Bak yarin bi iki parmagim i zor sokuyorum icine ama kisa kollular guzelhiç bilmiodum uzun kol almadım hiç
Yeni doğan citlcitlilarimiz hiç olmuyor artık hep kaldırdım şimdi 6 9 aylar oluyor cen buyudunde yeni doganlardanmi cıktın diyorumBence kimsenin kine olmaz yenidogan gibi
Biz de komutan. Eşime sen büyüğü parka gotur ben küçüğü emzirecegim sen küçükle oyna ben buyukle oynayacağım sen büyüğün dişini fırçala ben küçüğü uyutacagim sen küçüğü ayağına al ben büyüğü uyutacagim . Bir bakmışız saat 23.00 en iyi ihtimalle6:30 da uyudu 7:15 de uyandı ve sürekli ağladı korkmak gerek gibi eşime dedim yıllık izin alsın, öyle iş yerine tatile gitmek yok evde bu savaşı beraber vermeliyiz
Biz 3 6 ay citcitlarimizin çoğu oluyorda 6 9 aylar fildir fildirYeni doğan citlcitlilarimiz hiç olmuyor artık hep kaldırdım şimdi 6 9 aylar oluyor cen buyudunde yeni doganlardanmi cıktın diyorumkocaman oldular ya masallah
Bir tane film vardı tükür yüzüne babanınbabasını işe ne güzel uğurluyor
bende eşime kızgınım
bugün geliyor memlekete.. keşke benm kızımda üstüne kussa babasının
Gayet güzel kilo almış. Biraz da memelerimiz terbiyeli oldu artıkGeçen ayy 750 gr di birde ben normal emziremiyorum almoyorr uyurken veriyorum
yaa gittim eşimi klonladım ona benzioBir tane film vardı tükür yüzüne babanıno geldi aklıma. Barışınca da aaa evladım ne ayıp tükürülür mü babaya
Hamilelikten beri dedigim replik bazen salyasi dokuluyor babasina kizim anneni mi dinliyorsun tukur babaya mi yapiyon sen diyorBir tane film vardı tükür yüzüne babanıno geldi aklıma. Barışınca da aaa evladım ne ayıp tükürülür mü babaya
Ya benim sıpa ilk aylarda babasını resmen sevmiyordu gülerken babasının kucağına versem iki dk içinde katılarak ağlayarak geri alıyordum en son bu çocuk beni sevmiyo dedi eşimpaşaya bak ya... oleeemmm git babana kus anandan sanane
uzun zamandır küsüm barışmam
Allah'tan eşim daha çıkmamıştı evden üstünü soydum altını sildim ama kollarına kadar bok içindeydi afedersinAyyy bu durum coo kötü bende 40 iken yaşadım ama.ben bezi doğru bağlamıyormuşum suç bende ama varya onu çıkarırken her bir tarafı batıyor sonra elin ayağın aboww coo zor bir durum bir gecede baktım arinmiyor onu cikariken benim ustum.basimda mahvoldumu gecenin 2 si üstünü çıkardım poposunu sırtını yıkayım.bari dedim o sırada uyku sersemi zaten bir çiğlik bastı sonra havluyu unutmuşum evin içinde kosuyom. bu sırada hala çiğlik artıyor esim sersem sersem benim kosmama bir kosuyornoldu dedim sen Niye kosuyon öyle Manyak bir gündü yaa ablama anlatiyim gül gül olduk öyle halden hale sokarlar seni diyor
olayı çözdüğüne göre bugün babasına götürYa benim sıpa ilk aylarda babasını resmen sevmiyordu gülerken babasının kucağına versem iki dk içinde katılarak ağlayarak geri alıyordum en son bu çocuk beni sevmiyo dedi eşimAma son bir haftadır anasının kuzusu bebeme biseyler oldu babayı görünce bir gulmeler bir cilveler amanın Dün bütün gün uyumadı sürekli huysuzdu artık bitmiştim yani akşam babası geldi onu görür görmez bir gülmeye başladı. Dedim derdin mi buydu oğlum bilsem kalkar giderdik babanın yanına verirdim seni babana ben rahat ederdim
Allah'tan eşim daha çıkmamıştı evden üstünü soydum altını sildim ama kollarına kadar bok içindeydi afedersinhemen yıkadım başka türlü basedemezdim Bizim yatak battı ona yanıyorum alezi yikamistim o yüzden takılı degildi sadece nevresim vardı yatağa kadar geçmiş o yüzden
Yine öyle yaparsa direk götürücem zatenolayı çözdüğüne göre bugün babasına götür
sanada gezmek için bahane cıktı
Boşaldı boyancak kuzum eşimin kuzenin düğünü var bu hafta onu atlatalımsangetrose cnm odayı ne yaptın :)
şu sticker şeklinde olanlar var yapacakmısın ondanBoşaldı boyancak kuzum eşimin kuzenin düğünü var bu hafta onu atlatalım
Onun için mi küstün yoksayaa gittim eşimi klonladım ona benzio
bide kızlar babacı olur derler
valla ağlıacam
he yok..Onun için mi küstün yoksa
Bunu alcam kendim boyayarak yapıcaktım bu cadiyla zor hep yaninda istiyor beni şu sıra ama eva dan keçeden biseyler daha yapabilirim ne kadar renkli o kadar iyi seviyoruz bizşu sticker şeklinde olanlar var yapacakmısın ondan
ben cok istiyorum ama beceremem
çok tatlı yaaaaaaaaBunu alcam kendim boyayarak yapıcaktım bu cadiyla zor hep yaninda istiyor beni şu sıra ama eva dan keçeden biseyler daha yapabilirim ne kadar renkli o kadar iyi seviyoruz biz
Al git kız covid hayatimizdan kolay kolay çıkmayacak bebekleri dört duvar arasında buyutemeyiz ki onlara da yazıkAyy kızımı alıp 29 ekim törenine gidesim var
Covidden korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?