2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Merhaba arkadaşlar, benim ilk gebeliğim cok bilgim yok sizden fikir istiyorum. Şimdi ablamdan park beşik alicam yanımda yatsın, sonrasi icinde bunu mu alsam baya baya mantikli geliyor bana. E herşey sürekli pahalilasiyor. Uyku eğitimi dusunuyorum 8/9 aydan sonra. Bunda odasinda uyuturum, sonra da yatak oluyor zaten bildiğin ya. Ne diyorsunuz? Alırsam netten almam ama mobilyacilardan alırım izmirde var bi sürü. Fikre ne diyorsunuz?

Eklentiler

• Screenshot_2021-10-17-14-26-50-38.jpg
    48,2 KB · Görüntüleme: 26
  • Screenshot_2021-10-17-14-26-43-68.jpg
    63,2 KB · Görüntüleme: 21
Merhaba canım, büyüyen beşik kullanan çok var. Yeğenim 4 yaşında yatak olarak hala kullanıyor. Ben tercih etmedim direkt anne yanı olabilen mobilya beşiklerden kullanıyorum. Sonrasında montesori tarzı bi oda yaparız diye düşündüm. Ama maddi açıdan düşününce seninki daha mantıklı bir fikir.

Biz Kraft Friday oyun parkı aldık. 2 yaşına kadar kullanabiliyor. Çok memnunuz, odadan odaya çok rahat taşıyoruz, portatif, hafif. Şehir dışına giderken bile yanında götürülebilir. Biz çocuk işine yeni başladığımız için kardeş olunca büyüğe oda yapacağız

Ay cok geçmiş olsun
Kız nasıl bir kaza o 9 dikiş nedir
İnşallah kötü günler geride kalmıştır..
Yok yok kimse ah etmemiştir aynı evin içinde 2 kardeş bile anlaşamayabilir, ama ah olmaz olur öyle şeyler hepimiz arasında.. Geçti gitti
Aminnn Allah hepimizin evlatlarını bağışlasn
Kız benimki salyasız ama tükürüklü razye olarak gezio ortada
Ağzından tükürük baloncuk çıkarıo töbe töbe

Kızz maşallah
Ne hoz böyle Biz nie olmadık kızlar ya... Patlayacak saatli bomba gibiyim
Niye ayol ben Çok rahatım hiç özlemedim adet olmayı 1 sene olacak
Bi de menopoza giriyormuşum zaten erken menopoz riski yüzünden tüp yaptık korktum şimdi

Niye ayol ben Çok rahatım hiç özlemedim adet olmayı 1 sene olacak
Bi de menopoza giriyormuşum zaten erken menopoz riski yüzünden tüp yaptık korktum şimdi
Regl olmayı bende özlemedim
Ağrılar sancılar ped felan öğk
Ama şişkinliğim insin olayımda rahatlıyım istiyorum
Kız daha ne menepozu girmezsn.. Sırası var beklesin önce 3. Bebeyi yapcan

Regl olmayı bende özlemedim
Ağrılar sancılar ped felan öğk
Ama şişkinliğim insin olayımda rahatlıyım istiyorum
Kız daha ne menepozu girmezsn.. Sırası var beklesin önce 3. Bebeyi yapcan
Şişkinlik miymiş o ben sezeryan göbeği sanıyordum
Sen doğumdan sonra korse kullandin mi? Bende bildiğin popomdan büyük bi göbek kaldı

Çok sağol kuzum. Eşimin mutfak bıçakları sebep oldu kazaya. Normalde ben onun bıçaklarını kullanmazdım. Kendisi kurbanlık et bıçaklarını kullanıyo mutfakta sürekli de bileme yapıyo keskin olsun diye. O gün tezgahta bırakmış onları ben de hızlıca işimi halledeyim derken kendimi kurban ettim yaa bir ay oldu yara ancak kapanıyor canım. Hepiniz dikkat edin aman bıçak yarası falan çok zor hele de ufacık bebek varken.

Oy maşallah kuzuna tatlım benim demek ki annesi gibi baloncuk’lu

Şişkinlik miymiş o ben sezeryan göbeği sanıyordum
Sen doğumdan sonra korse kullandin mi? Bende bildiğin popomdan büyük bi göbek kaldı
Korse kullanmadm
Hatay sıcağında mastit olmuş halimle bide korse kullansaydm kesin tımarhaneye yatırılırdm
Popom var lopez gibi olmasada
Bide göbişim
Eneee... Eniştenin bıçak hobisimi var
Cok geçmiş olsn tekrardan cnm

Kızlar regl oldunuzmu hakikaten? Bizde bugn 89. Gün doğumdan sonra..
50.gün lekelenmem bitti.. Hala regl olmadım
Ay ben 3.kez oldum kafayı yicem 15 günde bir adet oluyorum Doktora gidicem haftaya sırf bunun için. Millet 5-6 ay olmaz benimki hiç bitmiyor ben ikinci çocuğu istemiyorum diye direttikce vücudum ben hazırım nolur hamile kal diye bağırıyor

Ne demek 2. Çocuğu istemiorm
Toplarm şimdi ekibi görürsün

Ay evet ya çok lazım sanki başa bela bıçak işi
Çok sağol canim

Hala geçmedi mi canim ne kullanıyorsunuz?
Geçmedi canım ya sab simplex ve lactocol damla kullanıyorum oğlan onlara da bağışıklık kazandı galiba artık faydaları olmuyor

Geçmedi canım ya sab simplex ve lactocol damla kullanıyorum oğlan onlara da bağışıklık kazandı galiba artık faydaları olmuyor
Ben de benimkiler aşırı gazlı sanıyordum.
Biogaia sab simplex ve relactaz kullandık. Relactaz epey rahatlatmıştı 2.ayın sonunda bitti benimkilerin gazı. Doktor ilaçları bitirince yenisini alma dedi hala sab simplex ve biogaia duruyor bitiremedik.
Çok zor ya çocuğun derdine derman olamıyor insan çok çaresiz hissediyor. Inşallah gazlı son ayınız olur bu ay.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…