Bacım bebelerim hastaydı ikisi de.
Solunum yoluyla ilaç veriyoruz 2 haftadır. Daha 10 gün devam edicez ilaca.
Öldüm öldüm dirildim resmen.
Arada beni de bi tokatladı hastalık. Ama bebelerle uğraşmaktan kendi derdime düşemedim.
Kızlar iğneyle korunmak iyi mi ya . Ben hiç denemedim arastirmadim da . Spiral taktirmistim mahvetti beni . Adet kanamam cok artmıştı. Mecbur çıkardım ve surpriz yumurtam geldi Şimdi ne yapsam bilemedim
Beni 2 aydir guzel koruyordu adettede problem olmuyordu ama bu ay gecikmem var korkuyorum umarim duzensizdirde ondandir 2 adettir gunu gunune oldum ama
Bacım bebelerim hastaydı ikisi de.
Solunum yoluyla ilaç veriyoruz 2 haftadır. Daha 10 gün devam edicez ilaca.
Öldüm öldüm dirildim resmen.
Arada beni de bi tokatladı hastalık. Ama bebelerle uğraşmaktan kendi derdime düşemedim.
Beni 2 aydir guzel koruyordu adettede problem olmuyordu ama bu ay gecikmem var korkuyorum umarim duzensizdirde ondandir 2 adettir gunu gunune oldum ama
Öyle tabi üzülmek yok ama verimli anne olamicaz ben ona üzülüyorum oğlum mahrum kalıcak herşeyden ben tuvalet eğitimine kadar herşeyini tamamlar 2 öyle yaparım demiştim
Öyle tabi üzülmek yok ama verimli anne olamicaz ben ona üzülüyorum oğlum mahrum kalıcak herşeyden ben tuvalet eğitimine kadar herşeyini tamamlar 2 öyle yaparım demiştim