Kız bebekler öyle oluyormuş galiba biz de oğlumla aşk yaşıyoruz biraz daha büyüsün babasını yanıma yaklaştırmaz büyük ihtimalleAyyy maşallah ne güzelbenim kızım da tam tersi babasını görünce gözü başka bisey görmüyor gülücükler cilveler mama veriyorum yine babasına bakıyor babasını görünce gözünün içi gülüyor resmen ben de diyorum seni daha çok seviyor galiba
Bunlarda büyüsün, çete falan olurlar yandık o zamanAynen yabende onla uğraşırken çok yoruluyorum.birde hazır cevap bişey demeyede gelmiyo diyorum senin yaşın kaçta bana laf yetiştiriyosun diye ama yok yani ezberlemişte gelmiş sanki
Hayir canim
Biz iyiyiz sukur biraz nezle olduk o kadar siz iyisinizdir insallah
Başınız sagolsun
Başınız sagolsun. Allah rahmet eylesin
Ya maşallah... Kıyamam ona...Bizim aşkımız bitmez ya uykudan uyanıp beni her gördüğünde gülücükler saçıyor emerken gözlerimin içine bakiyo ben de bakıp aşkııımmm diyorum bir gülüşü var cilve yapa yapa görsenizAma babasına gidince kıyametler kopuyo sürekli ağlıyor dün akşam en son bu çocuk beni sevmiyo dedi babası
Hadi ya inşallah en kısa zamanda giderler de sen de kurtulursunHayir canim
Çok şükür canım biz de iyiyizBiz iyiyiz sukur biraz nezle olduk o kadar siz iyisinizdir insallah
Aslnda bn de annmle,esimle halletmye calsyorum ama her an meme ister diye korktgmdan cesaret edemyorum. Bazilari da sagma dyor o da biraz kafami karstryor. Az once saglik ocagndan geldm hemsire de sagma dyor. Hep bi fikir ayriligi var nedense..Çok teşekkür ederm. Açıkçası değişiyor eğer 2 saate bir sagarsam daha az çıkıyor mesela gece uyuyakalıyorum 4 saat falan sagmadigim oluyor o zaman daha çok çıkıyor. 2 saatte bir 20-30 ml çıkıyor ama tabi yorgunluk uyku su falan da etkiliyor. Eğer tekseniz sağım işi biraz zor oluyor bebeğe sut-mama ver gazıni çıkar uyutmaya çalış ya da ilgilen derken saatler şaşıyor benim şu an annem var yanımda o yüzden daha rahat yapıyorum. Sadece sut sagarak ilerleyen kişiler 3 saatte bir mutlaka sağiyorlar baya arttıran var düzensiz olunca artmıyor maalesef elimizden geldiği kadar artik.
Basiniz sagolsun..Allah sabir versin yakinlarnaCnm sorduğun için tşk ederm.. 1 haftadır yoktum..
Eşimin yeğeni vefat etti giremedim
Nasılsın herşey yolundamı
Knguryla aşk devam mı :)
Bzmki de boyleAyyy maşallah ne güzelbenim kızım da tam tersi babasını görünce gözü başka bisey görmüyor gülücükler cilveler mama veriyorum yine babasına bakıyor babasını görünce gözünün içi gülüyor resmen ben de diyorum seni daha çok seviyor galiba
Hayirlisi olsun artik canimHadi ya inşallah en kısa zamanda giderler de sen de kurtulursun
Rabbim daha iyi etsinÇok şükür canım biz de iyiyiz
Uykusuzluk artık zorlamaya baslamis olabilir canım gece uykuları nasıl bebeğinin? İlk zamanlar sorun olmuyor da zaman geçip uykusuzluk artınca zorlayabiliyorBen ilk doğum yaptığım günler çok enerjiktim ev işi bile yapıyordum gün geçtikçe daha yorgun ve mutsuz oluyorum kırkım çıkcak iki gün sonra lohusa bunalımına yeni mi giriyorum
Uyumasına izin vermeye başladım birkaç gündür. Doktor 4 saat uyusun dedikten sonra iki saatte bir kaldırmadığım için rahatlarım artık inş.Uykusuzluk artık zorlamaya baslamis olabilir canım gece uykuları nasıl bebeğinin? İlk zamanlar sorun olmuyor da zaman geçip uykusuzluk artınca zorlayabiliyor
Amin canım hepimizi inşallahRabbim daha iyi etsin
Hadi İnşallahHayirlisi olsun artik canimhaftaya gidecekler galiba
Aynen vallaBunlarda büyüsün, çete falan olurlar yandık o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?