Ben de hamilelikte 26 kilo aldım stresten sadece 4 kilo falan verebildim kendimden tiksiniyorum, ayağa kalkarken topuklarım acıyor eğilip kalkerken zorlanıyorum vücudum kiloyu kaldırmıyor resmen. hayatımda en fazla 63 görmüştüm tartıda ve o zaman bile rahatsız hissetmiştim şimdi 80 falan görünce tartıya çıkmıyorum artık, annem bile 70 kilo insan içine bile girmememe rağmen ailem eşimin ailesi çok kilon kalmiş göbeğin kalmiş deyince çok moralim bozuluyor süt sağdığım için diyet de yapamıyorum ama ben de en azından DAha sağlıklı beslenme kararı aldım inş yapabilirimKızlar artık dayanamıyorum, bugün diyete başlayacağım. Doğum kilolarımı tam veremedim.. Çok ciddi ağrılarım var, ağlaya ağlaya tutunarak yürüdüm sabah. Küçük bebeğim var kucak istiyor sürekli, ben onunla nasıl ilgileneceğim diye. Yakınımızda tanıdığımız akrabamız da yok ki yardıma çağırayım. Çok çaresiz hissettim kendimi. Vücudum fazla ağırlığı kaldıramıyor sanırım. Üç hastane dolaştım testleri yaptırdım, eşim iki saatliğine eve geldi baktı bebeğe. İlaç kullanamıyorum , iğne yaptıramıyorum. Off çok daraldım
Son düzenleyen: Moderatör: