2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Bacım bebelerim hastaydı ikisi de.
Solunum yoluyla ilaç veriyoruz 2 haftadır. Daha 10 gün devam edicez ilaca.
Öldüm öldüm dirildim resmen.
Arada beni de bi tokatladı hastalık. Ama bebelerle uğraşmaktan kendi derdime düşemedim.

Sanslimiyim hamileyken agzima her istedigimi atamadim sürekli diyetyaptirdi doktor bir daha bebegim olursa 25 kilo almayi planliyorum

Kızlar iğneyle korunmak iyi mi ya . Ben hiç denemedim arastirmadim da . Spiral taktirmistim mahvetti beni . Adet kanamam cok artmıştı. Mecbur çıkardım ve surpriz yumurtam geldi Şimdi ne yapsam bilemedim
Beni 2 aydir guzel koruyordu adettede problem olmuyordu ama bu ay gecikmem var korkuyorum umarim duzensizdirde ondandir 2 adettir gunu gunune oldum ama

tamam kanka . Vazgeçtim diyetten mutfağa dalıyorum simdi . Bu arada kanka kelimesini ilk defa sana kullanıyorum

Beni 2 aydir guzel koruyordu adettede problem olmuyordu ama bu ay gecikmem var korkuyorum umarim duzensizdirde ondandir 2 adettir gunu gunune oldum ama
Ay bende bende iki adettir günğ gününeee oldumm ama benimde geçikti ahh ahh kader arkadaşımmm

Hadi bakalim olursa da biz tedbiri aldik sonuçta üzülmek yok
Öyle tabi üzülmek yok ama verimli anne olamicaz ben ona üzülüyorum oğlum mahrum kalıcak herşeyden ben tuvalet eğitimine kadar herşeyini tamamlar 2 öyle yaparım demiştim

Öyle tabi üzülmek yok ama verimli anne olamicaz ben ona üzülüyorum oğlum mahrum kalıcak herşeyden ben tuvalet eğitimine kadar herşeyini tamamlar 2 öyle yaparım demiştim
Bende yasinda düşünüyorum acikcasi 9 ayda ustune gelince nerdeyse 2 yas olcak ben hala ümitliyim olmadigina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…