2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Cnm ben mama takviyeside veriyorm anne sütünün yanında
Cnkü emmediği için sütüm aktifliğini yitiriyor
Ben de hem emziriyorum üstüne de mama veriyorum. Dünkü kontrolde hemşire kilosu fazla dedi. Mamayı azalt dedi ama çocuk doymadan benim içim rahat etmiyor 🤦🏻‍♀️ Bu ay 1200 gr almış . Normal aslında ama ne bileyim 🤷🏻‍♀️

Ben de hem emziriyorum üstüne de mama veriyorum. Dünkü kontrolde hemşire kilosu fazla dedi. Mamayı azalt dedi ama çocuk doymadan benim içim rahat etmiyor 🤦🏻‍♀️ Bu ay 1200 gr almış . Normal aslında ama ne bileyim 🤷🏻‍♀️
Canım kaç ogün kaç ml mama veriyorsun ve hangi marka

Kç ölçü veriosnki kuzum.. Benm 1 kilo almştı dr normal iyi sorun yk dedi
Ama en fazla 120 ml yiyor

Kızlar 3.ayda hangi aşılar var 🤔 Meningokok aşısı yaptırdınız mı 🤔 3.ayda yapılıyor sanırım cuma günü bizim kontrolümüz o zaman yaptırıcaz biz. Onun haricinde rutin aşı var mı acaba 3.ayda ?
Rota yaptırdım ben . 3. Ay aşısı yok . Meningokok için doktor çok çok pahalı dedi bilmiyorum ücretini. Karsilayabilirseniz yaptırın dedi. 1 yasinda başlarız yapmaya dedi

Ben kiloya hiç takılmıyorum canım. Çocuk bu bir günü diğerini tutmuyor.
Benim kızlar ilk 3 ay 1500 gram aldılar hep. Doktor dana gibi olmuşlar, çok şişmişler, tosuncuk olmuşlar deyip durdu. Bi tanesi bu ay hem reflu hem idrar yolu enfeksiyonu hem meme reddi yaşayınca karpuz gibi eridi çocuk. Allah hastalık göstermesin diş döneminde de iştahsız oluyorlar. Ben geleceğe yatırım yapıyorum bu kilolarla🤣🤣

Kızlar aranızda bebeği öksuren varmi bugun bebeğim öksürüyor sanki balgamli gibi ama çok fazla değil biraz araştırdım ama yapilacak hiçbirşeye yokmuş napmaliyim 😔😔

Aaa ilk defa duyuyorm bunu ben cnm

Cnm 3. Ayda rutin aşı yok ama kontrol var.. Özel aşılardan menenjit var evet
Ben yaptırafam ayın 23nde

Cnm mecbur iş olunca insan alışıor :KK43:
Bende kıskançlık değilde
Pandemiden dolayı biri yaklaşkrsa sinirleniorm, ben taşıtmıorm kimseye açık açık söylüyorum 🙈🙈🙈🙈
Ama işe başlaynca ilk hafta zor geliyor sonra mecbur kalıosn elden bişi gelmio :KK43:

Cnm ben mama takviyeside veriyorm anne sütünün yanında
Cnkü emmediği için sütüm aktifliğini yitiriyor
Biz de cuma günü yaptırıcaz canım
Rota yaptırdım ben . 3. Ay aşısı yok . Meningokok için doktor çok çok pahalı dedi bilmiyorum ücretini. Karsilayabilirseniz yaptırın dedi. 1 yasinda başlarız yapmaya dedi
Rotavirüs geçen ay yaptırmıştık biz canım bu ay Meningokok baslicaz sanırım. Rota için 380 vermiştik bu ne kadarmış acaba 🤔

Canım kaç ogün kaç ml mama veriyorsun ve hangi marka
Canım sabah uyandığı saat ile 23.00 arasında hem emiyor hem de üstüne doyacağı kadar mama veriyorum. Sabah çok mama içmiyor en fazla 30 ml, öğleden itibaren emdikten sonra 60 ml ya da 90 ml içiyor. En son saat 23.00 da emzirip üstüne 90 ml içirip uyutuyorum. Gece de 1-2 kez kalkıyor, gece sütüm iyi oluyor sadece emziriyorum yatırıyorum. Mamamız sma. Memnunuz biz

Kç ölçü veriosnki kuzum.. Benm 1 kilo almştı dr normal iyi sorun yk dedi
Ama en fazla 120 ml yiyor
Emzirdikten sonra en fazla 3 ölçek içiyor canım. O da öğleden sonra çok acıkıyor o zaman içiyor. Misafir olursa ya da dışarda olursak emziremiyorum, 120 ml yi zorla içiyor

