2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Aynen dökülmesi normal. Büyük kızımın da 3 aylıkken döküldü 5 aylıkken falan keldi sonra cıktı daha sağlamları. Ama yutması canımı sıkıyo işte. Yoluyo saçlarını bazen sonra da ellerini emince hooop mideye. ALLAHTAN cıkıyo sonra tuvaletinde ama hepsi cıkıyo mudur ki midesine zarar vermiyodur insallah diye dusnmeye başladım. Annelik işte hersye takiyosun kafaya. Bu arada benimde dökülmeye başladı hormonlardanmış
Cnm valla bizde yutma olayı vrmı hiç dikkatimi çekmedi, elinde gördüğümde alıorım oda birkaç kere denk geldi
Ama sürekli olsa eldiven takardm korkımdan ssnırım 🙈

Benim bebişimin dökülüyor çarşafjnda felan hep saçları.. Vallahi kökü onda olsada içim gidio
Onun yanında benmde saçlar tutam tutam dökülmeye başladı
Ben de onu soracaktım sizlere. Son bir haftadır saçlarım avuç avuç dökülüyor. Bende saç çok maşallahı var ama yine de endişeleniyorum. Yarın ya da Salı günü kan vereyim diyorum bende vitamin mineral eksikliği var sanırım

Cnm valla bizde yutma olayı vrmı hiç dikkatimi çekmedi, elinde gördüğümde alıorım oda birkaç kere denk geldi
Ama sürekli olsa eldiven takardm korkımdan ssnırım 🙈
Benimki yeşil kaka yapıyordu uzun zamandan beri telefonumun feneriyle bakıyorken denk geldi yoksa normalde çok farkedilmiyo.eldivende tavsiye edilmiyo bu aylarda ama ne yapsam bilemedim. Kesmek de istemiyorum off

Ben de onu soracaktım sizlere. Son bir haftadır saçlarım avuç avuç dökülüyor. Bende saç çok maşallahı var ama yine de endişeleniyorum. Yarın ya da Salı günü kan vereyim diyorum bende vitamin mineral eksikliği var sanırım
Cnm doğumdan snra özellikle 3. Aydan itibaren hemen hemen herkeste dökülüormuş
Ama yinede vitaminlere baktırmakra fayda var

Benimki yeşil kaka yapıyordu uzun zamandan beri telefonumun feneriyle bakıyorken denk geldi yoksa normalde çok farkedilmiyo.eldivende tavsiye edilmiyo bu aylarda ama ne yapsam bilemedim. Kesmek de istemiyorum off
Cnm öyle bir problem varsa en iyisi kestirmek.. Yada eldiven takmak, kış geldi zaten ama bu aydan snra eldivenide kabul edermi sanmam

Hiç sölemioda bak 🙈🙈🙈
Nasılsn
Biraz sıkıntılıydım son bir aydır. Mutfak kazası sonucu elim kesildi taa kas dokusuna kadar. 9 dikiş atıldı hem kasa hem deriye. Bebeğimi kucaklayamadım yardımsız iki hafta boyunca. Çok zor günlerdi.
Belki burada kalbini kırdığım kızların ah’ı tuttu bilemiyorum. Ama en önemlisi evlatlarımızın ailemizin sağlığı bunu anlamış oldum.
Herkese mutluluk sağlık diliyorum☺️
Sen nasılsın, senin kuzu da bol salyalı mı😅

Hay maşallah ben topiğe girmeyeli maşallah ikinci üçüncü bebişler düşünülmeye başlamış cesaretinize hayran kaldım valla ben de İlk zamanlar oğluma kardeş istiyordum ama şimdi tövbe ettim bir tane yetti bana sadece hamileliğimi özlüyorum o kadar keşke hep içimde kalsaymış diyorum 4. aya az kaldı ama bu gaz durumu bana kafayı yedirecek

Nosking Nosking bak bakkkkk örnek al
İkizi olupta rahatça 3. Düşünen bir arkadaşmz var :KK70: korkak nos :KK70:

Kızzzzzz erken değilmiiiiii 🙈🙈🙈

Amannnn 3te varmı planlarnda
Sus kız artk susss, konuştukça sen 4e çıkacan :KK70: :KK70:

Evt cnm biz diğer gebeliklere geçtik :KK70:
Ama maşallah sen iki tane oldu zaten allah bağışlasın
Cnmm oo yine baya şyler yaşamışsn
Aptamil en rahat kabul edilen mama
Onudamı etmedi?

Benim bebişimin dökülüyor çarşafjnda felan hep saçları.. Vallahi kökü onda olsada içim gidio
Onun yanında benmde saçlar tutam tutam dökülmeye başladı
Bak beni gaza getiriyonuz önümüzdeki ay başlarım çalışmalara 🤣🤣
Ben adet olmadi m ki daha nasıl olcak🤣

Hay maşallah ben topiğe girmeyeli maşallah ikinci üçüncü bebişler düşünülmeye başlamış cesaretinize hayran kaldım valla ben de İlk zamanlar oğluma kardeş istiyordum ama şimdi tövbe ettim bir tane yetti bana sadece hamileliğimi özlüyorum o kadar keşke hep içimde kalsaymış diyorum 4. aya az kaldı ama bu gaz durumu bana kafayı yedirecek
Hala geçmedi mi canim ne kullanıyorsunuz?

Kuzuuuuuuu böyle olmazzzzz
Senide aramıza alacaz
İkinci şart :D

Bak beni gaza getiriyonuz önümüzdeki ay başlarım çalışmalara 🤣🤣
Ben adet olmadi m ki daha nasıl olcak🤣
Nosum bizim için önemli değil
Nasılsa embriyomuz hazırda beklior :D

Back