• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Kızlar biz 52 günlüğü ama bu aralar cok mızmız..
Uyurken inliyor :(
En ufak seste irkiliyor ki hep sesli ortamda tuttuk..
Napcam bilmiyorm :(

Merhaba kizlar bkzde bugun 2 ay aşımızı olduk çok ağladı ya kıyamam şuanda başındayım az uykuya dalıyor sonra Mizmizlaniyorr sürekli ateşini kontrol ediyorum 3 gün banyo yapmak yok insallah gece ağrısı olmaz birde bende bugün tetonuzun 3 doz aşısını oldum benim kolumda ağrıyor ama benimkisi geçer ya bebeğiminki agrimasinda😔😔

Bir günümüz bir günümüzü tutmuyor canım. Her gün farklı. Dün çok ağladı harab etti kendini vbugün bütün gün uyudu. Huyu suyu değişti kırkı çıkınca. Dillenmeye başladık baya ağu ağu konuşuyor. Arada girip okuyorum rutinler falan bizde sıfır rutin. Bazen yarım saatte bir emiyor bazen geceleri 4-5 saatte bir. Doktorumuz karışmayın patron o ne zaman isterse o zaman emzir annesi dedi. Gaz damlasi içmediği gün kuduruyor tam bir kolik bebe. İkinci ay kontrolleri iyi çıktı çok şükür üfürüm geçmiş. 6kg olmuş m Şimdilik bizden böyle, siz nasılsınız bebişin nasıl konuşmaya başladımı kac kg oldu:)
Merhaba canim bizimde artık bazı şeyler rutine bindi bugün 2 .ay aşımızı olduk baya ağladı biz bile dayanamıyoruz küçük bebekler nasıl dayansın suanda coo huzursuz hayirlisi ile bu geceyi atlatsaydik dün göz muayenemiz vardı sol gözünde az tıkanıklık var masaj ya dedi masalalh senin bebiş baya kilo almış benimki 5100 gr biraz üzüldüm bu ay sadece 600 gr almış

Bizim aşkımız bitmez ya uykudan uyanıp beni her gördüğünde gülücükler saçıyor emerken gözlerimin içine bakiyo ben de bakıp aşkııımmm diyorum bir gülüşü var cilve yapa yapa görseniz 😍 Ama babasına gidince kıyametler kopuyo sürekli ağlıyor dün akşam en son bu çocuk beni sevmiyo dedi babası 😂
benim oğlumda babasinda çok ağlıyor 😂 eşim yüzü ona dönük asla tutamıyor bebeğin yüzü karşıya bakacak şekilde kucağında tutuyor eşimi görürse ağlıyor çünkü 😂😂

Merhaba canim bizimde artık bazı şeyler rutine bindi bugün 2 .ay aşımızı olduk baya ağladı biz bile dayanamıyoruz küçük bebekler nasıl dayansın suanda coo huzursuz hayirlisi ile bu geceyi atlatsaydik dün göz muayenemiz vardı sol gözünde az tıkanıklık var masaj ya dedi masalalh senin bebiş baya kilo almış benimki 5100 gr biraz üzüldüm bu ay sadece 600 gr almış
Göz akıntınız var mı canım. Oğlumun 3 ay iki gözü de aktı. Masajlar falan yaptık. 3. Ayda geçti çok şükür. Şuan iyiyizz. İnternettende masajı gösteren anneler var. İstersen onlara da bir bak. Belki size de iyi gelen bilgiler vardır.

Göz akıntınız var mı canım. Oğlumun 3 ay iki gözü de aktı. Masajlar falan yaptık. 3. Ayda geçti çok şükür. Şuan iyiyizz. İnternettende masajı gösteren anneler var. İstersen onlara da bir bak. Belki size de iyi gelen bilgiler vardır.
Evet akıntı var ama ilk zamana göre baya azaldı insallah bizimde geçer 3 aya bende masaj yapıyorum teşekkürler 😊

Yatağının bi köşesine baş ucuna küçük bi Kur'an-ı Kerim koyun canim. Bol bol okuyun ufleyin. Bu arada başınız sağolsun canim. Allah kalanlara uzun ömürler versin 🤲
Uyurken inliyor :KK43:
Napcam bilmiyorm :KK43:

Merhaba kizlar bkzde bugun 2 ay aşımızı olduk çok ağladı ya kıyamam şuanda başındayım az uykuya dalıyor sonra Mizmizlaniyorr sürekli ateşini kontrol ediyorum 3 gün banyo yapmak yok insallah gece ağrısı olmaz birde bende bugün tetonuzun 3 doz aşısını oldum benim kolumda ağrıyor ama benimkisi geçer ya bebeğiminki agrimasinda😔😔
Bizde bu gün olduk aynı şekilde çok huysuz uyumuyor uyusada hemen uyanıp mızmızlanıyor bu geceyi atlatabilsek 🤲

Bu arada benimki de 600 gr almış bana da az gibi geliyor cunku 3800 iri doğdu ama kilo almasi iyi dedi ebe. 5300 şu anda.

