- 27 Ağustos 2015
- 1.835
- 2.411
- 133
Evet canım. Belki enfeksiyon çıksaydı verirdi çünkü boşa kan aldırmamıştır diye düşünüyorum.O zaman 40 gün değil 3 ay..
Yani şuan dr götürsemde bi işe yaramayacak
En basta sarilik oldu az bi miktar azcik sekerle verdiler annemler okunmus seker cidden de ise yaradi 2 3 gunde bitti sariligiSevda suyu nie veriosn cnm?
Kendini sorumlu hissetme canim ben hamilelikte hic idrar yolundan sorun yasamadim 2 haftaya bir ayda bir tahlil verdim ama bebegim enfeksiyon oldu bebekle alakali durum birazdaÇok teşekkür ederim, bende 6 aylık hamileyken idrar yolu enfeksiyonu geçirdim tedavi gördüm, sanırım benden bebeğime geçtiDaha erken test yaptırabilseydim keşke ilerlemezdi belki, umarım bizde sağlıkla atlatırız. Çok sağolun
Aynen şuan sancılarımı düşünüyorum çok zor ya inan tranva yaşanacak durum bence o şancı birden giriyorya o sırada nst oluyorsun ben bir ara nst 'yi suni sancıyı sokup hastaneden kaçasim vardı ki kaçsam napacaksın mecbur doğum yapmam gerekiyorduKizlar ben nasil cesaret etmisim normal doguma aklim almiyor rabbim kuvvet veriyor dedikleri bu olsa gerek
Benimkide öksürük filan yok sadece burnu altı bugün nefes almasında da sorun yok çok da dikkat ediyorum pek ince giydiymiyorum niye olduki int de yeni doğan bebeklerde hapşırma ile beraber burun akıntısında olduğunu yazılmış hapşırikda normalmiş yeni doğanlardaCanım evet şuan götürsende doktor ilaç vermez.
Geçtiğimiz günlerde benimki hasta oldu. burnu akıyordu, devamlı doluydu ve rahat nefes alamıyordu. öksürüğü de vardı.
Kanına bakıldı enfeksiyon cıkmadığı için devamlı emzir dedi. 3 aylık en azından olması gerekiyormuş.
İlaçsız olduğu için uzun sürdü tabi ama iyileşti. 3 hafta sürdü hemen hemen
Hapşurmayla başlamıştı bizimde. Klimadandır diye düşünmüştük ama o dönem 1 aydır açıktı klima en düşükte çalışıyordu birşey olmamıştı. Belkide abisinden bulaştı çünkü oğlum da hastaydı. 1 haftadır iyiydi şimdi tekrar hasta doktora götürdük. Havadan bulaşmış demiş eşime.Benimkide öksürük filan yok sadece burnu altı bugün nefes almasında da sorun yok çok da dikkat ediyorum pek ince giydiymiyorum niye olduki int de yeni doğan bebeklerde hapşırma ile beraber burun akıntısında olduğunu yazılmış hapşırikda normalmiş yeni doğanlarda
Merkezi bir okul küçükte değil ama tek yardımcı var. Bizimde müdür de izinliydi yazın büyük bir bölümünde ama eşim doğum iznini kullandı yinede. Bölge okullardan idareci görevlendirdi milli eğitim..Büyük okulda mi çalışıyor?
Biz bu sene bıktık artık ikimiz de köydeyiz hatta aynı okuldayız. Müdür senin ikiz bebeklerin olacak nasılsa bu sene memlekete gidemezsin deyip 1 ay yıllık izinle tatile çıktı hem de dogumumdan 2 gün sonra. Okulda kimse kalmayacak diye babalık iznini bile kullanamadı eşim
Evet uzun zaman idarede çalışanlar kolay kolay öğretmenliğe dönemiyor.Merkezi bir okul küçükte değil ama tek yardımcı var. Bizimde müdür de izinliydi yazın büyük bir bölümünde ama eşim doğum iznini kullandı yinede. Bölge okullardan idareci görevlendirdi milli eğitim..
