- 19 Kasım 2019
- 53.602
- 136.104
- 698
Ay keşke bende fayda görseydmBilmiyorum ki canım emmesiyle alakası var mı ama ben emzirmedigim zamanda da taktim. Normal bir şekilde sağım yaptı.
Elektrkliden bıktım maffoldum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay keşke bende fayda görseydmBilmiyorum ki canım emmesiyle alakası var mı ama ben emzirmedigim zamanda da taktim. Normal bir şekilde sağım yaptı.
Canım ya seni o kadar iyi anlıyorum ki. İlkinde yaşadım aynı şeyi. Sağım yaparken göğsünün üstüne sıcak havlu gibi Birsey koymayı denedin mi? Sıcakta hızlı sağım yapardım benAy keşke bende fayda görseydm
Elektrkliden bıktım maffoldum
Ay hızlı sağımdan cok, vakumdan elekrrklinin göğüs ucuma artk hiç bir krem fayda ertmioCanım ya seni o kadar iyi anlıyorum ki. İlkinde yaşadım aynı şeyi. Sağım yaparken göğsünün üstüne sıcak havlu gibi Birsey koymayı denedin mi? Sıcakta hızlı sağım yapardım ben
Ben daha test yaptırmadım canım ama hiç diyetin dışına çıkmıyorum makarna bile yemiyorum patates zeytin tüm hafta böyle geçti malesef değişen bir şey yok kakamiz sulu mukuslu bebeğim emerken bile kaka yapıyor çok kaka yapıyor dün tüm gece ayaktaydim iki saat arayla emdi iki saat arayla kaka yaptı öğlen bire kadar altı kere kaka yapti bezler full dolu ensesine kadar taşıyor. Babasına mi çekti ne yaptı metabolizması çok hızlıdır kocamın. Günde üç defa büyük tuvalet yapabilir ben bazen haftada bir iki kez .. Test yaptıran varsa bilgilendirme yapabilir mi çocuktan kan alinmiyor değil miInsallah canim ya. Test nasıl yapılıyor orda? Ben gecen gün gittim doktora kakasinda kan oldugu icin. Bana iki tane tüp verdi kaka kültürü istedi. Inceliceklermis. Iki ay süt ve süt ürünlerini kes dedi. Insallah alerji degildir ya hamilelikte seker diyeti yaptim simdi de bu cikti![]()
Ay hızlı sağımdan cok, vakumdan elekrrklinin göğüs ucuma artk hiç bir krem fayda ertmio![]()
Kızlar garmastan pomad denediniz mi? O iyi geliyor. Ben bu sefer gümüş kalkan kullandım çok yara olmadı olanda bu kremle gecti hemenKızlar mahvoldum meme uçlarım full yara Lansinoh ise yaramadı tahin yağı sürdüm bekliyorum tavsiyesi olan var mı![]()
Sagol canım alayımKızlar garmastan pomad denediniz mi? O iyi geliyor. Ben bu sefer gümüş kalkan kullandım çok yara olmadı olanda bu kremle gecti hemen
Kilo alımı ile ilgili bir sorun var mı?Ben daha test yaptırmadım canım ama hiç diyetin dışına çıkmıyorum makarna bile yemiyorum patates zeytin tüm hafta böyle geçti malesef değişen bir şey yok kakamiz sulu mukuslu bebeğim emerken bile kaka yapıyor çok kaka yapıyor dün tüm gece ayaktaydim iki saat arayla emdi iki saat arayla kaka yaptı öğlen bire kadar altı kere kaka yapti bezler full dolu ensesine kadar taşıyor. Babasına mi çekti ne yaptı metabolizması çok hızlıdır kocamın. Günde üç defa büyük tuvalet yapabilir ben bazen haftada bir iki kez .. Test yaptıran varsa bilgilendirme yapabilir mi çocuktan kan alinmiyor değil mi![]()
Evt cnm denedm ama doğmdan beri sağ sağ sağKızlar garmastan pomad denediniz mi? O iyi geliyor. Ben bu sefer gümüş kalkan kullandım çok yara olmadı olanda bu kremle gecti hemen
Ben de sürekli sağıyorum siz hangi makina ile ne kadar saat aralıkla sağıyorsunuz acaba? Bir de sanırım işe başlayacaksınız başlayınca nasıl yapmayı planlıyorsunuz sağımı?Evt cnm denedm ama doğmdan beri sağ sağ sağ
Taş olsa dayanmaz![]()
Biliyorum canım bende ilkinde kaç ay uğraştım o yaralarla. Kanayip dururdu.Evt cnm denedm ama doğmdan beri sağ sağ sağ
Taş olsa dayanmaz![]()
Ben önce philips avent denedm memnın kalmadm.. Kuzenimin yurtdışjndan getirdiği bir makina.. Kullanımı rahat ama hergn sağmak sinir bozucu..Ben de sürekli sağıyorum siz hangi makina ile ne kadar saat aralıkla sağıyorsunuz acaba? Bir de sanırım işe başlayacaksınız başlayınca nasıl yapmayı planlıyorsunuz sağımı?