Canım bizim günlerimizde aynı senle bebeklerde aynı kiloda bizimkide 5100 gr olmuş 😊 ama ebe iyi dedi tabi doğum kilosuda önemli biz 3120gr doğmuştuk 1.ayımızda 4600 gr dık 2ayımızda 500 gr almışız iyi dedi ama 🤷🏻‍♀️

Bizde bu gün olduk aynı şekilde çok huysuz uyumuyor uyusada hemen uyanıp mızmızlanıyor bu geceyi atlatabilsek 🤲
Sizede cok gecmis olsun rabbim sifa versin Aynen gece boyu sürekli inledi ellemedim emzirmek için şimdi kendi kalktı emdi insalah uyur dinlenir kuzum 😔

Bu arada benimki de 600 gr almış bana da az gibi geliyor cunku 3800 iri doğdu ama kilo almasi iyi dedi ebe. 5300 şu anda.
Dimi çok az gibi geldi benim.bebegimde 3530 doğdu babada hemşire normal dedii 500 ile 1.000 kg arası normal olarak kabul ediyoruz dedi
Canım bizim günlerimizde aynı senle bebeklerde aynı kiloda bizimkide 5100 gr olmuş 😊 ama ebe iyi dedi tabi doğum kilosuda önemli biz 3120gr doğmuştuk 1.ayımızda 4600 gr dık 2ayımızda 500 gr almışız iyi dedi ama 🤷🏻‍♀️
Evet ayni gunlerimiz bizde 3530 'la doğdu 1 ayımızda 4500 oldu 2.ayımız 5100 hayırlısı sağlıklı olsunlarda 🤲🤲

Dimi çok az gibi geldi benim.bebegimde 3530 doğdu babada hemşire normal dedii 500 ile 1.000 kg arası normal olarak kabul ediyoruz dedi

Evet ayni gunlerimiz bizde 3530 'la doğdu 1 ayımızda 4500 oldu 2.ayımız 5100 hayırlısı sağlıklı olsunlarda 🤲🤲
Aynen canım sağlığı yerinde olduktan sonra gerisi önemli değil 😊

Kızlar oğlum sürekli kusuyor her mama verişimde çoğunu geri çıkarıyor her zamanki ölçüsünde veriyorum ama bir haftadır böyle doktor görmem lazım dedi en erken salı sabahı için randevu bulabildim aynı durumu yaşayan var mı doktorunuz size ne dedi yine kilodan düşecek yine hastaneye yatacak diye korkuyorum

Uyurken inliyor :(
Napcam bilmiyorm :(
Belli bir süreden sonra öyle oluyor demek ki benimki de evim kalabalıktı ses çoktu ama belli bir zamandan sonra en ufak seste irkiliyor uyanıyor şimdi yalnızız ama cam kapı açmaya korkuyorum sokaktan geçen domatesçi patatesçi sesine uyanıyor

Başınız sağolsun canım Rabbim ailesine ve yakınlarına sabır versin
Saol kuzum :(

Belli bir süreden sonra öyle oluyor demek ki benimki de evim kalabalıktı ses çoktu ama belli bir zamandan sonra en ufak seste irkiliyor uyanıyor şimdi yalnızız ama cam kapı açmaya korkuyorum sokaktan geçen domatesçi patatesçi sesine uyanıyor
Yaa az önce araştırdığım kadarı ile sanırım bu zamanlarda artık dış dünyaya daha cok adapte olmaya başlayp seslere daha cok odaklanıorlarmış ondanmış..
İnşallah ondandır..
Bu saaten sonra daha cok sesli ortamda bırakacam.. Mesela müzik açacam..
Sessiz ortama alışsn istemiorm.. Hep ürkecek uyanacak... Müziği daha sesli şekilde açarm..

Kızlar ilk zeka kartları aldım minnoşuma 🙈🙈🙈

Sizde aldınızmı? Alan varmı?
Biz cok eğlenmeye başladık.. Bence görsel zeka olarak iyi gelir bebeklere diye düşünüyorum.. Cok bilgim yok ama 🙈🙈🙈

Eklentiler

• 16313665820375460088352501129726.webp
    16313665820375460088352501129726.webp
    65,5 KB · Görüntüleme: 33
  • 16313666059274147622499890576917.webp
    16313666059274147622499890576917.webp
    32,8 KB · Görüntüleme: 32
Back