2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Kız bebekler öyle oluyormuş galiba biz de oğlumla aşk yaşıyoruz biraz daha büyüsün babasını yanıma yaklaştırmaz büyük ihtimalle

Başınız sagolsun
Başınız sagolsun. Allah rahmet eylesin

Saolun kızlar.. Tşk ederim..
Allah kimseyi evladıyla sınamasın

Ya maşallah... Kıyamam ona...
Yaa ben bu hafta yaşananlardan sonra ağlasa mızmızlansa gazı olsa hiç sorun etmiyorm cok şükür diorm
Ama benmki babacı
Oğlanlar anacı kızlar babacı dedikleri doğruymuş

Aslnda bn de annmle,esimle halletmye calsyorum ama her an meme ister diye korktgmdan cesaret edemyorum. Bazilari da sagma dyor o da biraz kafami karstryor. Az once saglik ocagndan geldm hemsire de sagma dyor. Hep bi fikir ayriligi var nedense..

Bzmki de boyle besle buyut babaya caka satsin sipa :)

Ben ilk doğum yaptığım günler çok enerjiktim ev işi bile yapıyordum gün geçtikçe daha yorgun ve mutsuz oluyorum kırkım çıkcak iki gün sonra lohusa bunalımına yeni mi giriyorum

Ben ilk doğum yaptığım günler çok enerjiktim ev işi bile yapıyordum gün geçtikçe daha yorgun ve mutsuz oluyorum kırkım çıkcak iki gün sonra lohusa bunalımına yeni mi giriyorum
Uykusuzluk artık zorlamaya baslamis olabilir canım gece uykuları nasıl bebeğinin? İlk zamanlar sorun olmuyor da zaman geçip uykusuzluk artınca zorlayabiliyor

Uykusuzluk artık zorlamaya baslamis olabilir canım gece uykuları nasıl bebeğinin? İlk zamanlar sorun olmuyor da zaman geçip uykusuzluk artınca zorlayabiliyor
Uyumasına izin vermeye başladım birkaç gündür. Doktor 4 saat uyusun dedikten sonra iki saatte bir kaldırmadığım için rahatlarım artık inş.

gmz41 canim tulum sormuşsun, ben e-bebekten Midimod marka wellsoft tulum aldım uyku için ama henüz giydirmedim. Gece de ev 22 derecenin üzerinde hala , çocuğun ensesine gögsüne dokununca sıcak hissettiriyordu giysem terletir gibi geldi bana duruyor o yüzden şimdilik. Bu marka tulumun dışı yumuşacık ama içi wellsoft değil normal bi kumaş. Ben de emin olamadım acaba içi de wellsoft mudur başka markaların, ben de arayıştayım güzel bulursan yazar mısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…