2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Benimki direk bütün parmaklarını ağızına sokuyor emzik veriyorum almıyor ama parmaklarını bir güzel emiyor başka emzik kullanacağım
Emzikle ilgili sıkıntım yok ama ellerini keşfetmesi için elini emmesine izin versem mi dedim. Bütün doktorlar eldiven takmayın diyor ama yüzünü parçalıyor böyle de . Eldiven takıp emzikle devam etmem çok rahat olacak ama elini de keşfetsin istiyorum

Emzikle ilgili sıkıntım yok ama ellerini keşfetmesi için elini emmesine izin versem mi dedim. Bütün doktorlar eldiven takmayın diyor ama yüzünü parçalıyor böyle de . Eldiven takıp emzikle devam etmem çok rahat olacak ama elini de keşfetsin istiyorum
Ben hiç eldiven takmadım diyebilirim sadece doğunca 2 3 gün sonra hep çıkardım ben kendim daralırım onada bunu yapmak istemedim 🤭🤭 sürekli tırnaklarını kesiyorum uzayınca arada çiziyor ama dikkat ediyorum

Ben hiç eldiven takmadım diyebilirim sadece doğunca 2 3 gün sonra hep çıkardım ben kendim daralırım onada bunu yapmak istemedim 🤭🤭 sürekli tırnaklarını kesiyorum uzayınca arada çiziyor ama dikkat ediyorum
Doğrusunu yapmışsınız uzmanlara göre ne güzel ben de kesiyorum ama çok başarılı değilim heralde kanatmış yine

Evet ellerini ya da sizin ellerinizi emmesi çok önemli bebişin gelişimi için. Tırnaklarını kesmek zor maalesef. Ben derin uykudayken kesiyorum,üzerine törpülüyorum kağıt törpü ile. Bizim ki uyumadığı için,arabayla gezerken kestim geçen,anca arabada sakinleşiyor yol kenarına çekip kesiyoruz😂

Evet ellerini ya da sizin ellerinizi emmesi çok önemli bebişin gelişimi için. Tırnaklarını kesmek zor maalesef. Ben derin uykudayken kesiyorum,üzerine törpülüyorum kağıt törpü ile. Bizim ki uyumadığı için,arabayla gezerken kestim geçen,anca arabada sakinleşiyor yol kenarına çekip kesiyoruz😂
Bizimki de ellerini şappur şuppur emiyor, insanın canı çekiyor 😂 ellerini emmesi doğru bir şey mi? Engel olmamalıyız mı?

Iyi aksamlar kızlar göğüs ucu için ne oneriyorsunuzn lansodin sürüyorum ama geçmiyor başka varmi öneriniz feci şekilde ağrıyor canımdan can gidiyor
Canım ben yazmıştım kendim de çok çektim ilk zamanlar. Madecasol ve hametan birlikte sür, silikon kalkanın varsa mutlaka kullan. Açık yarayı kısa zamanda iyileştiriyorlar. Sonrasında e vitamini kapsül ile garmastan pomat karıştırıp düzenli olarak sürebilirsin.

Oy Allah yardımcınız olsun beni de hep arabada uyutmuşlar o zamanlar beyaz gürültüden bi haberler tabi annem hem fön makinesini hem de üisüpürgeyi yakmış 😂

Reflüsü olmasa uyuyacak bence bunaldım biraz:KK14: her öğünden sonra kusuyor diye şikayet ediyodum ya geri aldım kus yavrucum da rahat uyu böyle daha zor

Cok tşk ederim cnm ♥️

Sleepy kuzeninde vardı 1 bez denedim ondan snrada prima günlük rahatlıkta denedim ama bebeğimde kjzarlk oldu
Sanırın alıştı, prime premium care ile devam ediyoruz

Cok zekice yaaaa :KK70:

Bizde olmuştuk hemde 2. Ay aşıları ile birlikte.. Cok şükür öyle etkiler olmadı
Ama merak etme gazını cıkarp kakasını yapıosa yarına bişeyciği kalmaz
Biz de önce prima pure daha sonra premium care denedik şu anda sleepy kullanıyoruz. Geçenlerde indirimde eşimle sleepy bio natural aldık bana dokusu premium Careyi hatırlattı eğer denemediyseniz sleepy bio Natürali deneyin diyecektim.

