enucuz bebe inst sayfasımı cnmIndirim gören yazsın o zaman kızlar
ben en ucuz bebeden alıyorum kıyafetleri yazlık cok bizim hediyeler hep büyük geldi
Inst var google yazınca da sitesi var baya aldım güzel ürünlerienucuz bebe inst sayfasımı cnm
Bizdede var kucağına sırtı sana dönük aldığında one dogru gidiyor oturur pozisyona geçiyor sırtını kendine dayarsan kızıyor cadı bizde hep basbasayiz ben genelde pek kucağa almamam müzik açıp yatarken oynatırım ama baba gelince hop kucak tv kaçamağı her istediğini yapıyor oda biliyor bunuSelam kızlar nasılsınız biz de 3 aylık olduk, her şey yolunda çok şükür bazen akıllı bazen cadı bi kızım var :) Tek başımıza geçiyor günler aksam babasıyla birlikte oynuyor şimdi surekl i oturmak istiyor ama çok erken bi oturmaya baslasaydi
Canım bizim bugün kontrol vardı. Dedim oturmak istiyor sürekli. Koltukta vs destekli oturtmak için erken ama kucağınızda oturtabilirsiniz dedi. Bugün oturttum çok mutlu oldu. Benim kızım mamayı bırakıyor ya haftada 2 gün yarım gün işe gidiyorum babannesine bırakıp mamayı içmiyormuş.Selam kızlar nasılsınız biz de 3 aylık olduk, her şey yolunda çok şükür bazen akıllı bazen cadı bi kızım var :) Tek başımıza geçiyor günler aksam babasıyla birlikte oynuyor şimdi surekl i oturmak istiyor ama çok erken bi oturmaya baslasaydi
Yok canim normalmis. Ben internette okuyana kadar dikkatimi cekmemisti bile.Benim oğlumun kafasının önünde saçlar pek olmadığından dışarıdan görülüyor canım daha once hiç fark etmemiştim. Inşallah dedigin gibi normaldir ya çok evham yapıyorum ben.
Amin canım inşallah Allah razı olsunAhsen555 başın sağolsun canım Allah sabırlar versin ve en kısa sürede kucağını doldursun çok üzüldüm
Gerçekten akşam babaları kucağına çok aliyor gün içinde de istiyor Bebişler ben de almamaya yatarak oynatmaya çalışırım oyun halısında falan ya da yüz üstü koyup kitap falan okurum ama babalar kaçamaklar yaptiriyorBizdede var kucağına sırtı sana dönük aldığında one dogru gidiyor oturur pozisyona geçiyor sırtını kendine dayarsan kızıyor cadı bizde hep basbasayiz ben genelde pek kucağa almamam müzik açıp yatarken oynatırım ama baba gelince hop kucak tv kaçamağı her istediğini yapıyor oda biliyor bunu
Kucakta otururken de one doğru atiyor kendini ya ne zaman tam oturtabiliriz acaba , bebekler annelerini bazen beslenmek icin 4 saat ile 6 saat arasinda beklermis canım bi süre sonra alışınca içmeye baslar mamayı. Hangi mamayi kullanıyorsun kaç ml veriyorsunCanım bizim bugün kontrol vardı. Dedim oturmak istiyor sürekli. Koltukta vs destekli oturtmak için erken ama kucağınızda oturtabilirsiniz dedi. Bugün oturttum çok mutlu oldu. Benim kızım mamayı bırakıyor ya haftada 2 gün yarım gün işe gidiyorum babannesine bırakıp mamayı içmiyormuş.
GünaydınGünaydın kızlar, Bebişler güne saat kaçta başlıyor :)
6 buçuk 7 gibi güne merhaba diyorGünaydın kızlar, Bebişler güne saat kaçta başlıyor :)
Canım Allah razı olsun. Bir umudum veya hayat gayem yok rabbim ne yazdıysa yaşıyorum hayrlısı olsunAhsen555 bir süredir uzaktan okudum yazdıklarını... acını seninle paylaştım... tüp bebek sürecindede okuyordum seni hep.. sonraki süreçlerimizde benzer şeyler yaşamıştık
çok üzgünüm.. Allah sabır versin
ama lütfen umudun kaybetme..
11 de uyandık bizGünaydın kızlar, Bebişler güne saat kaçta başlıyor :)
GünaydınKaran 7 buçuk 8 gibi uyanıyor sabahları canım
6 buçuk 7 gibi güne merhaba diyorEşim o saatlerde gidiyor gitmeden önce oğluşu seviyor öpüyor kokluyor uyandırıyor. Eşim gittikten sonra da alt üst değişimi beslenme oyun vs derken 8buçukta bir saatlik uykuya beraber yatıyoruz
Maşallah bebislere bizimki de 7 de uyanır babayı ise gönderir sonra 8 gibi uyuruz 9.30 da geri uyanır ama gündüz uykusuz yok denecek kadar az sanırım artık etrafı keşfettikleri icin uyumak istemiyorlar bi de havalar burda soğudu eskisi gibi sık banyo da yaptiramiyorum ne güzel her gün yıkayıp uyutuyorum gecen ay11 de uyandık biz
1 de yattı 3 de biraz emdi 5.30 tekrar emdi 7.30 yine emdi şükür 11 de uyandı şimdi yine emiyor
7 , 7bucuk arasında uyaniyoruz bizde. Babaya işe gitmeden öpücük ve gülücüklerimizi veriyoruz mutlakaGünaydın kızlar, Bebişler güne saat kaçta başlıyor :)
Benimki de gündüzleri uyumuyor canım. Bazen bir kere 1-2 saat uyuyor onun haricinde hep 5-10 dakikalık uykularla gecistiriyoruz. Bir de 4.ayda uyku gerilemesi dönemi var dediğin gibi etrafın farkına varınca uykular bozuluyormus. Normal diyorlar.Kızlar bebişlerin gündüz uykuları nasıl?Benimkini yatırıyorum,30.dk uyanıyor.Zihinsel gelişimi için 3 uyku diyor her yer ama uyumuyor.Sizin de böyle mi?Artık kendimi geçtim ona üzülüyorum.Normal mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?