Emzirdikten sonra en fazla 3 ölçek içiyor canım. O da öğleden sonra çok acıkıyor o zaman içiyor. Misafir olursa ya da dışarda olursak emziremiyorum, 120 ml yi zorla içiyor
Ben emzirmiorm ama sağıp veriorm
Bazen 2 saate bir istio bazen 3-4saate bir
2 saate bir istediğinde 60-90 içio
Daha fazla saat kalırsa 90-120 arası içior

Rotavirüs geçen ay yaptırmıştık biz canım bu ay Meningokok baslicaz sanırım. Rota için 380 vermiştik bu ne kadarmış acaba 🤔
Bizim doktprumuz rota virüsünün ikincisinide bu ay vurduracakmş menenjit aşısıyla birlikte 😶
Acaba menenjit ne kdarmş bende merak ettm

Ben kiloya hiç takılmıyorum canım. Çocuk bu bir günü diğerini tutmuyor.
Benim kızlar ilk 3 ay 1500 gram aldılar hep. Doktor dana gibi olmuşlar, çok şişmişler, tosuncuk olmuşlar deyip durdu. Bi tanesi bu ay hem reflu hem idrar yolu enfeksiyonu hem meme reddi yaşayınca karpuz gibi eridi çocuk. Allah hastalık göstermesin diş döneminde de iştahsız oluyorlar. Ben geleceğe yatırım yapıyorum bu kilolarla🤣🤣
Geçmiş olsun canım, hastalıklardan çok çabuk etkileniyorlar. Valla kilosu benim için de sorun teşkil etmiyor. Eşim diyor obez olacak bu çocuk, hemşire diyor kilosu fazla. Doğum kilosunun iki katına çıkamadı bile neresi kilolu 😂 bence çocuğun vücudunda yağ yok, iri kemikli 🤣

Kızlar aranızda bebeği öksuren varmi bugun bebeğim öksürüyor sanki balgamli gibi ama çok fazla değil biraz araştırdım ama yapilacak hiçbirşeye yokmuş napmaliyim 😔😔
Benimkilerde ne ararsan var mincir gel dertleşek🤣
Gün içerisinde 3-4 defa öksürük hapşırık oluyor bizde. Çok önemsemedim sayısı artarsa doktora danışırım. Ama öksürük sütün genzine kaçması veya kusma sebebiyle oluyor. Hapşırık da genel olarak öyle.

Geçmiş olsun canım, hastalıklardan çok çabuk etkileniyorlar. Valla kilosu benim için de sorun teşkil etmiyor. Eşim diyor obez olacak bu çocuk, hemşire diyor kilosu fazla. Doğum kilosunun iki katına çıkamadı bile neresi kilolu 😂 bence çocuğun vücudunda yağ yok, iri kemikli 🤣
Huyları da değişiyor yerken yesin çocuk aman gençler yakarlar🤣

Benimkilerde ne ararsan var mincir gel dertleşek🤣
Gün içerisinde 3-4 defa öksürük hapşırık oluyor bizde. Çok önemsemedim sayısı artarsa doktora danışırım. Ama öksürük sütün genzine kaçması veya kusma sebebiyle oluyor. Hapşırık da genel olarak öyle.
Hadi gel dertlesek dertlesek ağlayak kendimi çok kötü hissediyorum naptimda böyle oldu diye çok üzülüyorum dün çok farklı şekilde boğazına süt kaçtı herzamankinden farklı acaba o mu yaptı dinliyorum hırıltı yok coo sukur bizimde bugün oldu Eğer uzarsa doktora götürürüm 😔

Hadi gel dertlesek dertlesek ağlayak kendimi çok kötü hissediyorum naptimda böyle oldu diye çok üzülüyorum dün çok farklı şekilde boğazına süt kaçtı herzamankinden farklı acaba o mu yaptı dinliyorum hırıltı yok coo sukur bizimde bugün oldu Eğer uzarsa doktora götürürüm 😔
Bi takip et bakalım devam edecek mi ne kadar sürecek ona göre doktora haber verirsin canim

Bilmiyorum ama doktor rotayı yaptır meningokok durumunuz musaitse dediğine göre baya pahalıdır diye düşündüm 🙄

Biz yaptırdık ama yanlış hatırlamıyorsam 500 liraya yakındı canım

Back