2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Ayyy bu durum coo kötü bende 40 iken yaşadım ama.ben bezi doğru bağlamıyormuşum suç bende ama varya onu çıkarırken her bir tarafı batıyor sonra elin ayağın aboww coo zor bir durum bir gecede baktım arinmiyor onu cikariken benim ustum.basimda mahvoldumu gecenin 2 si üstünü çıkardım poposunu sırtını yıkayım.bari dedim o sırada uyku sersemi zaten bir çiğlik bastı sonra havluyu unutmuşum evin içinde kosuyom. bu sırada hala çiğlik artıyor esim sersem sersem benim kosmama bir kosuyor noldu dedim sen Niye kosuyon öyle Manyak bir gündü yaa ablama anlatiyim gül gül olduk öyle halden hale sokarlar seni diyor

Yani igneyle korunma spiralden sonra ikinci etkili bence olmasi biraz garip olur
Evet yaa doktor da öyle dedi üç aylık iğnenin etkisi bittikten sonra aylık iğneye dönecekmişiz nasipte varsa her şekil olur deyip geçicez artık olursada

EVEt aldım heyecan olsun diye akaşama kadar söylemesemi yaaa
Aynen söyleme az korku salsın eşini ama onlara gore ne var olsun ikinciisde diyor hamileyken hep.derdik arasi fazla olmasin hemen ikinciyi yapalim diyorduk sonra 40 iken nöbetleşe bakıyorduk esim.bazenn daha ikinci var diyordu boğasımm geliyordu nengunlerdi be coo zordu yaa şimdi bebisimizi tanıdık coo sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…