Emzikle ilgili sıkıntım yok ama ellerini keşfetmesi için elini emmesine izin versem mi dedim. Bütün doktorlar eldiven takmayın diyor ama yüzünü parçalıyor böyle de . Eldiven takıp emzikle devam etmem çok rahat olacak ama elini de keşfetsin istiyorumBenimki direk bütün parmaklarını ağızına sokuyor emzik veriyorum almıyor ama parmaklarını bir güzel emiyor başka emzik kullanacağım
Ben hiç eldiven takmadım diyebilirim sadece doğunca 2 3 gün sonra hep çıkardım ben kendim daralırım onada bunu yapmak istemedimEmzikle ilgili sıkıntım yok ama ellerini keşfetmesi için elini emmesine izin versem mi dedim. Bütün doktorlar eldiven takmayın diyor ama yüzünü parçalıyor böyle de . Eldiven takıp emzikle devam etmem çok rahat olacak ama elini de keşfetsin istiyorum
Doğrusunu yapmışsınız uzmanlara göre ne güzel ben de kesiyorum ama çok başarılı değilim heralde kanatmış yineBen hiç eldiven takmadım diyebilirim sadece doğunca 2 3 gün sonra hep çıkardım ben kendim daralırım onada bunu yapmak istemedimsürekli tırnaklarını kesiyorum uzayınca arada çiziyor ama dikkat ediyorum
Gumus kapak canimIyi aksamlar kızlar göğüs ucu için ne oneriyorsunuzn lansodin sürüyorum ama geçmiyor başka varmi öneriniz feci şekilde ağrıyor canımdan can gidiyor
Evet ellerini ya da sizin ellerinizi emmesi çok önemli bebişin gelişimi için. Tırnaklarını kesmek zor maalesef. Ben derin uykudayken kesiyorum,üzerine törpülüyorum kağıt törpü ile. Bizim ki uyumadığı için,arabayla gezerken kestim geçen,anca arabada sakinleşiyor yol kenarına çekip kesiyoruzEmzikle ilgili sıkıntım yok ama ellerini keşfetmesi için elini emmesine izin versem mi dedim. Bütün doktorlar eldiven takmayın diyor ama yüzünü parçalıyor böyle de . Eldiven takıp emzikle devam etmem çok rahat olacak ama elini de keşfetsin istiyorum
İnşallah en kısa sürede keyfi yerine gelir,bakalım bizde yarın neler olucak görücezHadi ya . 1 hafta böyle huzursuz uykusuz mu geçecek
Bizimki de ellerini şappur şuppur emiyor, insanın canı çekiyorEvet ellerini ya da sizin ellerinizi emmesi çok önemli bebişin gelişimi için. Tırnaklarını kesmek zor maalesef. Ben derin uykudayken kesiyorum,üzerine törpülüyorum kağıt törpü ile. Bizim ki uyumadığı için,arabayla gezerken kestim geçen,anca arabada sakinleşiyor yol kenarına çekip kesiyoruz
Tabi ki doğru canım. Şuan oral dönemdeler herşeyi ağızları ile tanıyorlar yakınd elleirnde tuttukları herşeyi ağızlarına götüreceklerBizimki de ellerini şappur şuppur emiyor, insanın canı çekiyorellerini emmesi doğru bir şey mi? Engel olmamalıyız mı?
Canım ben yazmıştım kendim de çok çektim ilk zamanlar. Madecasol ve hametan birlikte sür, silikon kalkanın varsa mutlaka kullan. Açık yarayı kısa zamanda iyileştiriyorlar. Sonrasında e vitamini kapsül ile garmastan pomat karıştırıp düzenli olarak sürebilirsin.Iyi aksamlar kızlar göğüs ucu için ne oneriyorsunuzn lansodin sürüyorum ama geçmiyor başka varmi öneriniz feci şekilde ağrıyor canımdan can gidiyor
Oy Allah yardımcınız olsun beni de hep arabada uyutmuşlar o zamanlar beyaz gürültüden bi haberler tabi annem hem fön makinesini hem de üisüpürgeyi yakmışEvet ellerini ya da sizin ellerinizi emmesi çok önemli bebişin gelişimi için. Tırnaklarını kesmek zor maalesef. Ben derin uykudayken kesiyorum,üzerine törpülüyorum kağıt törpü ile. Bizim ki uyumadığı için,arabayla gezerken kestim geçen,anca arabada sakinleşiyor yol kenarına çekip kesiyoruz
Biz de önce prima pure daha sonra premium care denedik şu anda sleepy kullanıyoruz. Geçenlerde indirimde eşimle sleepy bio natural aldık bana dokusu premium Careyi hatırlattı eğer denemediyseniz sleepy bio Natürali deneyin diyecektim.Cok tşk ederim cnm
Sleepy kuzeninde vardı 1 bez denedim ondan snrada prima günlük rahatlıkta denedim ama bebeğimde kjzarlk oldu
Sanırın alıştı, prime premium care ile devam ediyoruz
Cok zekice yaaaa
Bizde olmuştuk hemde 2. Ay aşıları ile birlikte.. Cok şükür öyle etkiler olmadı
Ama merak etme gazını cıkarp kakasını yapıosa yarına bişeyciği kalmaz
Ilk kızımda hiç bir şey olmamıştı. Dün gece iyi uyudu toparladı sanırım. Sizin de sorunsuz gecer umarımİnşallah en kısa sürede keyfi yerine gelir,bakalım bizde yarın neler olucak görücez
emzikEmzik mi emsin parmağını mı?
cnm korkma inan anlatıldığı gibi değil.. varsın dielim ishal oldu 1 günBu korkudan yaptıramıyorum rotavirüs aşısını. İshal yapıyormuş bazı bebeklerde
Benimki direk bütün parmaklarını ağızına sokuyor emzik veriyorum almıyor ama parmaklarını bir güzel emiyor başka emzik kullanacağım
çok tşk ederm cnmBiz de önce prima pure daha sonra premium care denedik şu anda sleepy kullanıyoruz. Geçenlerde indirimde eşimle sleepy bio natural aldık bana dokusu premium Careyi hatırlattı eğer denemediyseniz sleepy bio Natürali deneyin diyecektim.
Evet kesinlikle emmeli. Onun gelişimi için çok önemli,hayatı böyle keşfediyor kuzucukBizimki de ellerini şappur şuppur emiyor, insanın canı çekiyorellerini emmesi doğru bir şey mi? Engel olmamalıyız mı?
Oy Allah yardımcınız olsun beni de hep arabada uyutmuşlar o zamanlar beyaz gürültüden bi haberler tabi annem hem fön makinesini hem de üisüpürgeyi yakmış
bende senin gibiyim... vücudum kiloya alışık değil.. hemde prsikolojik olarakta etkileniorumKızlar artık dayanamıyorum, bugün diyete başlayacağım. Doğum kilolarımı tam veremedim.. Çok ciddi ağrılarım var, ağlaya ağlaya tutunarak yürüdüm sabah. Küçük bebeğim var kucak istiyor sürekli, ben onunla nasıl ilgileneceğim diye. Yakınımızda tanıdığımız akrabamız da yok ki yardıma çağırayım. Çok çaresiz hissettim kendimi. Vücudum fazla ağırlığı kaldıramıyor sanırım. Üç hastane dolaştım testleri yaptırdım, eşim iki saatliğine eve geldi baktı bebeğe. İlaç kullanamıyorum , iğne yaptıramıyorum. Off çok daraldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?