Teşekkürler bakanımda 3 ay boyunca ilk defa oldu hiç olmamıştı dün ve bugün çok ağrıyorGümüş kapaktan ben cok memnun kaldım. Yara olmasını önlemiyor da yaranın çabuk iyileşmesini sağlıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkürler bakanımda 3 ay boyunca ilk defa oldu hiç olmamıştı dün ve bugün çok ağrıyorGümüş kapaktan ben cok memnun kaldım. Yara olmasını önlemiyor da yaranın çabuk iyileşmesini sağlıyor
Seni nasıl unuturum ben... Unutulacak birisimizin... Iyiki varsın kankaKanka ben size yazıormda siz beni unuttunuz
Çağırmazsam gelmiosnz
Şaka tabi... Çocuklar büyüdükçe ssnki sorımlluk dahada artıo
Bebeği hiç emmeyen sürekli elektrkli makinayla sağıp anasj ağlayan biri olaraktan hametan diorm..Iyi aksamlar kızlar göğüs ucu için ne oneriyorsunuzn lansodin sürüyorum ama geçmiyor başka varmi öneriniz feci şekilde ağrıyor canımdan can gidiyor
Tamam küsmüyorum o zaman![]()
Zinco cnm sabah öğle akşam 4er damla ama son 10 gündür sadece sabahları veriorm azalttmHangi damlayı kullanıyordun canım sen. Ben de sabah aksam 10 ar damla veriyorum. 5.er damlaya düşürüp denesem mi acaba gaz problemi olacak mı
Sende öyle cnm benmSeni nasıl unuturum ben... Unutulacak birisimizin... Iyiki varsın kanka
Bana karbonat iyi gelmişti sıcak suya ısla sur sık sıkIyi aksamlar kızlar göğüs ucu için ne oneriyorsunuzn lansodin sürüyorum ama geçmiyor başka varmi öneriniz feci şekilde ağrıyor canımdan can gidiyor
Rabbim yardımcın olsun canimBebeği hiç emmeyen sürekli elektrkli makinayla sağıp anasj ağlayan biri olaraktan hametan diorm..
2 günde yaralarımı iyileştirdi
heh anlaştk.. Yoksa unutursam kalbim kurusun
Zinco cnm sabah öğle akşam 4er damla ama son 10 gündür sadece sabahları veriorm azalttm
Sende öyle cnm benm![]()
Deneyeceğim kızlar çok sağolunBana karbonat iyi gelmişti sıcak suya ısla sur sık sık
hangimiz yaşlanmadk çılgınlar gibiBebişten sonra hepinizin için gitti heeee
Canlanın haydi bakalım şappi şappi
İyiyiz cnm ne olsun
O büyüyor ben yaşlanıorım![]()
geçmiş olsun ben de gümüş kapaktan çok memnun kalmıştım Bunun dışında bebekte pamukçuk varken göğüs uclarim çok sızlamıstı bebeğin ağzını ve göğüs uclarimi karbonatlı su ile temizlemistm Senin bebiste pamukçuk var mı canım ?Iyi aksamlar kızlar göğüs ucu için ne oneriyorsunuzn lansodin sürüyorum ama geçmiyor başka varmi öneriniz feci şekilde ağrıyor canımdan can gidiyor
Bence de öyle yap canim. Ben de öyle azaltarak biraktim vermeyi. Bir ayi gecti cok sükür kendi kendine cikariyor gazını artık.Hangi damlayı kullanıyordun canım sen. Ben de sabah aksam 10 ar damla veriyorum. 5.er damlaya düşürüp denesem mi acaba gaz problemi olacak mı
Aa iyi ben de azaltayimBebeği hiç emmeyen sürekli elektrkli makinayla sağıp anasj ağlayan biri olaraktan hametan diorm..
