2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Merhaba bebeğinizde idrar yolu enf olduğunu nasıl anladınız acaba?
Böbreğini çalmışız gibi ağlıyordu. Kusma ve beslenme reddi vardı. Doktora yazdım idrar testi istedi. Reflüyle beraber enfeksiyon olduğunu da söyledi sonuca göre. Ama bu belirtiler reflüde de oluyormuş.

Geçmiş olsun nosum

İnternetten baktım ben şimdi 280 liraymis. Rotavirüs aşısından daha ucuz biz 380 vermiştik rotaya
Bizm dr ikili yaptırdı rotayı tekini olduk350 tl idi
Valla aslına bakacaksan kaç tl olursa olsn yaptıracaz sonuçta

Geçmiş olsun mincirim

Böbreğini çalmışız gibi ağlıyordu. Kusma ve beslenme reddi vardı. Doktora yazdım idrar testi istedi. Reflüyle beraber enfeksiyon olduğunu da söyledi sonuca göre. Ama bu belirtiler reflüde de oluyormuş.
Bizde de beslenme reddi var yaptırdık ama negatif çıktı kültür olmalı dediler siz kültür mü idrar mı vermiştiniz? Çok geçmiş olsun bu arada.

Bizde de beslenme reddi var yaptırdık ama negatif çıktı kültür olmalı dediler siz kültür mü idrar mı vermiştiniz? Çok geçmiş olsun bu arada.
Ikisini de verdik lökosit yüksek cıktı antibiyotik başladık. 3 gün kullandık kültür temiz çıkınca bıraktık.
Kusma durumu nasıl başka ne belirtiler var?

Hayırlı sabahlar kızlar inşallah herkes iyidir bebisleriniz güzel güzel emiyor uyuyor büyüyordur. Ben artık kafayı yiyeceğim benim yavrum mememi istemiyor bazen sağıp veriyorum onuda istemiyor bağırış çağırış bütün mahalle inliyor çok ağlıyor etini koparmış gibi ne yapacağımı şaşırdım doğru düzgün kiloda alamadı ağlıyorum sinirimden ben beceremiyorum anneliği galiba meme reddi yaşayan var mı aranızda neler yapıyorsunuz mama alıp kaşıkla mi versem aslında sütümde güzel

Canım öncelikle rahat ol. Bu geçici bir sorun. Geçen haftalarda benimkinde de oldu. Kucağıma aldım, ayakta odaları geze geze zorla emzirdim. Mamayı da içerken biberonu diliyle ittiriyordu. Mamayı da beğenmiyor artık diye düşünüyordum ki sorun geçti gitti. Önce memeyi teklif et, istemezse sağıp biberonla ver, onu da istemezse kaşıkla ver

canm meme reddi yaşayan bebeklerde süreç genellikle geçici oluyor buradaki arkadaşlarda hep bunları okuduk.. ama bu süreçte senin sabırlı olman lazım.. biliyorum zor ama ne yapalım... mutlaka sütünü 2-3 saate bir sağki bu süreç geçene kadar azalma olmasın.. biraz bekle mama verme bakalım... sonuçta acıktığı için içmek zorunda..
benm bebeğim hiç emmedi hiç hiç hiç o yüzden ben hep sağıp verdim sütüm azaldı mama takviyeside yapıorum

Meme reddi benimkilerin ikisinde de var. Emzikle kandırıp emzirmeye çalıştım geçer gibi oldu yine aynı. Saldım gitti zaten yeterince yoruluyoruz bi de meme yüzünden kendimi strese sokmuyorum. Bazen sağıp veriyorum bazen emzirmeyi deniyorum. Bazen biberon da istemiyorlar aç uyutup uyanınca enziriyorum. Uykuluyken memeyi alıyor benimkiler.

gaddar ana

Bilmiyorum ama doktor rotayı yaptır meningokok durumunuz musaitse dediğine göre baya pahalıdır diye düşündüm
Evet canım ya 500 lira diye yazmış seamoms
Biz yaptırdık ama yanlış hatırlamıyorsam 500 liraya yakındı canım
Baya yüksekmiş gerçekten ya biz yaptırıcaz ama yaptiramayacak olan da çoktur yani yazık gerçekten bu aşının ücretsiz olması gerekiyor.
Geçmiş olsun nosum

Bizm dr ikili yaptırdı rotayı tekini olduk350 tl idi
Valla aslına bakacaksan kaç tl olursa olsn yaptıracaz sonuçta

Geçmiş olsun mincirim
Evet biz de yaptırıcaz ne olursa olsun ama menenjit çok tehlikeli bir hastalikmis böyle bir hastalığın aşısının ücretli ve böyle pahalı olması çok yanlış durumu olmayanlar asla yaptıramaz yani 500 liraymis sanırım

Kizlar gunaydinnn. 500 lira ve kaç doz acaba kimbilir parası olanın çocuğu hasta olmasın parası olmayanın çocuğu hastalanabilir . Ne kadar adaletsiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…