2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Iyi aksamlar kızlar göğüs ucu için ne oneriyorsunuzn lansodin sürüyorum ama geçmiyor başka varmi öneriniz feci şekilde ağrıyor canımdan can gidiyor
Bebeği hiç emmeyen sürekli elektrkli makinayla sağıp anasj ağlayan biri olaraktan hametan diorm..
2 günde yaralarımı iyileştirdi

Tamam küsmüyorum o zaman
heh anlaştk.. Yoksa unutursam kalbim kurusun

Hangi damlayı kullanıyordun canım sen. Ben de sabah aksam 10 ar damla veriyorum. 5.er damlaya düşürüp denesem mi acaba gaz problemi olacak mı
Zinco cnm sabah öğle akşam 4er damla ama son 10 gündür sadece sabahları veriorm azalttm

Seni nasıl unuturum ben... Unutulacak birisimizin... Iyiki varsın kanka
Sende öyle cnm benm

Rabbim yardımcın olsun canim
Bana karbonat iyi gelmişti sıcak suya ısla sur sık sık
Deneyeceğim kızlar çok sağolun

Iyi aksamlar kızlar göğüs ucu için ne oneriyorsunuzn lansodin sürüyorum ama geçmiyor başka varmi öneriniz feci şekilde ağrıyor canımdan can gidiyor
geçmiş olsun ben de gümüş kapaktan çok memnun kalmıştım Bunun dışında bebekte pamukçuk varken göğüs uclarim çok sızlamıstı bebeğin ağzını ve göğüs uclarimi karbonatlı su ile temizlemistm Senin bebiste pamukçuk var mı canım ?

Aa iyi ben de azaltayim

kızlar ya... benm kız bazen ne alttan ne üstten gaz çıkarmıyor
özellikle geceleri eğer uykusu varsa böyle mayışık mayışık
aç oluyor ağlıyor yiyor ama gaz çıkarmıyor
sonra sancılanıyor pert oluyorum

Merhaba
32.haftada çalışır raporu alır 32-37 çalışırsam, doğumdan sonra 16 hafta mı raporlu izin hakkım oluyor?

Havalardan bikac gün önce bizde olduk bir çay kaşığı kimyonu su bardağına koydum suyla içtim bikac gün bize iyi geldi sürekli olmadindan da olabilir uykusunda kafayı saha sola sallıyordu mızırdanarak bırt dedimi sakinliyordu

Ben bu şekilde kilo alıyorum , çünkü kahvaltıyı erken yapmam lazım , yoksa başım dönüyor, acıkınca da diyet falan kalmıyor ortada bana en uygun diyet 3 ana 4 ara öğün , az ve sık yemek

Merhaba o fitili kullanınca geçti mi sarılık

Merhaba o fitili kullanınca geçti mi sarılık
3 gün, yarımşar kullandık fitili. Fitilin yanında beyaz floresan lamba taktık beşiğinin üzerine. Akşam saat 20.00-24 arası floresan lambayı açtık. Odanın ışığını hiç kapatmadık(beyaz ışık) Bebeğin gözlerini göz bandıyla kapattık, sadece beziyle ışığın altında uyudu. Acıktığında hemen emzirip/doymazsa mama verip tekrar beşiğine koydum.
3 gün boyunca uyguladık bunu. Sarılık değeri 14,6 dan 8,2 ye düştü şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…