2 günde yaralarımı iyileştirdi
heh anlaştk.. Yoksa unutursam kalbim kurusun
Zinco cnm sabah öğle akşam 4er damla ama son 10 gündür sadece sabahları veriorm azalttm
Sende öyle cnm benm![]()
Süper ben de öyle yapayımBence de öyle yap canim. Ben de öyle azaltarak biraktim vermeyi. Bir ayi gecti cok sükür kendi kendine cikariyor gazını artık.
Ben yaşlanmadm kabul etmiorum
Bebeğini takip et cnm ona göreAa iyi ben de azaltayim![]()
MerhabaBenim doğum iznimden 1 hafta yediler32 haftada çalışabilir raporu almak lazım ya ben o sırada covidden dolayı raporluydum ve raporluyken rapor alamazmisim. Dönünce aldım 33 haftikken . 1 hafta geç aldım diye doğum iznim 15 haftaya düştü
![]()
Havalardan bikac gün önce bizde olduk bir çay kaşığı kimyonu su bardağına koydum suyla içtim bikac gün bize iyi geldi sürekli olmadindan da olabilir uykusunda kafayı saha sola sallıyordu mızırdanarak bırt dedimi sakinliyordukızlar ya... benm kız bazen ne alttan ne üstten gaz çıkarmıyor
özellikle geceleri eğer uykusu varsa böyle mayışık mayışık
aç oluyor ağlıyor yiyor ama gaz çıkarmıyor
sonra sancılanıyor pert oluyorum![]()
Ben bu şekilde kilo alıyorum , çünkü kahvaltıyı erken yapmam lazım , yoksa başım dönüyor, acıkınca da diyet falan kalmıyor ortadaBir beslenme şekli aslında. Mesela ben 2 3 gün boyunca istemsiz olarak 12-8 arası beslendim. Mesela şöyle 12 ye kadar hiç bişi yemiyorsun ama istediğin şeyleri içebiliyorsun onda Bi sıkıntı yok. 12 ile aksam 8 arası istediğini yiyorsun Bi diyet yok (tabi çok aşırı ya da hamur işine de yüklenmemek lazım verim alabilmek için) 8 den sonra yine hiç birşey yemiyorsun yine istediğin şeyleri içebiliyorsun
kaynatıormusun xcnmHavalardan bikac gün önce bizde olduk bir çay kaşığı kimyonu su bardağına koydum suyla içtim bikac gün bize iyi geldi sürekli olmadindan da olabilir uykusunda kafayı saha sola sallıyordu mızırdanarak bırt dedimi sakinliyordu
Kaynayınca içemedim kokusu ağır geldi direk suyu kattim ustune gözümü kapatım diktimkaynatıormusun xcnm
Merhaba o fitili kullanınca geçti mi sarılıkParanox. Günde yarım kullandık. Sarılığın ilacı yok, ateş düşürücü fitilin içinde sarılığı gerileten bir etken madde var dedi doktor
Bizim oğluşun da sarılığı vardı. Işık, fitil, emzirme, mama hepsini günlerce uyguladık. Doktora gitmeden önceki gün annem geldi, bir köyün türbe-Ocağı varmış, oranın külünü getirmiş. Suyla karıştırıp birkaç çay kaşığı içirdi bebeğe. Kalanı da vücuduna sürdü. Ertesi gün doktora gittik. Sarılık 14 ten 8 e düşmüş . Annem diyor ki kül çok işe yaradı, sarılığı yok etti![]()
3 gün, yarımşar kullandık fitili. Fitilin yanında beyaz floresan lamba taktık beşiğinin üzerine. Akşam saat 20.00-24 arası floresan lambayı açtık. Odanın ışığını hiç kapatmadık(beyaz ışık) Bebeğin gözlerini göz bandıyla kapattık, sadece beziyle ışığın altında uyudu. Acıktığında hemen emzirip/doymazsa mama verip tekrar beşiğine koydum.Merhaba o fitili kullanınca geçti mi sarılık