2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Ben de hamilelikte 26 kilo aldım stresten sadece 4 kilo falan verebildim kendimden tiksiniyorum, ayağa kalkarken topuklarım acıyor eğilip kalkerken zorlanıyorum vücudum kiloyu kaldırmıyor resmen. hayatımda en fazla 63 görmüştüm tartıda ve o zaman bile rahatsız hissetmiştim şimdi 80 falan görünce tartıya çıkmıyorum artık, annem bile 70 kilo insan içine bile girmememe rağmen ailem eşimin ailesi çok kilon kalmiş göbeğin kalmiş deyince çok moralim bozuluyor süt sağdığım için diyet de yapamıyorum ama ben de en azından DAha sağlıklı beslenme kararı aldım inş yapabilirim

Son düzenleyen: Moderatör:

bende senin gibiyim... vücudum kiloya alışık değil.. hemde prsikolojik olarakta etkileniorum
bir yandan süt sağıorum diyette yapamam ama 1 haftadır yediklerime bir tık daha dikkat ediyorum
Siz iş yerinde süt sağıyor musunuz? Düzenli 2-3 saate bir sağıma devam edebiliyor musunuz? Ben artık çok zorlanmaya başladım özellikle geceleri kalkamıyorum uykusuzluğa dayanamıyorum

Siz iş yerinde süt sağıyor musunuz? Düzenli 2-3 saate bir sağıma devam edebiliyor musunuz? Ben artık çok zorlanmaya başladım özellikle geceleri kalkamıyorum uykusuzluğa dayanamıyorum
malesef azaldığı için sütüm 5 saate bir felan sağıorum..
ben işede başladım esktra zorlanıyorum ama ne yapayım başka çarem yok
evde annem işş yerinde müdürüm kolaylık sağlıyorlar çok şükür o yönden şanslıyım
ama kışın üst çıkarmak vs zor olacak

Benim de annem buradayken sorun olmuyordu ama 2 haftadır falan yok o gittiğinden beri düzen oturmadı benim de sağım saatlerim sarktı maalesef hayırlısı teşekkürler

bende senin gibiyim... vücudum kiloya alışık değil.. hemde prsikolojik olarakta etkileniorum
bir yandan süt sağıorum diyette yapamam ama 1 haftadır yediklerime bir tık daha dikkat ediyorum
İşte bebek emmese sıkı bir diyet yaparım ama az da olsa anne sütü alıyor. O da olmazsa sadece mamayla beslenecek.3 ana 4 ara öğün yapmaya başladım bugün. Gebelik şekerinden dolayı bu şekilde beslenmiştim 3-4 kilo vermiştim 1,5 ayda. İnşallah sütüm azalmadan birkaç kilo veririm de vücudum rahatlar. Sporu da akşama ağrım olmazsa 15-20 dk Leslie yapayım diyorum. İnşallah eski kilolarımıza döneriz yoksa ağrı çekmek çok zor. Allah beterinden korusun

eğer sezeryansa doğumun daha erken cok yüklenme allah korusun cnm
eğer o şekilde 1.5 ayda 4 kilo vermişsen ne ala
ben keşke o şekilde 4 kilo verebilsem

Aynı beni anlatmışsın canım. İki hafta önce kardeşimin düğününde tüm hısım akraba çok kilo almışsın sen böyle değildin dedi. 3 ay önce çocuk doğurdum ben olacak o kadar dedim ama içten içe çok üzüldüm. Sağlıklı beslenelim dediğin gibi inşallah daha fit daha mutlu oluruz

eğer sezeryansa doğumun daha erken cok yüklenme allah korusun cnm
eğer o şekilde 1.5 ayda 4 kilo vermişsen ne ala
ben keşke o şekilde 4 kilo verebilsem
Sezaryen canım. Onun göbeği moralimi bozuyor. Eskiden büyük geliyor diye kaldırdığım pantolonlar şu an gelmiyor. Baskül ailesi gibiyiz inan emziren anne diyeti var internette. Daha esnetilmiş halini uygulayım diyorum. Diyet sağlıklı göründü bana

Kızlar saçtaki konak nasıl temizleniyor bilen anlatabilir mi
Banyodan yarım saat önce kafasına bebe yağı sürdüm. İnce bir tarakla kafa derisine değdirmeden yüzeysel taradım. Banyoda da saçını ıslatmadan şampuanı sürdüm köpürtüp duruladım. Daha önce de badem yağı ile yaptım. Genellikle de saf zeytinyağı ile yapıyorlar

Kızlar saçtaki konak nasıl temizleniyor bilen anlatabilir mi
Canim zeytinyağını cezvede düşük ısıda yakmadan isitiyorsun asidi cikiyor . Soğuyunca saç derisine sürüyorsun biraz bekliyorsun. Banyo yaptırıyorsun. Sık uclu bir tarakla güzelce tarıyorsun . O kabuklar çıkacak. Korkma cok yumuşadigi için canı acımıyor

Merhaba ben saf zeytinyağının içine taze defne yağı koymuştum bir kaç kez oğlumun saç derisine sürdüm şimdilik geçti

Teşekkürler kızlar bugün tarakla taradım biraz baya çıktı kabukları ama daha var tabi bastirmadim hiç acımasın diye ama tam tersine hoşuna gitti heralde kaşınıyor muydu kafası anlamadım ama ben taradikca güldü hep memnundu yani Bir sonraki banyodan önce de zeytinyağı sürüp kalanları temizleyeyim o zaman

Kızlar 3.ayda hangi aşılar var Meningokok aşısı yaptırdınız mı 3.ayda yapılıyor sanırım cuma günü bizim kontrolümüz o zaman yaptırıcaz biz. Onun haricinde rutin aşı var mı acaba 3.ayda ?

cnm cvp veremiorm çünkü yaşamadım..
umarm kızlar görür yazarlar
Olsun kuzum düşünüp yazman bile yeter Nasılsın senin minnak kız napıyor Ayrı kalmaya alisabildin mi biraz ya bende aşırı kıskançlık var bebeğimle ilgili. Zaten şimdiye kadar hiç ayrılmadık sadece banyoya tuvalete girdiğimde falan ayrılıyoruz o derece Onun haricinde sürekli beraberiz ve bir yere gittiğimizde biri kucağına aldığında benim içim içimi yiyor istemiyorum bebeğimi kimseye vermeyi O da bana aşırı düşkün zaten kimsede durmuyor aşırı hoşuma gidiyor Acaba zamanla geçer mi alışır mıyım ayrı kalmaya

Rutin aşı yok. Dün gittik, boy, kilo ve baş çevresini ölçüyor hemşire

Aaa ilk defa duyuyorm bunu ben cnm

Cnm 3. Ayda rutin aşı yok ama kontrol var.. Özel aşılardan menenjit var evet
Ben yaptırafam ayın 23nde

Cnm mecbur iş olunca insan alışıor
Bende kıskançlık değilde
Pandemiden dolayı biri yaklaşkrsa sinirleniorm, ben taşıtmıorm kimseye açık açık söylüyorum
Ama işe başlaynca ilk hafta zor geliyor sonra mecbur kalıosn elden bişi gelmio

Bal0ncukBal0ncuk hesabı doğrulanmış üye. canım sen süt sağıyorsunya. Senin prenses kaç saatte bir kaç ml içiyor?
Cnm ben mama takviyeside veriyorm anne sütünün yanında
Cnkü emmediği için sütüm aktifliğini yitiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…