- 29 Nisan 2020
- 2.643
- 3.323
- 53
Merhaba canım, büyüyen beşik kullanan çok var. Yeğenim 4 yaşında yatak olarak hala kullanıyor. Ben tercih etmedim direkt anne yanı olabilen mobilya beşiklerden kullanıyorum. Sonrasında montesori tarzı bi oda yaparız diye düşündüm. Ama maddi açıdan düşününce seninki daha mantıklı bir fikir.Merhaba arkadaşlar, benim ilk gebeliğim cok bilgim yok sizden fikir istiyorum. Şimdi ablamdan park beşik alicam yanımda yatsın, sonrasi icinde bunu mu alsam baya baya mantikli geliyor bana. E herşey sürekli pahalilasiyor. Uyku eğitimi dusunuyorum 8/9 aydan sonra. Bunda odasinda uyuturum, sonra da yatak oluyor zaten bildiğin ya. Ne diyorsunuz? Alırsam netten almam ama mobilyacilardan alırım izmirde var bi sürü. Fikre ne diyorsunuz?
Biz Kraft Friday oyun parkı aldık. 2 yaşına kadar kullanabiliyor. Çok memnunuz, odadan odaya çok rahat taşıyoruz, portatif, hafif. Şehir dışına giderken bile yanında götürülebilir. Biz çocuk işine yeni başladığımız için kardeş olunca büyüğe oda yapacağızMerhaba arkadaşlar, benim ilk gebeliğim cok bilgim yok sizden fikir istiyorum. Şimdi ablamdan park beşik alicam yanımda yatsın, sonrasi icinde bunu mu alsam baya baya mantikli geliyor bana. E herşey sürekli pahalilasiyor. Uyku eğitimi dusunuyorum 8/9 aydan sonra. Bunda odasinda uyuturum, sonra da yatak oluyor zaten bildiğin ya. Ne diyorsunuz? Alırsam netten almam ama mobilyacilardan alırım izmirde var bi sürü. Fikre ne diyorsunuz?
Ben de olmadım valla yaKızlar regl oldunuzmu hakikaten? Bizde bugn 89. Gün doğumdan sonra..
50.gün lekelenmem bitti.. Hala regl olmadım
Kızz maşallahHem de iki kez. Vücudum yeni bir gebeliğe hazır ve nazır bekliyor
110 olacak tik yok
Ben de olmadım valla yaDoktor korunmaya başla diye not ettirmiş benim takvime ama neyin korunması tık yok
Ay cok geçmiş olsunBiraz sıkıntılıydım son bir aydır. Mutfak kazası sonucu elim kesildi taa kas dokusuna kadar. 9 dikiş atıldı hem kasa hem deriye. Bebeğimi kucaklayamadım yardımsız iki hafta boyunca. Çok zor günlerdi.
Belki burada kalbini kırdığım kızların ah’ı tuttu bilemiyorum. Ama en önemlisi evlatlarımızın ailemizin sağlığı bunu anlamış oldum.
Herkese mutluluk sağlık diliyorum
Sen nasılsın, senin kuzu da bol salyalı mı
Niye ayol ben Çok rahatım hiç özlemedim adet olmayı 1 sene olacakKızz maşallah
Ne hoz böyleBiz nie olmadık kızlar ya... Patlayacak saatli bomba gibiyim
Regl olmayı bende özlemedimNiye ayol ben Çok rahatım hiç özlemedim adet olmayı 1 sene olacak
Bi de menopoza giriyormuşumzaten erken menopoz riski yüzünden tüp yaptık korktum şimdi
Şişkinlik miymiş o ben sezeryan göbeği sanıyordumRegl olmayı bende özlemedim
Ağrılar sancılar ped felan öğk
Ama şişkinliğim insin olayımda rahatlıyım istiyorum
Kız daha ne menepozu girmezsn.. Sırası var beklesin önce 3. Bebeyi yapcan
Çok sağol kuzum. Eşimin mutfak bıçakları sebep oldu kazaya. Normalde ben onun bıçaklarını kullanmazdım. Kendisi kurbanlık et bıçaklarını kullanıyo mutfakta sürekli de bileme yapıyo keskin olsun diye. O gün tezgahta bırakmış onları ben de hızlıca işimi halledeyim derken kendimi kurban ettim yaaAy cok geçmiş olsun
Kız nasıl bir kaza o 9 dikiş nedir
İnşallah kötü günler geride kalmıştır..