Bana Hic bir krem fayda etmedi canım tahin yağını da denedim bir kere yara olduktan sonra o da çare etmiyor cok kotuydu. uzun suredir silikon meme ucu ile emziriyorum cok sukur yaralarim anca iyilestiKızlar mahvoldum meme uçlarım full yara Lansinoh ise yaramadı tahin yağı sürdüm bekliyorum tavsiyesi olan var mı![]()
Biz kaka testi yaptırdık,kakasına baktılar sadece. Yarım saat içinde teslim edilmesi gerekiyor dediler. Biz hastanedeyken yaptı bebeğim,orda verdik hemen.Ben daha test yaptırmadım canım ama hiç diyetin dışına çıkmıyorum makarna bile yemiyorum patates zeytin tüm hafta böyle geçti malesef değişen bir şey yok kakamiz sulu mukuslu bebeğim emerken bile kaka yapıyor çok kaka yapıyor dün tüm gece ayaktaydim iki saat arayla emdi iki saat arayla kaka yaptı öğlen bire kadar altı kere kaka yapti bezler full dolu ensesine kadar taşıyor. Babasına mi çekti ne yaptı metabolizması çok hızlıdır kocamın. Günde üç defa büyük tuvalet yapabilir ben bazen haftada bir iki kez .. Test yaptıran varsa bilgilendirme yapabilir mi çocuktan kan alinmiyor değil mi![]()
Su son on gündür varKilo alımı ile ilgili bir sorun var mı?
Ona da alışsın istemiyorum ama son çare artıkBana Hic bir krem fayda etmedi canım tahin yağını da denedim bir kere yara olduktan sonra o da çare etmiyor cok kotuydu. uzun suredir silikon meme ucu ile emziriyorum cok sukur yaralarim anca iyilesti
Peki diyet yaptın mı canım yani tepkime laboratuvar ortamında mi test ediliyor bilmediğimden soruyorum yani ben süt ürünü yiyeyim mi yemek gerek miBiz kaka testi yaptırdık,kakasına baktılar sadece. Yarım saat içinde teslim edilmesi gerekiyor dediler. Biz hastanedeyken yaptı bebeğim,orda verdik hemen.
Benim oğlum tam aksine silikon istemiyor canım sade meme istiyor. Ama ben zorluyorum biraz mecburen emiyor. Çünkü silikon bıraktığım an hemen yara oluyor yine. Belki seninki de alışmaz bir denemekte fayda var benceOna da alışsın istemiyorum ama son çare artık![]()
Benim kendimde de laktoz alerjisi olduğu için ben zaten çok fazla süt ürünü tüketmiyordum. Komple kestim,daha sonra internette bir beslenme uzmanı buldum orda karbonhidratı kesin protein alın diyordu. Ben şu an o şekilde beslenmeye çalışıyorum. Test evet,labrotuvarda yapılıyor,dışkıda gizli kan bakmışlar. Bir de doktorumuz bize relactaz damla verdi emzirmeden önce hep onu veriyorum. Ama en çok karbonhidratı azaltmanın faydasını gördüm diyebilirim. İnstagramda hastalanmayancocuk hesabına bi bakabilirsinizSu son on gündür var
Ona da alışsın istemiyorum ama son çare artık
Peki diyet yaptın mı canım yani tepkime laboratuvar ortamında mi test ediliyor bilmediğimden soruyorum yani ben süt ürünü yiyeyim mi yemek gerek mi
Art de heule nin meme ucu çin olanını kullanmadım ama farklı ürünlerini kullandım cidden fayda ediyor.Kızlar meme yarasıyla ilgili deneyimimi paylaşayım ben de çok çektim ilk 1 buçuk ay. Bildiğiniz açık yara olmuştu artık içindeki et gözüküyordu. Ağlaya ağlaya, ayaklarımı yere vura vura emziriyordum. Aklınıza gelecek her şeyi kullandım ama fayda etmedi. Öncelikle yaranın kapanmasını sağlayan ilaçlar madecassol ve hametan oldu. İkisini birlikte sürüyordum. Ancak 4 gün kadar yara olan memeyi emzirmedim sadece sağdım. Açık yara iyileşmeye başlayınca garmastan pomad kullandım. Çok çok tavsiye ederim bu ilacı. Silikon kapaklarla o süreçle birlikte bütünleştik diyebilirim. Bir de eczacımız art de huile markasının meme ucu bakım kremini aşırı tavsiye etti, kendisi de onu kullanmış. Ben kullanmadım ama en yakın zamanda almayı düşünüyorum.
O zaman denemeye değerArt de heule nin meme ucu çin olanını kullanmadım ama farklı ürünlerini kullandım cidden fayda ediyor.