Çok teşekkürler peki rengi tam ne zaman düzeldi3 gün, yarımşar kullandık fitili. Fitilin yanında beyaz floresan lamba taktık beşiğinin üzerine. Akşam saat 20.00-24 arası floresan lambayı açtık. Odanın ışığını hiç kapatmadık(beyaz ışık) Bebeğin gözlerini göz bandıyla kapattık, sadece beziyle ışığın altında uyudu. Acıktığında hemen emzirip/doymazsa mama verip tekrar beşiğine koydum.
3 gün boyunca uyguladık bunu. Sarılık değeri 14,6 dan 8,2 ye düştü şükür
Bir ay sürdü yüzünden ve gözlerinden gitmesi. 8 e düştükten sonra biz doktora gitmedikÇok teşekkürler peki rengi tam ne zaman düzeldi
Merhaba siz sleepy bezi denediniz mi?Ben yaşlanmadm kabul etmiorum
Siz yaşlandınız ve üstüne beni unuttunuz
Bebeğini takip et cnm ona göre
Baktn zorlanıyor devam edersn
Merhaba. Toplam 16 hafta iznin var. Öncesi sonrası Toplam 16 haftaMerhaba
32.haftada çalışır raporu alır 32-37 çalışırsam, doğumdan sonra 16 hafta mı raporlu izin hakkım oluyor?
Bizde bir kere kaşıksız kalmıştık.esim kaşığın kaç pet şişe kapağına denk geldiğini ölçüp söylemişti. Bizde kapağı iyice temizleyip ölçü kaşığı olarak kullanmıştık. Size uygun bir seyi annen ölçüp söylerse ona göre kullanabilrsinizSelam kızlar. Mamanin ölçü kaşığını annemlerde unutmuşum. Bugun dışarı çıkmam gerekti bundan sonra da gerekecek . Neyle olcebilirim bir fikri olan var mı
Aa evet mantıklı. Ya da ilaçların ölçü kaşığı var ya onunla kaç kaşığa denk geldiğini olçsün annem . Cok teşekkürlerBizde bir kere kaşıksız kalmıştık.esim kaşığın kaç pet şişe kapağına denk geldiğini ölçüp söylemişti. Bizde kapağı iyice temizleyip ölçü kaşığı olarak kullanmıştık. Size uygun bir seyi annen ölçüp söylerse ona göre kullanabilrsiniz
Ya da diğer marka mamalarin kazıkları birbirine uyar mı acabaBizde bir kere kaşıksız kalmıştık.esim kaşığın kaç pet şişe kapağına denk geldiğini ölçüp söylemişti. Bizde kapağı iyice temizleyip ölçü kaşığı olarak kullanmıştık. Size uygun bir seyi annen ölçüp söylerse ona göre kullanabilrsiniz
Rica ederim canımAa evet mantıklı. Ya da ilaçların ölçü kaşığı var ya onunla kaç kaşığa denk geldiğini olçsün annem . Cok teşekkürler
Ben hipp ile sma denemiştim ama uymuyordu.Ya da diğer marka mamalarin kazıkları birbirine uyar mı acabakomşum Bayadır mama kullanıyor onda vardır fazla kesin
Merhaba,bizde bugün olduk. Hemşire bir hafta ishal olabilir,çok normal dedi.Kızlar rota aşısı oldu dün bebeğim. Bugun cok huzursuz sürekli gazı var ve kaka yapıyor. Yapar mı aşı böyle sizinkilerde oldu mu
Cok tşk ederim cnmKaynayınca içemedim kokusu ağır geldi direk suyu kattim ustune gözümü kapatım diktim
Sleepy kuzeninde vardı 1 bez denedim ondan snrada prima günlük rahatlıkta denedim ama bebeğimde kjzarlk olduMerhaba siz sleepy bezi denediniz mi?
Cok zekice yaaaaBizde bir kere kaşıksız kalmıştık.esim kaşığın kaç pet şişe kapağına denk geldiğini ölçüp söylemişti. Bizde kapağı iyice temizleyip ölçü kaşığı olarak kullanmıştık. Size uygun bir seyi annen ölçüp söylerse ona göre kullanabilrsiniz
Bizde olmuştuk hemde 2. Ay aşıları ile birlikte.. Cok şükür öyle etkiler olmadıKızlar rota aşısı oldu dün bebeğim. Bugun cok huzursuz sürekli gazı var ve kaka yapıyor. Yapar mı aşı böyle sizinkilerde oldu mu
Hadi ya . 1 hafta böyle huzursuz uykusuz mu geçecekMerhaba,bizde bugün olduk. Hemşire bir hafta ishal olabilir,çok normal dedi.
Insallah . Sabahtan beri kakali bez sayısını sayamadım. Poposu da kızardı.Cok tşk ederim cnm
Sleepy kuzeninde vardı 1 bez denedim ondan snrada prima günlük rahatlıkta denedim ama bebeğimde kjzarlk oldu
Sanırın alıştı, prime premium care ile devam ediyoruz
Cok zekice yaaaa
Bizde olmuştuk hemde 2. Ay aşıları ile birlikte.. Cok şükür öyle etkiler olmadı
Ama merak etme gazını cıkarp kakasını yapıosa yarına bişeyciği kalmaz
Bu korkudan yaptıramıyorum rotavirüs aşısını. İshal yapıyormuş bazı bebeklerdeKızlar rota aşısı oldu dün bebeğim. Bugun cok huzursuz sürekli gazı var ve kaka yapıyor. Yapar mı aşı böyle sizinkilerde oldu mu
Benimki uyudu şimdi ama her an uyanabilir, kuş uykusuna yatıyor çünküBu saatte bebişini uyutan var mı ? Gece 2 de anca uyur benimki
Benimki direk bütün parmaklarını ağızına sokuyor emzik veriyorum almıyor ama parmaklarını bir güzel emiyor başka emzik kullanacağımEmzik mi emsin parmağını mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?