Benimki bu saatten sonra öğretmenligi zor yapar. O yüzden şimdilik burda gibiyiz.
Her iki dogumda zor aslinda. Ben bir konuda sansliydim beni sancida nst ye asla sokmadilar sanciyi hissediyorsan bebegin kalbini dinleriz sadece dediler oda 5 10 sn surdu asla yataga baglamadilar beni dogum aninda bile ozgur birakti doktorum taki son ana kadar karnimdan basip kesesiye kadar mis ozgurlukAynen şuan sancılarımı düşünüyorum çok zor ya inan tranva yaşanacak durum bence o şancı birden giriyorya o sırada nst oluyorsun ben bir ara nst 'yi suni sancıyı sokup hastaneden kaçasim vardı ki kaçsam napacaksın mecbur doğum yapmam gerekiyordugercekten normal doğum yapanlarin onünde saygıyla eğiliyorum
İnşallah cnm cemreEvet canım. Belki enfeksiyon çıksaydı verirdi çünkü boşa kan aldırmamıştır diye düşünüyorum.
Sen burnunu bol bol temizle akmasın içeriye. Bu ara Sütünüde fazla vermeye calıs öksürük başlarsa eğer o zaman git. Şimdi gitsende bir burun akıntısıyla pek birşey yapmaz diye düşünüyorum hem belkide temizledikçe geçecektir inşallah geçer
Hmmm anladmm cnmmmEn basta sarilik oldu az bi miktar azcik sekerle verdiler annemler okunmus seker cidden de ise yaradi 2 3 gunde bitti sariligi
Evet bizdede ara hapşırma oluyor..Benimkide öksürük filan yok sadece burnu altı bugün nefes almasında da sorun yok çok da dikkat ediyorum pek ince giydiymiyorum niye olduki int de yeni doğan bebeklerde hapşırma ile beraber burun akıntısında olduğunu yazılmış hapşırikda normalmiş yeni doğanlarda
Gecmıs olsun canmKızlar benim göğsümdeki sancı arttı yine geçmeyecek gibi bu mastitHangi doktora gitmem gerekiyor kadın doğuma mi?
Bence önce bir doktor görsün. Bebeklerde Allah korusun cok çabuk cigerlere inebiliyor. Bol bol serum fizyolojik sık. Ben poşet serum alıyorum. 1er cc burnuna sıkıyorum siringayla. Günde 4 5 defa yapabilirsin. Gecmis olsun canımCnm burnund sürekli pislik var ve hırlamalı nefes alıo
Aynı benim oğluşBenim bebegim alem bebeklerden ya kucakta uyuyor yataga yatirdim an uyuyan o degil gibi gozler cipil cipil
Serum fizyolojik kullanyo msnz ?Cnm burnund sürekli pislik var ve hırlamalı nefes alıo
Cnm mastit olduğuna eminmisin mastit ağrı yapar, o bölge kızarır, ateşlenirsin felan?Kızlar benim göğsümdeki sancı arttı yine geçmeyecek gibi bu mastitHangi doktora gitmem gerekiyor kadın doğuma mi?
Öyle yapim cnm..Bence önce bir doktor görsün. Bebeklerde Allah korusun cok çabuk cigerlere inebiliyor. Bol bol serum fizyolojik sık. Ben poşet serum alıyorum. 1er cc burnuna sıkıyorum siringayla. Günde 4 5 defa yapabilirsin. Gecmis olsun canım
Hayır cnmSerum fizyolojik kullanyo msnz ?
1er cc az olmuyor mu? Diger delikten cikiyor mu serum?Bence önce bir doktor görsün. Bebeklerde Allah korusun cok çabuk cigerlere inebiliyor. Bol bol serum fizyolojik sık. Ben poşet serum alıyorum. 1er cc burnuna sıkıyorum siringayla. Günde 4 5 defa yapabilirsin. Gecmis olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?