2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
6:30 da uyudu 7:15 de uyandı ve sürekli ağladı korkmak gerek gibi eşime dedim yıllık izin alsın, öyle iş yerine tatile gitmek yok evde bu savaşı beraber vermeliyiz
Biz de komutan. Eşime sen büyüğü parka gotur ben küçüğü emzirecegim sen küçükle oyna ben buyukle oynayacağım sen büyüğün dişini fırçala ben küçüğü uyutacagim sen küçüğü ayağına al ben büyüğü uyutacagim . Bir bakmışız saat 23.00 en iyi ihtimalle

paşaya bak ya... oleeemmm git babana kus anandan sanane
uzun zamandır küsüm barışmam
Ya benim sıpa ilk aylarda babasını resmen sevmiyordu gülerken babasının kucağına versem iki dk içinde katılarak ağlayarak geri alıyordum en son bu çocuk beni sevmiyo dedi eşim Ama son bir haftadır anasının kuzusu bebeme biseyler oldu babayı görünce bir gulmeler bir cilveler amanın Dün bütün gün uyumadı sürekli huysuzdu artık bitmiştim yani akşam babası geldi onu görür görmez bir gülmeye başladı. Dedim derdin mi buydu oğlum bilsem kalkar giderdik babanın yanına verirdim seni babana ben rahat ederdim
Allah'tan eşim daha çıkmamıştı evden üstünü soydum altını sildim ama kollarına kadar bok içindeydi afedersin hemen yıkadım başka türlü basedemezdim Bizim yatak battı ona yanıyorum alezi yikamistim o yüzden takılı degildi sadece nevresim vardı yatağa kadar geçmiş o yüzden

olayı çözdüğüne göre bugün babasına götür
sanada gezmek için bahane cıktı

şu sticker şeklinde olanlar var yapacakmısın ondan
ben cok istiyorum ama beceremem
Bunu alcam kendim boyayarak yapıcaktım bu cadiyla zor hep yaninda istiyor beni şu sıra ama eva dan keçeden biseyler daha yapabilirim ne kadar renkli o kadar iyi seviyoruz biz

Eklentiler

• 20211028_112554.png
    1 MB · Görüntüleme: 42
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…