2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
3 gün, yarımşar kullandık fitili. Fitilin yanında beyaz floresan lamba taktık beşiğinin üzerine. Akşam saat 20.00-24 arası floresan lambayı açtık. Odanın ışığını hiç kapatmadık(beyaz ışık) Bebeğin gözlerini göz bandıyla kapattık, sadece beziyle ışığın altında uyudu. Acıktığında hemen emzirip/doymazsa mama verip tekrar beşiğine koydum.
3 gün boyunca uyguladık bunu. Sarılık değeri 14,6 dan 8,2 ye düştü şükür
Çok teşekkürler peki rengi tam ne zaman düzeldi

Selam kızlar. Mamanin ölçü kaşığını annemlerde unutmuşum. Bugun dışarı çıkmam gerekti bundan sonra da gerekecek . Neyle olcebilirim bir fikri olan var mı 😔

Selam kızlar. Mamanin ölçü kaşığını annemlerde unutmuşum. Bugun dışarı çıkmam gerekti bundan sonra da gerekecek . Neyle olcebilirim bir fikri olan var mı 😔
Bizde bir kere kaşıksız kalmıştık.esim kaşığın kaç pet şişe kapağına denk geldiğini ölçüp söylemişti. Bizde kapağı iyice temizleyip ölçü kaşığı olarak kullanmıştık. Size uygun bir seyi annen ölçüp söylerse ona göre kullanabilrsiniz

Bizde bir kere kaşıksız kalmıştık.esim kaşığın kaç pet şişe kapağına denk geldiğini ölçüp söylemişti. Bizde kapağı iyice temizleyip ölçü kaşığı olarak kullanmıştık. Size uygun bir seyi annen ölçüp söylerse ona göre kullanabilrsiniz
Aa evet mantıklı. Ya da ilaçların ölçü kaşığı var ya onunla kaç kaşığa denk geldiğini olçsün annem . Cok teşekkürler 🥰

Kızlar rota aşısı oldu dün bebeğim. Bugun cok huzursuz sürekli gazı var ve kaka yapıyor. Yapar mı aşı böyle sizinkilerde oldu mu

Ya da diğer marka mamalarin kazıkları birbirine uyar mı acaba 🤔 komşum Bayadır mama kullanıyor onda vardır fazla kesin

Aa evet mantıklı. Ya da ilaçların ölçü kaşığı var ya onunla kaç kaşığa denk geldiğini olçsün annem . Cok teşekkürler 🥰
Rica ederim canım 🥰 ilaç ölçü kaşığıda iyi olur bence.
Ya da diğer marka mamalarin kazıkları birbirine uyar mı acaba 🤔 komşum Bayadır mama kullanıyor onda vardır fazla kesin
Ben hipp ile sma denemiştim ama uymuyordu.

Kaynayınca içemedim kokusu ağır geldi direk suyu kattim ustune gözümü kapatım diktim
Cok tşk ederim cnm ♥️

Merhaba siz sleepy bezi denediniz mi?
Sleepy kuzeninde vardı 1 bez denedim ondan snrada prima günlük rahatlıkta denedim ama bebeğimde kjzarlk oldu
Sanırın alıştı, prime premium care ile devam ediyoruz

Cok zekice yaaaa :D

Kızlar rota aşısı oldu dün bebeğim. Bugun cok huzursuz sürekli gazı var ve kaka yapıyor. Yapar mı aşı böyle sizinkilerde oldu mu
Bizde olmuştuk hemde 2. Ay aşıları ile birlikte.. Cok şükür öyle etkiler olmadı
Ama merak etme gazını cıkarp kakasını yapıosa yarına bişeyciği kalmaz

Cok tşk ederim cnm ♥️

Sleepy kuzeninde vardı 1 bez denedim ondan snrada prima günlük rahatlıkta denedim ama bebeğimde kjzarlk oldu
Sanırın alıştı, prime premium care ile devam ediyoruz

Cok zekice yaaaa :D

Bizde olmuştuk hemde 2. Ay aşıları ile birlikte.. Cok şükür öyle etkiler olmadı
Ama merak etme gazını cıkarp kakasını yapıosa yarına bişeyciği kalmaz
Insallah . Sabahtan beri kakali bez sayısını sayamadım. Poposu da kızardı.

Back