Yok yok kimse ah etmemiştir aynı evin içinde 2 kardeş bile anlaşamayabilir, ama ah olmazolur öyle şeyler hepimiz arasında.. Geçti gitti
Aminnn Allah hepimizin evlatlarını bağışlasn
Kız benimki salyasız ama tükürüklü razye olarak gezio ortada
Ağzından tükürük baloncuk çıkarıo töbe töbe
Korse kullanmadmŞişkinlik miymiş o ben sezeryan göbeği sanıyordum
Sen doğumdan sonra korse kullandin mi? Bende bildiğin popomdan büyük bi göbek kaldı
Eneee... Eniştenin bıçak hobisimi varÇok sağol kuzum. Eşimin mutfak bıçakları sebep oldu kazaya. Normalde ben onun bıçaklarını kullanmazdım. Kendisi kurbanlık et bıçaklarını kullanıyo mutfakta sürekli de bileme yapıyo keskin olsun diye. O gün tezgahta bırakmış onları ben de hızlıca işimi halledeyim derken kendimi kurban ettim yaabir ay oldu yara ancak kapanıyor canım. Hepiniz dikkat edin aman bıçak yarası falan çok zor hele de ufacık bebek varken.
Oy maşallah kuzuna tatlım benim demek ki annesi gibi baloncuk’lu
Ay ben 3.kez oldum kafayı yicem 15 günde bir adet oluyorumKızlar regl oldunuzmu hakikaten? Bizde bugn 89. Gün doğumdan sonra..
50.gün lekelenmem bitti.. Hala regl olmadım
Ne demek 2. Çocuğu istemiormAy ben 3.kez oldum kafayı yicem 15 günde bir adet oluyorumDoktora gidicem haftaya sırf bunun için. Millet 5-6 ay olmaz benimki hiç bitmiyor ben ikinci çocuğu istemiyorum diye direttikce vücudum ben hazırım nolur hamile kal diye bağırıyor
Yani isteyeceksem bile yakın zamanda değil önce bunu bir buyuteyim deNe demek 2. Çocuğu istemiorm
Toplarm şimdi ekibi görürsün
Ay evet ya çok lazım sanki başa bela bıçak işiKorse kullanmadm
Hatay sıcağında mastit olmuş halimle bide korse kullansaydm kesin tımarhaneye yatırılırdm
Popom var lopez gibi olmasada
Bide göbişim
Eneee... Eniştenin bıçak hobisimi var
Cok geçmiş olsn tekrardan cnm
Kuzuuuuuuu böyle olmazzzzz
Senide aramıza alacaz
İkinci şart
Amannnn diyim ben almıyım canım ya zaten lohusalık dönemi de kv ve kafilesi yüzünden berbat geçmişti ikinci olsa dünya bana cehennem olur herhalde bide benim dondurulmuş embriyom yok yeni baştan tedaviyi göze alamıyorum artık
Nosum bizim için önemli değil
Nasılsa embriyomuz hazırda beklior
Geçmedi canım ya sab simplex ve lactocol damla kullanıyorum oğlan onlara da bağışıklık kazandı galiba artık faydaları olmuyorHala geçmedi mi canim ne kullanıyorsunuz?
Ben de benimkiler aşırı gazlı sanıyordum.Geçmedi canım ya sab simplex ve lactocol damla kullanıyorum oğlan onlara da bağışıklık kazandı galiba artık faydaları olmuyor
Bunlar erkenci bacımYani isteyeceksem bile yakın zamanda değil önce bunu bir buyuteyim de29 yaşındayım birazcık daha vaktim var Ama vücudum ayni fikirde değil sanırım ayda iki kez yumurtluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?