- 15 Aralık 2019
- 2.078
- 2.146
- 83
Duzenli kullanmk gerek de bn de bi turlu duzene koyamadım hicbsyi uykszlkla yaşayınca olmuyo hicbsyHayır cnmbugn gidip hemen temin edecem bide öyle deniecem
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Duzenli kullanmk gerek de bn de bi turlu duzene koyamadım hicbsyi uykszlkla yaşayınca olmuyo hicbsyHayır cnmbugn gidip hemen temin edecem bide öyle deniecem
![]()
Peki Nsıl kullanılıo?Duzenli kullanmk gerek de bn de bi turlu duzene koyamadım hicbsyi uykszlkla yaşayınca olmuyo hicbsy
Yetiyor canım. Doktor da böyle tarif etmişti. Evet diğer burundan birlikte cikiyor . Ben rutin günde 1 2 defa yapıyorum. Sen ne kadar sıkıyorsun1er cc az olmuyor mu? Diger delikten cikiyor mu serum?
Aynen canim bu temmuz bebekleri farkli galiba hep anneye bagimli bebislerAynı benim oğluşYatarak emziriyorum, uyuyakaldığı anda da öylece bırakıyorum ben de
![]()
Hastanede hemşireye yaptırdık 1 kez. Ogretti..10 cc lik siringa ve serum fizyolojik aldik. Şırıngaya cekip cocugu yan tutup burnunun deliğinden serumu verip dger taraftan cikmasini sağlycksnz o yuzden biraz hizli fiskirtmk gerekyo. Sonra cocugu ters cevrip sırtına vuruyoruz gaz ckarir gbi..salya sumuk dokuluyo..yani en azindan oyle olmsi gerekyo :) onune de alt acma bezi acarsanz etraf batmaz tabi. Bi doktr da 5 cc bi delige 5cc diger delige skarak yapyor youtubeda.. pes pese yapmk gerek ve 5cc yi ayarlmk gerek..o bze zor geldi hemsire de oyle yapnca kolayi sectik :)Peki Nsıl kullanılıo?
Hemsre tek burundan 10 cc sktıYetiyor canım. Doktor da böyle tarif etmişti. Evet diğer burundan birlikte cikiyor . Ben rutin günde 1 2 defa yapıyorum. Sen ne kadar sıkıyorsun
Ay hemşireler alışıklarHastanede hemşireye yaptırdık 1 kez. Ogretti..10 cc lik siringa ve serum fizyolojik aldik. Şırıngaya cekip cocugu yan tutup burnunun deliğinden serumu verip dger taraftan cikmasini sağlycksnz o yuzden biraz hizli fiskirtmk gerekyo. Sonra cocugu ters cevrip sırtına vuruyoruz gaz ckarir gbi..salya sumuk dokuluyo..yani en azindan oyle olmsi gerekyo :) onune de alt acma bezi acarsanz etraf batmaz tabi. Bi doktr da 5 cc bi delige 5cc diger delige skarak yapyor youtubeda.. pes pese yapmk gerek ve 5cc yi ayarlmk gerek..o bze zor geldi hemsire de oyle yapnca kolayi sectik :)
Ben yan yatırıp yapmıyorum o yüzden 10 cc cok . Benim sıktığım midesine gidiyor biraz da karşı delikten akıyor.Hemsre tek burundan 10 cc sktı
Farkli yöntemler var demk ki ..yeter ki rahatlasnlar da amanBen yan yatırıp yapmıyorum o yüzden 10 cc cok . Benim sıktığım midesine gidiyor biraz da karşı delikten akıyor.
