2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Uzamış sarılık diyor doktor kaçın altına düşünce normal bilmiyorum. Bu hafta 8.6 olmuş yine. Kilo alması gayet iyi canım doymasa durmuyor zaten doktorda kes dedi mamayı
Geçmiş olsn cnm

4. Ay çoğunluk bitiyormus kadı 2 buçuk ay
Ayyy evetttt kaldııııı 2.5 ayy
Ama ben 1 ay sonra işe başlayacam
Bakalım nasıl olcak

Sesli kaka dediğiniz nedir kızlae ya
Benmkide yaparken böyle sanki pırtlıo gibi ses çkkartıo

Kızlar oğluma e bebek ten hamak beşik aldık uykuya bir türlü dalamayan oğlum 5 dk da uyudu inşallah hep böyle devam eder de kv onsuz yapabileceğime kanaat getirir
Yok artık ya hala sizdemi 2 ayı geçti size geleli dimi?daha ne kadar durmayı düşünüyor acaba
Bu arada hamak beşik çok güzelmiş oğlun mışıl mışıl uyusun inşallah

Ya bana bi akil verin nolur delircem. Doktr bna meme verip sonrasnda alabildgnce mama ver demsti. Biberonun dibinde kalana kadar. Once acikcasi vermedim mamayi oyle dibnde kalck kadar. Kilo tam istedği gbi almaynca bn de hadi mamayi arttrym dedim. Ne kadar verirsem verym aliyo doymuyo delircm bn ya. Uyku da yok denck kadar az. Ben napcgmi sasrdm ya. Aglmasi ara ara abarti oluyo hep degil. Memede tutarsam aglamyo hatta. Gaz olsa memede de ağlar degl mi? Bna bi akil verin Allah aşkına ya uykusuz halde surekli kucagmda tutmktan mahvoldum

Sesli kaka dediğiniz nedir kızlae ya
Benmkide yaparken böyle sanki pırtlıo gibi ses çkkartıo
Canım benim oglaninkini soyliyim biraz açık yazicam Hani böyle ishal olursun da tuvalete gidersin böyle ilk anda patlar gibi çıkar da bir ses gelir ya heh işte öyle bir şey

Kızlar bu sesli kaka bizde de var.Hem de ne ses.Kötü bir şey mi bu?

Sesli kaka her yenidogan bebekte olur kızlar karni cok gurulduyor huzursuzluğu varsa köpüklü mukuslu kaka varsa egzama türü şeyler eşlik ediyorsa dr suphelenir alerjiden diyetle geçiyorsa şikayetler alerji denir

Kaynananlar hangi ilcedeler? Kırıkhan falansa kesin çıkar orası.

Kaç kilo doğmuştu kaç kilo almistiniz? Benip bebeğim emmiyir genelde biberonla veriyoruz eğer ki gazı varsa ağlıyor hemen gazını alıyorum. Emzirmeye çalışırken de eğer ağlıyorsa gazını alıyorduk sakinleşiyordu.

Aglama degil aslnda sorun. Mamaya doymuyo ve derin uyumuyo
Aglmlar tabi oluyor ama o kadar olur dyorum. 2640 dogdu. Kac kilo almstnz derkn bebek mi ben mi anlyamadm onu

Kızlar benim kız hafif grip... Ateşi 36 çıkıo normal sanırım...
Ama grip die ne yapılır bilmiorm..
Annemde 40ını doldurmadı die ilaç vermezler dio..
Yaşaysn varmı?

Aglama degil aslnda sorun. Mamaya doymuyo ve derin uyumuyo
Aglmlar tabi oluyor ama o kadar olur dyorum. 2640 dogdu. Kac kilo almstnz derkn bebek mi ben mi anlyamadm onu
Benim bebeğimde aynı şekilde memede yaşıyor ve uyumuyor. Daha 10dk beşiğinde yatmış değil,geceleri yatarak emziriyorum anca öyle bizim yatakta uyuyor. Biz ayak ucunda yatıyoruz. Çaresini bulursanız banada söyleyin

Haklısınız çok teşekkür ederim

Teşekkür ederim. Umarım çabucak geçer, sürekli bacaklarını toplayıp ıkınıyordu, hep bir emme isteği vardı, son zamanlarda emerken de ağlamaya ve çığlık atmaya başladı, ordan anladım sürekli ve giderek artan ağrısı olduğunu. Doktorlar da hep yeni anne, evham yapıyorsun diye geçiştirdiler. Cidden ısrarcı olmak gerekiyormuş.
Allah herkesin evladını bağışlasın inşallah, ayaklarına taş değmesin. Annelik yüreği elinde yaşamakmış

Canim gecmis olsun benim bebegimde idrar yolu enfeksiyonu oldu cok sukur igne vurularak hemen hemen kurudu. Bize doktor su verin cocuga dedi normalde vermeyin demelerine rağmen su vermiyirsan vermeni tavsiye ederim canim
Çok geçmiş olsun size de, su vermeye hiç karşı değilim aslında bana tokluk hissi vererek yetersiz beslenmeye neden olacağını söylediler cesaret edemedim ama bir iki tatlı kaşığından bir şey olmaz diye düşünüyorum, benim bebeğim 50 günlük siz ne kadar veriyorsunuz?

Çok teşekkür ederim, bende 6 aylık hamileyken idrar yolu enfeksiyonu geçirdim tedavi gördüm, sanırım benden bebeğime geçti Daha erken test yaptırabilseydim keşke ilerlemezdi belki, umarım bizde sağlıkla atlatırız. Çok sağolun

Cook gecmis olsun Allah yardimciniz olsun yavrunuza da saglik sihhat versin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…