Emzik mi emsin parmağını mı? 😂
emzik :KK25: bizimki emzikte emiosıkılıor bırakıp parmağınıda emiyor :D
ayy bu arada söylemeden edemiecem köpişin çok cici cok kıskandım :D

Bu korkudan yaptıramıyorum rotavirüs aşısını. İshal yapıyormuş bazı bebeklerde
cnm korkma inan anlatıldığı gibi değil.. varsın dielim ishal oldu 1 gün
ama allah korusun ileride virüsü kapması daha kötü

Benimki direk bütün parmaklarını ağızına sokuyor emzik veriyorum almıyor ama parmaklarını bir güzel emiyor başka emzik kullanacağım
:D bugün tüm elini ağzına soktuğuna şahit oldum şoka girdim :D

Biz de önce prima pure daha sonra premium care denedik şu anda sleepy kullanıyoruz. Geçenlerde indirimde eşimle sleepy bio natural aldık bana dokusu premium Careyi hatırlattı eğer denemediyseniz sleepy bio Natürali deneyin diyecektim.
çok tşk ederm cnm

Kızlar artık dayanamıyorum, bugün diyete başlayacağım. Doğum kilolarımı tam veremedim.. Çok ciddi ağrılarım var, ağlaya ağlaya tutunarak yürüdüm sabah. Küçük bebeğim var kucak istiyor sürekli, ben onunla nasıl ilgileneceğim diye. Yakınımızda tanıdığımız akrabamız da yok ki yardıma çağırayım. Çok çaresiz hissettim kendimi. Vücudum fazla ağırlığı kaldıramıyor sanırım. Üç hastane dolaştım testleri yaptırdım, eşim iki saatliğine eve geldi baktı bebeğe. İlaç kullanamıyorum , iğne yaptıramıyorum. Off çok daraldım

Oy Allah yardımcınız olsun beni de hep arabada uyutmuşlar o zamanlar beyaz gürültüden bi haberler tabi annem hem fön makinesini hem de üisüpürgeyi yakmış 😂
😂 valla o orman yoluna giricez şu boş yoldan gidelim diye diye bi sürü yer keşfettik,bu gidişle bi karavan alıp düşücez yollara,bu yaştan sonra yeni bi maceraya atlıcaz yavruyu uyutalım diye 😂

Kızlar artık dayanamıyorum, bugün diyete başlayacağım. Doğum kilolarımı tam veremedim.. Çok ciddi ağrılarım var, ağlaya ağlaya tutunarak yürüdüm sabah. Küçük bebeğim var kucak istiyor sürekli, ben onunla nasıl ilgileneceğim diye. Yakınımızda tanıdığımız akrabamız da yok ki yardıma çağırayım. Çok çaresiz hissettim kendimi. Vücudum fazla ağırlığı kaldıramıyor sanırım. Üç hastane dolaştım testleri yaptırdım, eşim iki saatliğine eve geldi baktı bebeğe. İlaç kullanamıyorum , iğne yaptıramıyorum. Off çok daraldım
bende senin gibiyim... vücudum kiloya alışık değil.. hemde prsikolojik olarakta etkileniorum
bir yandan süt sağıorum diyette yapamam ama 1 haftadır yediklerime bir tık daha dikkat ediyorum

kızlar ben a101in bebek ürünlerini beğenmiyordum.. alıpta memnun olmamıştım mesela atlet çıtçıtlı felan...
biminkiler daha güzel...
ama bugün a101e hem havlu kaydırmaz taban hemde kilotlu çoraplar gelmiş
hem likralı hemde kumaşı cok güzel ben beğendim... uygunda...
ihtiyacı olan varsa bakabilir :KK37::KK37:

Back