Sağolasın canım inşallah evet hala burda bu hafta sonu kardeşinin kızı evlenecek ondan sonra oğlanın durumuna göre diyor ama ben çözdüm meseleyi eşim de kendi başıma bakmayı öğrenmem taraftarı bugün kardeşine gidecek 4-5 gün belki daha fazla orda kalacak bu dönemde benim tek başıma oğluma yetebildiğimi görmesi lazım ki artık gitsinYok artık ya hala sizdemi2 ayı geçti size geleli dimi?daha ne kadar durmayı düşünüyor acaba
Bu arada hamak beşik çok güzelmiş oğlun mışıl mışıl uyusun inşallah![]()
Mümkün olduğunca kendim yapıyorum her şeyini çok zorda kalmadıkça yardım istemiyorum oğlum çok huysuz onu bahane ediyor aslında ayrılmak istemiyor torunundan elinden gelse kışı burda geçirir ama eşim de kendi başıma bakmayı öğrenmem taraftarı zaten o da çoğu şeyin farkında ve özel hayatımıžda etkileniyor bu durumdanNeden tek başına yapamayacaksın ki canım o olmasa da uyumasa da yaparsın. Benim de ilk bebeğim ve ailemden 1200 km uzaklıktayım kimsem yok burada 20 günlüktü geldiğimizde. Bakıyorum sorun olmuyor şükür evet çok yoruluyorum ama evimde varlığından şikayet ettiğim biri yok. Bence ona direkt söyle anlamasını bekleme. Her şeyi kendin yapmaya çalış ki ihtiyacın olmadığını fark etsin. Elinden geldiği kadar yardım isteme bence. Zaten zor kavuşmuşsunuz minnoşla ağız tadı ile geçsin ilk zamanlarınız![]()
Allah kolaylık versin canım benimki sallanmak istiyor ama beşiğinde de uyumuyor nedense beşiği Yavaş geliyor herhalde pusetle iki kişi sallıyoduk çok zor oluyor kv gidince bana çok zor olacak zaten kv gitmemek için bahane arıyor en azından bunda bahane edecek bişey bulamayacak ev işlerini de eşim evdeyken hallederim başka işim yok zaten diyorum bakalım inşallah gidecekBenim bebegim alem bebeklerden ya kucakta uyuyor yataga yatirdim an uyuyan o degil gibi gozler cipil cipil![]()
Aman herkes evine gitsin zor oluyor valla esimle kac senedir hic tartisma yasamamistik dogru durust ev kalabaligda strese girip birbirimize sardik ilk kez kustuk gunlerce ilk kez kus oldugumuz icin ayri yattik kizimi bile gostermedim kustugum gunlerde adama cok bencilce ama yaptım pisman degilimAllah kolaylık versin canım benimki sallanmak istiyor ama beşiğinde de uyumuyor nedense beşiği Yavaş geliyor herhalde pusetle iki kişi sallıyoduk çok zor oluyor kv gidince bana çok zor olacak zaten kv gitmemek için bahane arıyor en azından bunda bahane edecek bişey bulamayacak ev işlerini de eşim evdeyken hallederim başka işim yok zaten diyorum bakalım inşallah gidecek
Kopuklu kaka ,ishal ya da kan olmadikca normal karsiliyorlat canimbugün dr kontrolumuz vardı canım gürültülü kaka olayına normal dedi güldü hatta 2-3 ay sürebilir dedi
Canım hepsi var zaten bende şu an ateşim 38.5 oldu yine daha yeni sagmistim. Ağrısı da fenaCnm mastit olduğuna eminmisin mastit ağrı yapar, o bölge kızarır, ateşlenirsin felan?
Bence süt dolu diye sen ağrı çekio olabilirmisin?
Bir doktor görsün elbet ama onun tek çaresi boşaltacaksın
Ben gittiğimde tek çözüm bu demişlerdi
Her 1 saate sıcak suyun altına girip elimle sıkıodm sonra makina..
Hiç doşu brakmıodm
Hoşşş dolu dediğim 20 ml felan yani
O bile patlatıodu
Ters emzirmeyi denedin mi canım. Daha iyi boşalır göğsün.Canım hepsi var zaten bende şu an ateşim 38.5 oldu yine daha yeni sagmistim. Ağrısı da fenaBen evde tekim o yüzden bebeği bırakıp duşa giremiyorum malesef şu an eşim gelsin diye bekliyorum ateş sırt ve bel ağrısı göğüs sancısı hepsi bı arada
![]()
İşte hep duşa girip saat başı sağman lazmCanım hepsi var zaten bende şu an ateşim 38.5 oldu yine daha yeni sagmistim. Ağrısı da fenaBen evde tekim o yüzden bebeği bırakıp duşa giremiyorum malesef şu an eşim gelsin diye bekliyorum ateş sırt ve bel ağrısı göğüs sancısı hepsi bı arada
![]()
Pazar günü ben de ateslendim . Hatta mastit oldum sandim buraya da yazmıştım. Gece 39 oldu ateşim cok fena titreme tuttu acile gittik mastit değil mastit bu kadar ateş yapmaz dedi elle muayene de etti mastit değil dedi hafif idrar yolu enfeksiyonu çıktı ve midem bağırsak rahatsızdır biraz kanda enfeksiyon çıktı. Senin de başka bir rahatsızlığın olmasınCanım hepsi var zaten bende şu an ateşim 38.5 oldu yine daha yeni sagmistim. Ağrısı da fenaBen evde tekim o yüzden bebeği bırakıp duşa giremiyorum malesef şu an eşim gelsin diye bekliyorum ateş sırt ve bel ağrısı göğüs sancısı hepsi bı arada
![]()