bir şey yok. Büyük kızıma da yapıyoruz. Anne dur anne lütfen diyor kendimi çok kötü hissediyorum
Evet işte o neymiş biliyomusun diiişşşş dişi kaşındığı için oda sıkmaya çalışıyor çenesini ama bilmediği için bütün vücudunu sıkıyor sanki gazı var gibiIkınma gibi değil de böyle sinirlenir gibi sıkıyo kendini, bi de memeyi tut bırak çok yapıyor. Bi değişiklikler var ama düzelir diye bekliyorum bakalım
Iyi geceler güzel duşun güzel olsunİyi geceler güzel annelerben nöbete hazırım Bizim kuzucuk asla uyutmaya niyeti yok gibi bakıp sırıtıyor
YaaaaEvet işte o neymiş biliyomusun diiişşşş dişi kaşındığı için oda sıkmaya çalışıyor çenesini ama bilmediği için bütün vücudunu sıkıyor sanki gazı var gibiben deneme yaptım eline kaşıyıcıyı verdim onunu ısırınca kendini sıkmayı bıraktı
Hadi beline kuvvetGününüz aydın olsun güzel annelerbizde uyku gerilemesi bebemde değil bende oldu herkes uyuyor bir ben ayaktayım, gram uyku yok saat 4 ten beri
Uykusuzluğa, azıcık uykuya iyice alıştım sanırım. Hazır alışmışken ikinciyi de yapayım bari