Ben de hamilelikte 26 kilo aldım stresten sadece 4 kilo falan verebildim kendimden tiksiniyorum, ayağa kalkarken topuklarım acıyor eğilip kalkerken zorlanıyorum vücudum kiloyu kaldırmıyor resmen. hayatımda en fazla 63 görmüştüm tartıda ve o zaman bile rahatsız hissetmiştim şimdi 80 falan görünce tartıya çıkmıyorum artık, annem bile 70 kilo insan içine bile girmememe rağmen ailem eşimin ailesi çok kilon kalmiş göbeğin kalmiş deyince çok moralim bozuluyor süt sağdığım için diyet de yapamıyorum ama ben de en azından DAha sağlıklı beslenme kararı aldım inş yapabilirimKızlar artık dayanamıyorum, bugün diyete başlayacağım. Doğum kilolarımı tam veremedim.. Çok ciddi ağrılarım var, ağlaya ağlaya tutunarak yürüdüm sabah. Küçük bebeğim var kucak istiyor sürekli, ben onunla nasıl ilgileneceğim diye. Yakınımızda tanıdığımız akrabamız da yok ki yardıma çağırayım. Çok çaresiz hissettim kendimi. Vücudum fazla ağırlığı kaldıramıyor sanırım. Üç hastane dolaştım testleri yaptırdım, eşim iki saatliğine eve geldi baktı bebeğe. İlaç kullanamıyorum , iğne yaptıramıyorum. Off çok daraldım
kızlar ben a101in bebek ürünlerini beğenmiyordum.. alıpta memnun olmamıştım mesela atlet çıtçıtlı felan...
biminkiler daha güzel...
ama bugün a101e hem havlu kaydırmaz taban hemde kilotlu çoraplar gelmiş
hem likralı hemde kumaşı cok güzel ben beğendim... uygunda...
ihtiyacı olan varsa bakabilir
Siz iş yerinde süt sağıyor musunuz? Düzenli 2-3 saate bir sağıma devam edebiliyor musunuz? Ben artık çok zorlanmaya başladım özellikle geceleri kalkamıyorum uykusuzluğa dayanamıyorumbende senin gibiyim... vücudum kiloya alışık değil.. hemde prsikolojik olarakta etkileniorum
bir yandan süt sağıorum diyette yapamam ama 1 haftadır yediklerime bir tık daha dikkat ediyorum
malesef azaldığı için sütüm 5 saate bir felan sağıorum..Siz iş yerinde süt sağıyor musunuz? Düzenli 2-3 saate bir sağıma devam edebiliyor musunuz? Ben artık çok zorlanmaya başladım özellikle geceleri kalkamıyorum uykusuzluğa dayanamıyorum
Benim de annem buradayken sorun olmuyordu ama 2 haftadır falan yok o gittiğinden beri düzen oturmadı benim de sağım saatlerim sarktı maalesef hayırlısı teşekkürlermalesef azaldığı için sütüm 5 saate bir felan sağıorum..
ben işede başladım esktra zorlanıyorum ama ne yapayım başka çarem yok
evde annem işş yerinde müdürüm kolaylık sağlıyorlar çok şükür o yönden şanslıyım
ama kışın üst çıkarmak vs zor olacak
cnm cvp veremiorm çünkü yaşamadım..Kızlar saçtaki konak nasıl temizleniyor bilen anlatabilir mi
Merhaba ben saf zeytinyağının içine taze defne yağı koymuştum bir kaç kez oğlumun saç derisine sürdüm şimdilik geçtiKızlar saçtaki konak nasıl temizleniyor bilen anlatabilir mi
İşte bebek emmese sıkı bir diyet yaparım ama az da olsa anne sütü alıyor. O da olmazsa sadece mamayla beslenecek.3 ana 4 ara öğün yapmaya başladım bugün. Gebelik şekerinden dolayı bu şekilde beslenmiştim 3-4 kilo vermiştim 1,5 ayda. İnşallah sütüm azalmadan birkaç kilo veririm de vücudum rahatlar. Sporu da akşama ağrım olmazsa 15-20 dk Leslie yapayım diyorum. İnşallah eski kilolarımıza döneriz yoksa ağrı çekmek çok zor. Allah beterinden korusunbende senin gibiyim... vücudum kiloya alışık değil.. hemde prsikolojik olarakta etkileniorum
bir yandan süt sağıorum diyette yapamam ama 1 haftadır yediklerime bir tık daha dikkat ediyorum
eğer sezeryansa doğumun daha erken cok yüklenme allah korusun cnmİşte bebek emmese sıkı bir diyet yaparım ama az da olsa anne sütü alıyor. O da olmazsa sadece mamayla beslenecek.3 ana 4 ara öğün yapmaya başladım bugün. Gebelik şekerinden dolayı bu şekilde beslenmiştim 3-4 kilo vermiştim 1,5 ayda. İnşallah sütüm azalmadan birkaç kilo veririm de vücudum rahatlar. Sporu da akşama ağrım olmazsa 15-20 dk Leslie yapayım diyorum. İnşallah eski kilolarımıza döneriz yoksa ağrı çekmek çok zor. Allah beterinden korusun
