2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
O zaman 40 gün değil 3 ay..
Yani şuan dr götürsemde bi işe yaramayacak
Evet canım. Belki enfeksiyon çıksaydı verirdi çünkü boşa kan aldırmamıştır diye düşünüyorum.
Sen burnunu bol bol temizle akmasın içeriye. Bu ara Sütünüde fazla vermeye calıs öksürük başlarsa eğer o zaman git. Şimdi gitsende bir burun akıntısıyla pek birşey yapmaz diye düşünüyorum hem belkide temizledikçe geçecektir inşallah geçer

Kendini sorumlu hissetme canim ben hamilelikte hic idrar yolundan sorun yasamadim 2 haftaya bir ayda bir tahlil verdim ama bebegim enfeksiyon oldu bebekle alakali durum birazda

Kizlar ben nasil cesaret etmisim normal doguma aklim almiyor rabbim kuvvet veriyor dedikleri bu olsa gerek

Kizlar ben nasil cesaret etmisim normal doguma aklim almiyor rabbim kuvvet veriyor dedikleri bu olsa gerek
Aynen şuan sancılarımı düşünüyorum çok zor ya inan tranva yaşanacak durum bence o şancı birden giriyorya o sırada nst oluyorsun ben bir ara nst 'yi suni sancıyı sokup hastaneden kaçasim vardı ki kaçsam napacaksın mecbur doğum yapmam gerekiyordu gercekten normal doğum yapanlarin onünde saygıyla eğiliyorum

Benimkide öksürük filan yok sadece burnu altı bugün nefes almasında da sorun yok çok da dikkat ediyorum pek ince giydiymiyorum niye olduki int de yeni doğan bebeklerde hapşırma ile beraber burun akıntısında olduğunu yazılmış hapşırikda normalmiş yeni doğanlarda

Hapşurmayla başlamıştı bizimde. Klimadandır diye düşünmüştük ama o dönem 1 aydır açıktı klima en düşükte çalışıyordu birşey olmamıştı. Belkide abisinden bulaştı çünkü oğlum da hastaydı. 1 haftadır iyiydi şimdi tekrar hasta doktora götürdük. Havadan bulaşmış demiş eşime.
Eve gelen giden var mı muhtemelen taşıyıcı oluyor birisi.. Temizle devamlı ilerlemesin

Merkezi bir okul küçükte değil ama tek yardımcı var. Bizimde müdür de izinliydi yazın büyük bir bölümünde ama eşim doğum iznini kullandı yinede. Bölge okullardan idareci görevlendirdi milli eğitim..

Benimki bu saatten sonra öğretmenligi zor yapar. O yüzden şimdilik burda gibiyiz.

Evet uzun zaman idarede çalışanlar kolay kolay öğretmenliğe dönemiyor.

Her iki dogumda zor aslinda. Ben bir konuda sansliydim beni sancida nst ye asla sokmadilar sanciyi hissediyorsan bebegin kalbini dinleriz sadece dediler oda 5 10 sn surdu asla yataga baglamadilar beni dogum aninda bile ozgur birakti doktorum taki son ana kadar karnimdan basip kesesiye kadar mis ozgurluk

İnşallah cnm cemre
Bol bol temzliyorum biran önce geçer umarm

En basta sarilik oldu az bi miktar azcik sekerle verdiler annemler okunmus seker cidden de ise yaradi 2 3 gunde bitti sariligi
Hmmm anladmm cnmmm

Evet bizdede ara hapşırma oluyor..
Burnu akmıor ama tıkanıor

Kızlar benim göğsümdeki sancı arttı yine geçmeyecek gibi bu mastit Hangi doktora gitmem gerekiyor kadın doğuma mi?

Cnm burnund sürekli pislik var ve hırlamalı nefes alıo
Bence önce bir doktor görsün. Bebeklerde Allah korusun cok çabuk cigerlere inebiliyor. Bol bol serum fizyolojik sık. Ben poşet serum alıyorum. 1er cc burnuna sıkıyorum siringayla. Günde 4 5 defa yapabilirsin. Gecmis olsun canım

Kızlar benim göğsümdeki sancı arttı yine geçmeyecek gibi bu mastit Hangi doktora gitmem gerekiyor kadın doğuma mi?
Cnm mastit olduğuna eminmisin mastit ağrı yapar, o bölge kızarır, ateşlenirsin felan?
Bence süt dolu diye sen ağrı çekio olabilirmisin?
Bir doktor görsün elbet ama onun tek çaresi boşaltacaksın
Ben gittiğimde tek çözüm bu demişlerdi
Her 1 saate sıcak suyun altına girip elimle sıkıodm sonra makina..
Hiç doşu brakmıodm
Hoşşş dolu dediğim 20 ml felan yani
O bile patlatıodu

Öyle yapim cnm..
Cok tşk ederm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…