Aynı beni anlatmışsın canım. İki hafta önce kardeşimin düğününde tüm hısım akraba çok kilo almışsın sen böyle değildin dedi. 3 ay önce çocuk doğurdum ben olacak o kadar dedim ama içten içe çok üzüldüm. Sağlıklı beslenelim dediğin gibi inşallah daha fit daha mutlu oluruzBen de hamilelikte 26 kilo aldım stresten sadece 4 kilo falan verebildim kendimden tiksiniyorum, ayağa kalkarken topuklarım acıyor eğilip kalkerken zorlanıyorum vücudum kiloyu kaldırmıyor resmen. hayatımda en fazla 63 görmüştüm tartıda ve o zaman bile rahatsız hissetmiştim şimdi 80 falan görünce tartıya çıkmıyorum artık, annem bile 70 kilo insan içine bile girmememe rağmen ailem eşimin ailesi çok kilon kalmiş göbeğin kalmiş deyince çok moralim bozuluyor süt sağdığım için diyet de yapamıyorum ama ben de en azından DAha sağlıklı beslenme kararı aldım inş yapabilirim
Sezaryen canım. Onun göbeği moralimi bozuyor. Eskiden büyük geliyor diye kaldırdığım pantolonlar şu an gelmiyor. Baskül ailesi gibiyiz inaneğer sezeryansa doğumun daha erken cok yüklenme allah korusun cnm
eğer o şekilde 1.5 ayda 4 kilo vermişsen ne ala
ben keşke o şekilde 4 kilo verebilsem
Banyodan yarım saat önce kafasına bebe yağı sürdüm. İnce bir tarakla kafa derisine değdirmeden yüzeysel taradım. Banyoda da saçını ıslatmadan şampuanı sürdüm köpürtüp duruladım. Daha önce de badem yağı ile yaptım. Genellikle de saf zeytinyağı ile yapıyorlarKızlar saçtaki konak nasıl temizleniyor bilen anlatabilir mi
Canim zeytinyağını cezvede düşük ısıda yakmadan isitiyorsun asidi cikiyor . Soğuyunca saç derisine sürüyorsun biraz bekliyorsun. Banyo yaptırıyorsun. Sık uclu bir tarakla güzelce tarıyorsun . O kabuklar çıkacak. Korkma cok yumuşadigi için canı acımıyorKızlar saçtaki konak nasıl temizleniyor bilen anlatabilir mi
Merhaba ben saf zeytinyağının içine taze defne yağı koymuştum bir kaç kez oğlumun saç derisine sürdüm şimdilik geçti
Banyodan yarım saat önce kafasına bebe yağı sürdüm. İnce bir tarakla kafa derisine değdirmeden yüzeysel taradım. Banyoda da saçını ıslatmadan şampuanı sürdüm köpürtüp duruladım. Daha önce de badem yağı ile yaptım. Genellikle de saf zeytinyağı ile yapıyorlar
Canim zeytinyağını cezvede düşük ısıda yakmadan isitiyorsun asidi cikiyor . Soğuyunca saç derisine sürüyorsun biraz bekliyorsun. Banyo yaptırıyorsun. Sık uclu bir tarakla güzelce tarıyorsun . O kabuklar çıkacak. Korkma cok yumuşadigi için canı acımıyor
Olsun kuzum düşünüp yazman bile yetercnm cvp veremiorm çünkü yaşamadım..
umarm kızlar görür yazarlar
Rutin aşı yok. Dün gittik, boy, kilo ve baş çevresini ölçüyor hemşireKızlar 3.ayda hangi aşılar varMeningokok aşısı yaptırdınız mı 3.ayda yapılıyor sanırım cuma günü bizim kontrolümüz o zaman yaptırıcaz biz. Onun haricinde rutin aşı var mı acaba 3.ayda ?
Aaa ilk defa duyuyorm bunu ben cnmSezaryen canım. Onun göbeği moralimi bozuyor. Eskiden büyük geliyor diye kaldırdığım pantolonlar şu an gelmiyor. Baskül ailesi gibiyiz inanemziren anne diyeti var internette. Daha esnetilmiş halini uygulayım diyorum. Diyet sağlıklı göründü bana
Cnm 3. Ayda rutin aşı yok ama kontrol var.. Özel aşılardan menenjit var evetKızlar 3.ayda hangi aşılar varMeningokok aşısı yaptırdınız mı 3.ayda yapılıyor sanırım cuma günü bizim kontrolümüz o zaman yaptırıcaz biz. Onun haricinde rutin aşı var mı acaba 3.ayda ?
Cnm mecbur iş olunca insan alışıorOlsun kuzum düşünüp yazman bile yeterNasılsın senin minnak kız napıyor Ayrı kalmaya alisabildin mi biraz ya bende aşırı kıskançlık var bebeğimle ilgili. Zaten şimdiye kadar hiç ayrılmadık sadece banyoya tuvalete girdiğimde falan ayrılıyoruz o derece Onun haricinde sürekli beraberiz ve bir yere gittiğimizde biri kucağına aldığında benim içim içimi yiyor istemiyorum bebeğimi kimseye vermeyi O da bana aşırı düşkün zaten kimsede durmuyor aşırı hoşuma gidiyor Acaba zamanla geçer mi alışır mıyım ayrı kalmaya
Cnm ben mama takviyeside veriyorm anne sütünün yanındaBal0ncuk canım sen süt sağıyorsunya. Senin prenses kaç saatte bir kaç ml içiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?